Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis ZIMA JE TU – ALI NE BI SEDAJ RES DAROVALI SVOJIH SPOLNIH CELIC?

ZIMA JE TU – ALI NE BI SEDAJ RES DAROVALI SVOJIH SPOLNIH CELIC?

Ne bom vas več vzpodbujala. Prišel je zadnji letni čas v letu. Zima.
Sedaj ni čas počitnic, sedaj je čas obdarovanj in darovanj.

Samo nekaj jih še čaka na vas.
Premislite: dobro se z dobrim vrača.

In hvala vsem, ki ste se odzvali.

Oprosti, vse lepo in prav, da se ukvarjaš s tem, ampak s tem kloniranjem tvojih sporočil po večkrat in to na forume, ki skoraj nimajo zveze s tem, je malo neokusno. Mi znaš pojasniti zvezo med darovanjem spolnih celic in forumom “Knjižni molji”?

Itak pa verjetno tega ne boš več prebrala…

Janja….hoče pismene, inteligentne in razgledane darovalke, ne? 😉

Norah, se mi je kar zdelo, da mi bodo znali obiskovalci tega foruma odgovoriti na vprasanje. 🙂 Bi znalo biti res, kar praviš. Bi potemtakem lahko gospo napotili kar na društvo Mensa, bi bilo še najbolj fer, a ne? 😉

Se popolnoma strinjam z Janjo!

Ne samo neokusna sporočila, temveč žaljiva. Sporočila-množina zato, ker se dejansko pojavljajo skoraj povsod.
Dobrota nima nikakršne zveze s to temo in je to zato zelo žaljivo zavajanje in manipuliranje.

Pa tudi tvoje sporočilo Norah je neprimerno. Sicer pa pravijo, da človek vedno žali nekoga s tistim, kar njemu samemu manjka. Zato je odgovor o tvoji pismenosti, inteligentnosti in razgledanosti na dlani.

Hej WiseGuy, saj Norah ni nikogar žalila. Verjetno si njen post samo malo prehitro prebral.

Norah je sporočilo samo postavila v kontekst foruma. Na prvi pogled nemogoča naloga, a njej je dobro uspelo… 🙂

NE, NE BI!
KER NOČEM, DA IMA MOJ OTROK TAKO ZOPRNE STARŠE!

New Report

Close