Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek žile!!!!

žile!!!!

Na nogah imam že nekaj časa vidne žile, ki se čedalje bolj kažejo. Pojavile so se mi na zgornjem delu noge. Če ima slučajno kdo kaj izkušenj s tem naj mi prosim svetuje ali se jih da s čim namazati da zginejo ali pa da so manj vidne.

Ognjičeva krema,vtiraš pa zmeraj v smeri proti srcu
Pozdravček

Ja ognjičeva krema ful pomaga, pa tudi tvojim nogam bi očitno pasalo, če bi jih vsak dan zvečer za par minut dvignila v zrak (sveča npr.)!
LP

Ne bi svetovala ognjičeve kreme, ker mesto kamor jo namažeš “zažari” imaš občutek toplote – jaz sem z to kremo dosegla kontra učinek – skoraj sem znorela kako so me pekle noge in žile so se mi zelo razširile (znano je da ti žile v toplih pogojih izstopijo). Zato noge maži z hladilnimi kremami, mleki, imej jih raje na hladnem kot toplem (meni je zdravnica npr. odsvetovala talno ogrevanje v bivalnih prostorih), ne prekrižanih ko sediš in ko počivaš jih čim višje dvigni, da se kri lažje steka “dol”.
Pravijo, da imamo mi bolj švoh stene žil – se bolje širijo kot pri drugih

LP

najlažja odstranitev je sklerozacija (izsušitev krčnih žil z inekcijami) potreben je posvet z dermatologom, ki to delo tudi izvaja. Noge je potrebno povijati z elastičnimi povoji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close