žile!!!!
Na nogah imam že nekaj časa vidne žile, ki se čedalje bolj kažejo. Pojavile so se mi na zgornjem delu noge. Če ima slučajno kdo kaj izkušenj s tem naj mi prosim svetuje ali se jih da s čim namazati da zginejo ali pa da so manj vidne.
Ognjičeva krema,vtiraš pa zmeraj v smeri proti srcu
Pozdravček
Ja ognjičeva krema ful pomaga, pa tudi tvojim nogam bi očitno pasalo, če bi jih vsak dan zvečer za par minut dvignila v zrak (sveča npr.)!
LP
Ne bi svetovala ognjičeve kreme, ker mesto kamor jo namažeš “zažari” imaš občutek toplote – jaz sem z to kremo dosegla kontra učinek – skoraj sem znorela kako so me pekle noge in žile so se mi zelo razširile (znano je da ti žile v toplih pogojih izstopijo). Zato noge maži z hladilnimi kremami, mleki, imej jih raje na hladnem kot toplem (meni je zdravnica npr. odsvetovala talno ogrevanje v bivalnih prostorih), ne prekrižanih ko sediš in ko počivaš jih čim višje dvigni, da se kri lažje steka “dol”.
Pravijo, da imamo mi bolj švoh stene žil – se bolje širijo kot pri drugih
LP
najlažja odstranitev je sklerozacija (izsušitev krčnih žil z inekcijami) potreben je posvet z dermatologom, ki to delo tudi izvaja. Noge je potrebno povijati z elastičnimi povoji.
Forum je zaprt za komentiranje.