Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zimske gume kupujem – se spoznate?

Zimske gume kupujem – se spoznate?

Saj obstajajo tudi all season gume ampak bolj slaba izbira…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Dober razmerje med ceno je tudi Kumho. Mi smo sedaj kar na njih.

jaz jih prodam….če te zanima…

>http://www.bolha.com/oglas382540162/15-col-rabljene-letno-zimske-pnevmatike-dunlop-195-50

jaz imam take gume za prodat. Dunlop, M+S, 195/50/15. Sem jih kupila za Mercedes A, vožene so bile 2000 km, potem pa smo avto prodali, gume obdržali. Dam jih za 120 €. Če želiš fotke, mi javi

Moj tast to dela najmanj odkar sem “priženjen” v familijo, verjetno pa odkar ima avto. Letne gume + ketne. Pa živi v Trbovljah in ne na primorskem. Očitno mu tudi policaji nikoli niso težili, kaj pa vem. Se pa pridružujem zgornjemu mnenju, če voziš večinoma po primorski, to pomeni, da bo večinoma toplo. Ergo, nabavi letno gumo, saj bo ta “trpela” manj časa v mrzlih pogojih kot bi “trpela” zimska guma v vročih pogojih.[/quote]

Kar pomeni, da moram kupiti še verige.

Moj tast to dela najmanj odkar sem “priženjen” v familijo, verjetno pa odkar ima avto. Letne gume + ketne. Pa živi v Trbovljah in ne na primorskem. Očitno mu tudi policaji nikoli niso težili, kaj pa vem. Se pa pridružujem zgornjemu mnenju, če voziš večinoma po primorski, to pomeni, da bo večinoma toplo. Ergo, nabavi letno gumo, saj bo ta “trpela” manj časa v mrzlih pogojih kot bi “trpela” zimska guma v vročih pogojih.[/quote]

Kar pomeni, da moram kupiti še verige.[/quote]

A jih še nimaš ??? Verige so itak “večne”. Kupiš enkrat in jih imaš za vedno. Kupiš pa dvoje, za pogonska kolesa (oz. 4, če imaš 4-kolesni pogon). Sploh niso tako drage.

Jaz jih podam. Imela sem jih na Mercedesu A, avto smo prodali gume obdržali.

Skratka, gume so Dunlop M+S, 195/50/15, Vožene 2000 km. Če te zanima, ti pošljem še slikce…

Cena 120 € vse štiri.

Jaz sem si lani kupila savine zimske gume in so se odlično obnesle skozi vso leto. ssedaj bom počakala, kako se obnesejo na mrazu po letni porabi. sicer pa poglej na amzs, če si članica, so lani ponujali najugodnejše cene na gume, pa še garancijo imaš zanje. in si brez skrbi. veliko moških je takšnih, ki mislijo, da so babe neumne in jih radi nategnejo glede avtomobilskih zadev, zato kakšen prijateljski nasvet tu res ni odveč.

New Report

Close