Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zih alergija

Zih alergija

Ker nahod se kr vleče. Pa k odprem okn je huj. Mal pečejo oči, nos zaprt, kašljam, v grlu se mi nardi obloga. Sumim javor. Imam ekstra bedno dohtarco. Če bi me ta na teste poslala bo trajal 1let zihr. Claritin S komaj kaj zaleže (če vzamem 3). Je kaj v prosti prodaji ki pa vam/poznanim zaleže? Hvala!

Letos ima baje veliko ljudi probleme z alergijo in to zelo močne.

pri alergiji mi pomaga flonidan.. ker sem ravno na njemu .. in so se mi od včeraj pojavili znaki viroze, je v zraku še kaj drugega kot cvetni prah 😁

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 20.04.2025 ob 16:06

pri alergiji mi pomaga flonidan.. ker sem ravno na njemu .. in so se mi od včeraj pojavili znaki viroze, je v zraku še kaj drugega kot cvetni prah 😁

Ha. Možno, da je :(. Men tko že 1t. Pa bi že moral bit vsaj 1%bolš če bi bla virozca.

Ja, fukotožje. To tebe vsakič znova zdela.

Anonimno 4912, 20.04.2025 ob 16:13

Ja, fukotožje. To tebe vsakič znova zdela.

Za zartrose.

fukotožneži svoje radi preslikavate na nas, ki nas fuk ne zanima🤷‍♀️.

Alergija321, 20.04.2025 ob 16:12

Ha. Možno, da je :(. Men tko že 1t. Pa bi že moral bit vsaj 1%bolš če bi bla virozca.

res čudno! Če ni alergija in ni viroza kaj je potem?

Letos je kar huda sezona v smislu cvetenja.. in vedno več ljudi je občutljivih, če ne že fajn alergičnih.. testi to sicer pokažejo, na kaj točno si alergičen, ampak ker se zadeve prekrivajo in potencirajo, ti to ne pomaga ful.. jaz imam hudo alergijo na brezo, ampak ker ona vsebuje sorodne alergene kot še enih 10 drugih dreves in jim je kot “nadpomenka”, pomeni, da reagiram tudi na ostale, ker imajo pač alergene, sorodne brezi. Ko pride pa še breza in je ogromno alergenov v zraku, me pa čisto zdela. Letos je bilo kar hudo leto.. Par let sem nekako zdržala brez zdravil, letos po dolgih letih spet ne.. in sem rabila tablete in pumpice – mene namreč zelo vrže na dihala in dihanje.. suh kašelj, ki se ne umiri cele noči, grozno je.. bila sem na vseh živih testiranjih in vem, na kaj sem alergična.. in vsako pomlad samo upam, da ne bo prehudo.. letos je pa kar na hard..

Srečno vsem!

New Report

Close