zimska poroka
tak sem na hitro pisala, da sem čisto pozabla vprašati še… ali je mogoče, da je meni poročna priča moja mama, partnerju pa njegov oče.. torej starši?… namreč obema so všeč majhne poroke samo z najožjimi člani, obred. romantična kosilo/večerja, (nočitev) in nato na letališče in na poročno potovanje… ko pridema domov pa potem piknik za vse “ostale”,,,
Tudi sama se strinjam, da je lahko zimska poroka čudovita. Snega sicer priklicati ne moreš, je pa lahko pozimi prav čarobno.
—–
Organizacija porok – NEZZA
[email protected]
saj zimska poroka zna biti res čarobna pa bi nama prav prišla ker imava pozimi obletnico, vendar bi se morala midva potem “nujno” poročiti le na primorskem, ker pri nas pozimi ni šans da se poročiš pri -15 stopinjah z pol metra snega minimum ker bi zmrznila, svatov nebi bilo pa še vsa bi bila premočena. zato so pa tropi toliko bolj mamljivi :))
Zimske poroke sploh niso tako redke. Je pa res, da jih ponavadi vsi na manjše naredijo. Midva sva jo imela drug teden v decembru, se komaj 2 meseca prej odločila, nama pa nihče od 70 povabljenih svatov ni zatajil in smo se prav luštno imeli. Edino mrzlo je bilo pa res in tvegaš, da ravno tisto soboto nastane kaos na cestah zaradi snežne plohe. Tisto leto sicer nisva imela snega ampak narava je bila čisto v ivju. Sem bila prava snežna nevesta kljub vsemu in je bilo lepo!
Za poroko v malem pa po moje ni takega organizacijskega problema. Edino jaz si za pričo ne bi ravno staršev izbrala, če ne bratov/sester pa kakšno dobro prijateljico. Ampak poroka bo tako vajina in naredita lepo po svoje brez obremenjevanj, kaj bodo drugi rekli.
Običajno so zimske poroke res bolj v majhnem številu, čeprav še nisem pogruntala zakaj je tako 🙁
V mojem repertoarju je bila tudi že zimska poroka in sicer na gradu Laško, pa je blo čist luštno. Celo vreme nam je služilo, tako da smo lahko naredili tudi luštne ljubezenske fotkice v parku pri zdravilišču.
Ko sem par spraševala zakaj sta se odločila ravno za mesec januar sta mi odgovorila, da jima je preveč vroče v poletnih in spomladanskih mesecih, in da ne želita bit vsa prepotena na njun najpomembnejši dan 🙂