Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zimske gume in poletno vreme

Zimske gume in poletno vreme

no brihte birokratske – kaj pa sedaj, ko se mi zaradi vaših zahtev zimske gume prekomerno obrabljajo??
Mi boste to škodo povrnili?
npr. vsaj z vrnitvijo DDV nazaj na 20%?
aja – zganjam utopijo, ker moj denar vi rabite, da generirate traparije

Najprej si preberi zakon.
Niso pogoj zimske gume za zimsko opremo.

če nimaš 300 eur za ene bedne gume boljš da kar avto prodaš in greš med klošarje

Bos dala kaksen EUR?

vprašaj na karitasu

Se sreca da sem samski.

Saj lahko flikneš verige v avto, policaj ne bo preverjal dimenzije. :)))

Zame je poletno vreme vse, kar je nad 26+. Glede gum pa tako kot so ti že svetovali predhodniki. Repenčiš se, namesto da bi se znajdel, če že imaš problem v prekomerni porabi zimskih gum.

V primeru nesreče pozimi zavarovalnica ne krije škode, v kolikor vozilo ni opremljeno z zimskimi gumami.

lepolaska krasni so ti lasje,ampak tvoji komentarji v vseh temah so kot, da bi hodla na koprive scat…

ne bo držalo, živim v tako naprednem stanovanju, da imam wc noter in po tleh so ploščice in ne koprive.

Veš, kdaj so ženske tečne? To moški takoj registriramo, kaj ženski manjka. Pri njej je to že kronično in si je izbrala MON za svojo boksarsko vrečo. Če bi bila vsaj malo podjetna in domiselna, bi si lahko tudi kaj na MONu našla, kakor pa da je skoz jezorita in ji noben (komentar) ne paše. Lepolaska, saj še menda nisi čisto za odpis, kljub prevoženim kilometrom, bi se še verjetno našel kak usekan avtomehanik in te pogojno usposobil za kratko vožnjo po ravnem, če ne puščaš olja preveč. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

sem ti že povedala, da me ne zanimaš :))))

sem ti že povedala, da me ne zanimaš :))))[/quote]

Ne popravljam jaz takih modelov, ki imajo toliko prevoženih. 🙂
Loreal, ker se cenim. 😀

tako kot vse glupe pičke, ki jim je vrhunec dneva gledanje reklam.
hja, kaj hočemo. ne berejo vsi visloko intelektualnih del C:))))))))))

tako kot vse glupe pičke, ki jim je vrhunec dneva gledanje reklam.
hja, kaj hočemo. ne berejo vsi visloko intelektualnih del C:))))))))))[/quote]

Lepopraska, katero bolezen umetniških intelektualcev ponuja tvoja mizica: sifilis, gonoreja, herpes, Klamidija, HPV…

ne vem zakaj tebe to zanima, ko itak nič ne seksaš, mene pa nesposobneži brez smisla za humor ne zanimajo

ne vem zakaj tebe to zanima, ko itak nič ne seksaš, mene pa nesposobneži brez smisla za humor ne zanimajo[/quote]

Pri tem številu se je nemogoče, kateri od teh izogniti, kajne? Spolne bolezni zelo vplivajo tudi na plodnost žensk, tako da manjše število partnerjev pri moškem je razveseljivo tudi iz praktičnih “higienskih” razlogov – zdravje.

najbolje da si ga še naprej mečeš izključno na roko, ker je to edini način, da seksaš z neoporečnim nedolžnim partnerjem, žensko si tako ali tako nesposoben dobit

najbolje da si ga še naprej mečeš izključno na roko, ker je to edini način, da seksaš z neoporečnim nedolžnim partnerjem, žensko si tako ali tako nesposoben dobit[/quote]

Gospodična, a niste ženske pregovorno intuitivne, kjer so pri tebi zgrešili? Bi morala ja moške brati kot odprte knjige. Jah, samo kaj, če ne prideš s svojimi uvidi in spoznanji globlje kot od gole kože, da mu slečeš hlače. 😉

saj jih, ampak ti to nisi, si nesposoben pootročen nedozorel pizdek.

saj jih, ampak ti to nisi, si nesposoben pootročen nedozorel pizdek.[/quote]

Premalo si jih imela, če je samo 3-mestna številka, to je ko pljunek v morje. 😀

ja hude so travme, ko pri 25-ih ni nobene nedolžne več
zate so primerne samo čefurke, do 30-ega zaprte v kleti, da ne bi slučajno imele stika s svetom in bi spoznale, da si nekompetenten bebček. :)))

Saj ti si še skoraj nedolžna, če začneš šteti pri 100. 🙂
Z nacijo nima veze “lahkotnost” ženske, z značajem.

a ni to tema o pizdenju po birokratih ☺

škoda, da komentatorjev starši niso uporabljali vsaj gumic – če že za kondom ni bilo €

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close