Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zip line – je vredno?

Zip line – je vredno?

Živjo. najbrž je tukaj kdo, ki je že preizkusil kakšnega od zip linov. Cene so kar konkretne, zato me zanima ali je vredno, ker sam spust niti ne vem če traje celo minuto.

Pa še katerega mio priporočate, če ga.

Hvala,

Meni je bilo super, nepozabno, sem se pa peljal preko https://www.zipline.si/. Traja cca 2 uri, imaš 10 postaj, spust je dolg 4km. Več je razloženo na njihovi spletni strani.

lp, m

Jest bom šel enkrat v Bovec na zipline, menda da je zlo dobr.

Bila v Planici, je najbolj strm na svetu, noro. Upam, da kmalu ponovim.

Mož bil ravno včeraj v Črni. Zelo zadovoljen.

Mi smo bili na različnih po Sloveniji in Avstriji.
Pri nas daleč najboljši Bovec, kot ga je že nekdo omenil. V Avstriii pa na Tirolskem…

Nam ni škoda denarja…a smo na zip line že imuni toliko letamo po njih predvsem zaradi sina, a zmeraj je luštno.
Nam je škoda denarja za vsakodnevno posedanje po lokalih in nakupovanje sto in ene revije… Kar ne pomeni, da nikpli ne gremo v lokale….

Bili letos v Planici. Fejst.

Bovec je v mojem planu še letos….

Kaj pa v Bohinju oz. v bližini – a niso tudi tam naštimane zajle čez dolino?

bil v bovcu in bil razocarac. Premalo adrenalina. To ni zame

Ti ziplinerji bi morali plačati kakšen dodaten davek na sranje. V Piškovci (Dolinka) je za vsakim drevesom posrano od njihovih strank.

Bili v Bovcu, super je bilo. Priporočam.

Zip line Bovec (nad kanjonom reke Učje) je dbest!!!
Se splača probat.

Kateri je najdaljši?
70€ je veliko za par minut.

Na zipline sem bil žal samo enkrat, na Tajskem. Izkušnja fenomenalna, več kot 30 postaj. Prevoz od zbirne točke+malica+zipline v paketu 55eur na osebo. Mislim, da je bilo leta 2012.
Priporočam vsem, ki greste kaj potovat po aziji, da si tam privoščite tudi takšne stvari:) pri nas so cene precej visoke, ko bodo otroci večji bomo pa tudi pri nas sprobali! Meni je bilo res fajn doživetje!

New Report

Close