Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zgrešeni ukrepi proti naši lepi koronci.

Zgrešeni ukrepi proti naši lepi koronci.

Pridem v Hofer in vidim, da tam stoji neka papirnata brisača in razkužilo. A oni resnično pričakujejo, da bom jaz sam razkužil voziček? Pa če tam nekdo stoji se sporečem s to osebo in jo pošljem v 3PM. Oni bi morali za nas poskrbeti, ker sam zase ne bom. Lahko rečete kar koli ampak meni pač dol visi za vse skupaj in mene je treba ves čas spodbujati, motivirati,…. da se držim ukrepov.

Drugo kar se mi zdi totalno zgrešeno je v Merkatorju. Tam vzameš kruh in potem moraš sam natistni listek. Se pravi če vzameš tri žemlje moraš pritisnit na cifro od žemlj in potem še trojko, da si vzel tri žemlje. Se pravi, ker si nisem rok razkužil pred vhodom v merkator sem pustil na tipkovnici polno bakterij. Morda celo Južno Afriški sev koronce. Se pravi kako to pomaga? Seveda v teh trgovinah mislijo samo na to kako bodo s čim manj ljudmi furali trgovino in čim več zaslužili. To je pa obranot od tega kar bi morali delati!

Zanimivo. Omenjena trgovca pri nas ne postopata tako. Ne sekiraj se za druge – tisti, ki je res ‘izgubil glavo’, si bo še žemlje razkuzil, brez skrbi ..;)

New Report

Close