Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Zimska poroka

Zimska poroka

Je katera imela zimsko poroko ali pa je bila nanjo povabljena?

Kako je bilo, mraz, sneg? 🙂 Ste poroko ohranile v lepem spominu?

Ali, če vprašam drugače, kakšno je vaše mnenje o zimski poroki. Zakaj ja, zakaj ne?

nisem še imela zimske poroke ter tudi vabljena nisem bila nanjo, vendar moje mnenje je da zakaj ja, ker mogoče ravno takrat praznujeta obletnico kar sta skupaj, kot midva recimo :)), ker se vama zdi zima romantična, če je povsod vse belo,… zakaj pa ne pa ker je mrzlo, si ves moker od snega, paziti moraš kje hodiš zaradi ledu, svatov pozimi zelo težko prepričas da pridejo če niso ljubitelji zime, sploh če se je treba kaj dosti vozit naokol,…

nekaj za ja nekaj za ne, zna biti zimska poroka zelo fajn ideja, če se poročiš v toplih krajih :))

Men se pa zdi da bi to bila lahko zelo lepa poroka in tudi nenazadnje nekaj kar redko vidiš. Sam v tem primeru pač ne voziš folka okrog ampak imaš ‘vse na enem mestu’. V isti stavbi obred, slikanje, večerjo (no portretne fotke gresta s sanmi lahko ven naredit). Od avta pa do vhoda bojo pa že prišli, saj tudi pozimi greš kdaj ven žurat ali pa na koncert kajne? Plus je tud to, da lažje dobiš fotografa, glasbenika, lokacijo, ne rabiš že leto v naprej planirat. No kakorkoli, meni bi bil bred ob soju bakel noro lep 😉
Se ne spomnem nobenega pametnega minusa…

Pravzaprav zaradi gostov ne bi bilo problemov, samo najožja družina, kar pomeni največ 10 ljudi. Največji plus mi je ravno to, kar je napisala ausika, ni gneče za lokacijo in težav s fotografom, gostišče ne bo problem, ker nas ne bi bilo veliko. 🙂 Edino česar se bojim je vreme. Lahko imaš srečo in sneži dan ali dva pred poroko, na dan poroke pa krasen sonček, ne bi si mogel želeti še kaj več. Lahko pa imaš smolo in je na dan poroke snežni metež. 🙂

No saj snežni metež/padanje snega je men ful romantično. Sploh ko si noter na toplem (ob kaminu! 😉 Mogoče bi bil bolj problem da sploh ni snega in je megleno/pada dž…padanje snega naredi le še romantičnejše fotke. Zdaj mi je pa že žal, da sem se poleti poročila ;))

New Report

Close