Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zimske gume

zimske gume

Kje kupiti dobre zimske gume, katere znamke? So vse v redu?

Poglej si AMZS-jev test, kupiš lahko katerekoli pod priporočljivo ali zelo priporočljivo… če nisi zahtevek voznik tudi priporočljivo z omejitvami. Jaz že zadnjih nekaj let ne kupujem več zimskim in letnih gum. Na avto dam celoletne zvozim in nato dam gor nov komplet. Za nobene razmere idealno, vendar je zame dovolj – sam itak naredim več km skoraj z rentanimi vozili kot s svojim. Žena dnevno naredi 140 km po avtocesti, pa so celoletne gume ravno tako uredu. Tista dva dni, ko je sneg na cesti, pa da dopust.

Hvala za info.

ne beri neumnih amzs testov, to so testi delani v idealnih razmerah nekjebv skandinavsku pripizdini, se ti zdi da imamo v slo enake vremenske pogoje?niti priblizno….vprasaj se kje se vozis, kvalitetna guma z dobrimi ladtnosmi je sava eskimo hp2….drugac pa povej se kak avto, kje vecinoma vozis, kok km letno itd

Jaz se za zimske gume odločam vedno med Goodyear in Bridgestone. Do sedaj sem z njim imel še vedno odlične izkušnje. Sava Eskimo sem imel samo enkrat in jih ne kupim več, ker so za razred slabše od navedenih zgoraj.

Hvala.

Na glasovanje dajem:

1. sava eskimo 

2. Goodyear

3. Bridgestone

Odgovor na objavo uporabnika
BTDT nepr., 16.09.2024 ob 18:05

Jaz se za zimske gume odločam vedno med Goodyear in Bridgestone. Do sedaj sem z njim imel še vedno odlične izkušnje. Sava Eskimo sem imel samo enkrat in jih ne kupim več, ker so za razred slabše od navedenih zgoraj.

a bejz no, ug9 sem imel.na avtu,totalno neprimerna guma za resen sneg ker se lamele ne cistijo dovolj,  s3 je bila v oprijemu na snegu svetlobna leta pred ug9….zato ne seri klamf tepec zabiti

Nokian. Osem let stare še vedno odlične v zimskih razmerah.

katere, 16.09.2024 ob 18:11

Hvala.

Na glasovanje dajem:

1. sava eskimo 

2. Goodyear

3. Bridgestone

Bridgestone potenza so tabujše. Se zalepijo za cesto v ovinku, nobene tako kot te do sedaj. Pa sem vse 3 že imela.

Vse, le save več nikoli iz večkratnih izkušenj na različnih avtomobilih. Trenutno imam kleber in sem čist zadovoljen, ko treba prime, pa cesta mokra sli kakršnakoli že.

modrivrag, 16.09.2024 ob 18:36

Vse, le save več nikoli iz večkratnih izkušenj na različnih avtomobilih. Trenutno imam kleber in sem čist zadovoljen, ko treba prime, pa cesta mokra sli kakršnakoli že.

a da kleber je pa boljsi  od save?hehe….keri debil…..kleber je blagovna znamka od michelina, taki kot je  sava od goodyeara, zanimiva jw blagovna znamka motrio, za katero se nihce od vas tepcev v zivljenju ni slisal, no motrio gume hodijo z ustega traka kot continental, tovarna na portugalskem, najprej si naj vsak bimbo sam razlaga kako je conti oh in sploh hehe

New Report

Close