zimske gume
pozdravljeni
Sedaj,ko prihaja počasi zimski čas,se je potrebno odločiti katere gume bom dal na svojega konjička.Tu nastane problem, katere pnevmatike bi kupil,da bi bila optimalna cena in pa uporabnost le teh.Rabim dimenzije 175/65/14.Zanimajo me vaše izkušnje in tudi predlogi-pa še kje bi se jih dalo ugodno kupiti ( gorenjska ).
l.p.mrki 🙁
škoda da si iz gorenjske v Mariboru ima podjetje RDo popust na zimske gume in stanejo goodyear ultragip 6… za 11.000 in nekaj malega čez.
in nasploh imajo sedaj ugodne cene drugače pa priporočam zgoraj omenjeno ali pa michelin alpin 2 ali pa dunlop winter sport M3, pa malo poglej na stran ADAC pod testi pnevmatik
POJDI V BREŽICE!!! (100km iz LJ cca eno uro vožnje.)
http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/ Lani je bil najcenejši v celi Sloveniji in čisto novi servis ima. Tudi domačini hodijo večinoma k njemu…
Na zgornjem naslovu sem bil jaz lani v tem času in sem dal za eno gumo GY vector5 M+S 185/65/14 okoli 13.000SIT. (tukaj sem dobil novo gumo staro 2 meseca z garancijo od Save-tyres, medtem ko ti skušajo ponekod v ljubljani prodati gume z lanske zaloge)
V ljubljani pa je bila cena te iste gume čez 20.490 SIT. Z največjim popustom v lj pa bi jo dobil za 17.500 SIT.
Montaža in centriranje za vse 4 gume na ALU feltne+ novi ventili je bilo 2.800 SIT !!! V ljubljani pa bi dal 6,000 SIT na navadne feltne, letos pa še več…
Skratka lani nisem moger verjeti, da obstajajo take razlike v ceni, dokler se nisem prepričal na lastne oči…