Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zimske gume ali M+S?

Zimske gume ali M+S?

Še enkrat, m + s so gume za pozimi. Ali so v redu, je pa bolj odvisno od firme, ne od oznake m + s. To so prave zimske gume, bolj prave že težko kupi. In te gume niso primerne kot letne.[/quote]

škpoda še poglobljeno razlagati ti, ker očitno nočeš razumeti kaj sem povedala…ampak dobro…[/quote]

Se bojim, da ti nisi razumela, kaj si hotela povedati.

škpoda še poglobljeno razlagati ti, ker očitno nočeš razumeti kaj sem povedala…ampak dobro…[/quote]

Se bojim, da ti nisi razumela, kaj si hotela povedati.[/quote]
polgej, jaz sem samo komentirala…ni mo do nekekga medsebojnega dokazovanja, zato sem tudi nehala…
ti je pa zgoraj druga forumašica doatno razložila…

Se bojim, da ti nisi razumela, kaj si hotela povedati.[/quote]
polgej, jaz sem samo komentirala…ni mo do nekekga medsebojnega dokazovanja, zato sem tudi nehala…
ti je pa zgoraj druga forumašica doatno razložila…[/quote]
Ti bom še jaz povedal. M+S so zimske gume. Čisto taprave zimske gume. Bolj zimske od M+S so samo ježevke, ampak te so pri nas prepovedane.

ti je pa zgoraj druga forumašica doatno razložila…[/quote]
Ti bom še jaz povedal. M+S so zimske gume. Čisto taprave zimske gume. Bolj zimske od M+S so samo ježevke, ampak te so pri nas prepovedane.[/quote]
a sem mogoče jaz kje napisala,da so to letne gume? nisem… torej

Karolinazas poglej znamko in model pnevmatike in nam napiši , ker imajo lahko tudi povsem letne gume mali napis m+s
Celoletnih gum je res zelo malo, povsem pa zadostujejo tistemu , ki malo vozi po mestu in ob večjem snegu ne vozi

Ti bom še jaz povedal. M+S so zimske gume. Čisto taprave zimske gume. Bolj zimske od M+S so samo ježevke, ampak te so pri nas prepovedane.[/quote]
a sem mogoče jaz kje napisala,da so to letne gume? nisem… torej[/quote]
Preberi še enkrat kaj si napisala, pišeš da jih lahko porabi poleti, potem pa kupi PRAVE ZIMSKE – kot da te, ki jih ima sedaj niso prave zimske gume.

a sem mogoče jaz kje napisala,da so to letne gume? nisem… torej[/quote]
Preberi še enkrat kaj si napisala, pišeš da jih lahko porabi poleti, potem pa kupi PRAVE ZIMSKE – kot da te, ki jih ima sedaj niso prave zimske gume.[/quote]
vem kaj sem napisala… in še tebi razložo, ker očitno tudi tebi ni jasno , ker pišeš,d a so gume m+s najboljše zimske gume kar jih obstaja pri nas… kar ne drži

takole sem napisala kot svoje mnenje kaj bi jaz naredila v avtoričinem primeru…
očitno se je že sedaj avtorica z avtom te deni, ko je tudi še na primorske +20 vozila z gumami na katerih (kot pravi) piše m+s. in očitno so ji ok služile, čeprav so tazmere še daleč od zimskih te dni, sploh na primorskem…
ker piše avtorica, da se denvno vozi v lj (in ker govori samo o oznaki m+s – kar je guma za otežene razmere (blato in sneg) ne pa tudi o snežinki, ki kot simbol pomeni ki izpolnjujejo kriterije posebnega testa v zimskih razmerah in tako dosegajo visoko raven oprijema, zavorne poti, vodljivosti in drugih kriterijev, ki so pomembni pri vožnji v zimskih razmerah.
sem napisala,d a bi jaz glede na vsakodbnevno zahtevno daljšo vožnjo, zamenjala za zimo omenjene gume m+s s takimi, ki izpolnjujejo tudi kriterije tistega posebnega testa za zimske razmere – torej imajo poleg oznake m+s tudi snežinko…

omenjene gume m+s pa bi (ker pač jih že ima in jih je tudi do sedaj v jesenskih oz. letos tudi celo blizu poletnih temp. +20) že uporabljala, bi jih pač jaz psebno tudi še do konca kakšne dve sezoni (ker pač jih že ima, ker jih je dobila z avtom)…potem pa bi kupila namesto teh omenjenih še prave letne…
torej vem da ima avtorica teme gume, ki niso letne, ampak ker jih pač že ima in jih je uporabljala že sedaj te dni, ko je še vse daleč od zime, za zimo in njene dolge poti pa bi kupila tiste, ki imejo tudi snežinko kot simbol zraven, ker bi se počutila sama jaz vsaj osebnobolj varno…(toliko tudi zate, ki praviš,d a m+s pomeni namočnejše zimske gume, kar očitno ni res)
…in še zate link do razlage m+s in m+s s snežinko
http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/info/4/nasveti…
seveda pa je zraven še ključen pri vsem tudi sam tip gume, model, in ne same oznake gole kot take…

New Report

Close