žigolo
Ampak Spider, brihtne dobre babe sterajo nesposobnega dedca čez čas u pm(in so spet frej..)…brihtni dobri dedci pa si zahaklajo ketno okrog vratu…
evo vroče a resnično…iz moške slačilnice:)))…gre moški v soboto večer z žensko v avto…to pa to delat…pa ženska vpraša: kako se naj obrnem:)))))))
če pa ne ve kaj bi rada. :)))))
Mene pa zanima kok ta hec stane 🙂 in kako tile fantje zgledajo… ?
Ja da se pogajat za ceno,če sva si vseč je tudi zastonj:) drugače pap 20 eur,za uživanje in izpolnjevanje vseh zahtev
Ja, pa kera bo plačevala? Saj tudi onim, res,res g…… ni problem dobit zastonj, če drugega ne, obstojajo fetišisti itd. Pa če bi ženska nujno rabila, da oglas, dobi zastonj, če ne pretirava s ceno, lahko pa še pokasira zraven.
Une ta fine pa verjetno drugje in na drugačen način.
Imaš sploh kakšne omejitve ali sprejmeš vse kar leze in gre? Lahko moški naredi tudi to?
Nimam nobenih zahtev,napisala si da če vse kar leze poberem,glej jaz ne Žalim žensk in tudi ni pogoj sex,kar se pa tiče avanturistov,pa sama veš ,da jim ni za zaupat,jaz spoštujem ženske in mam rad le urejenost videz ter staRost nista nikoli ovira vsaka ženska je lepa le če ni alkoholik ali pa resnično zanemarjena drugo je ok,pa če je starA 80 let,ampak jaz ne nudim samo sex,kajti ženske rabijo tudi druga kot sex,recimo spoštovanje zaupanje in marsikaj,medtem,ko z enimi na netu v raznih klepetalnicah ni tako,sem pač pošten in imam rad ljudi,moje namere so poštene. gOLI SEX MNOGIM NE POMENI NIČ TUDI MENI NE IN ČE SE UJAMEVA IN ČUTIVA JE BOLJŠE IN LEPŠE ZA OBA,KOT PA DA GA LE VTAKNEM IN GREM.Sem moški ki čuti in mu vrednote soljudi veliko pomenijo. Res pa da izpolnjujem vse fetiše od A do ž pa magari je čuden.
Pozdravljene.Nekaj časa sem ponovno v Sloveniji.Dame,lahko me kontaktirate preko emaila:[email protected]
Koji qurac si ti?
Nisem kurac ampak sem ponosen lastnik le tega.Nisem zasledil,da si dama.?Torej čemu se oglašaš?
Hvala za lep dan,ki sma ga preživela včeraj. :))
:)))) Tako pride vedno.
Ni kaj Nana.Uzivaj.
Različno 🙂
http://www.conciergedumonde.com/portfolio.htm%5B/quote%5D
Ja, pa ne tujih strani gledat…. Kr to so modeli, v Sloveniji imaš pa razne Mikije in njemu podobne, ki so za kozlat, ne za sexat…. 🙂
to sta dva v enem al kaj – prikrita reklama?
drugač pa kr se tiče tega, da si ponosni lastnik k…… – še nikol nisem srečala moškega, ki ne bi bil ponosen na svojega prijatelja.
kje si bil pa preden si prišel v slovenijo?
gre za kako mednarodno izmenjavo spolno prenosljivih bolezni morda?
to sta dva v enem al kaj – prikrita reklama?
drugač pa kr se tiče tega, da si ponosni lastnik k…… – še nikol nisem srečala moškega, ki ne bi bil ponosen na svojega prijatelja.
kje si bil pa preden si prišel v slovenijo?
gre za kako mednarodno izmenjavo spolno prenosljivih bolezni morda?[/quote]
So tud neponosni… Tisti k majo tiče v velikosti arašida…. 🙂
Drgač pa dvomim, da imamo Slovenke kaj dobre izbire med kurbirji, saj to povečini gre za kakšne Mikije ipd….. Da bruham ob pogledu, kaj šele, da bi šla sexat z njim…. še s palco se ga neb dotaknla 🙂
neponosni so interno, za javnost pa je to černobilski arašid velikosti 17+ :)))
ja, drug odstavek je zelo na mestu. pri nas alkohol in nasilje v družini super funkcionirata, seks pa se mi res zdi, da bl ne.
tamle gor je en pravil, da ženske igrajo orgazem, da jih je mel veliko……… butaste babe kr se mene tiče, ampak se je pa za zamislit tut nad moškimi, čeprav niso velikokrat krivi, če je ženska res aseksualna do skrajnosti, samo če se pa vsaka zase zamisli, koliko jih je bilo takih, da bi še seksala z njimi danes :))
Haha, černobilski arašid 😀 Torej je mutiral… kao 😀
Se strinjam… butaste babe tiste k hlinijo… pač zlagan folk podolgem in počez 🙂
Zakaj bereš to temo,če si tako proti?:)
Sem poročen moški iz Ljubljane, želim si diskretna srečanja s starejšo damo, anonimnost zagotovljena, piši na [email protected]
Kaj je zate starejša?
Forum je zaprt za komentiranje.