Najdi forum

Splash Forum Politični čvek živi mrliči

živi mrliči

Štrovs je povezal upokojence z matildo, Lahovnik in pa podjetje z delavci. Ja, upokojenci se lahko bojijo le matilde, saj je povedal resnico kot tudi Lahovnik, vendar si takega besedičenja ne smejo dovoliti. Za to gre.

In, glede reakcije na ti dve izjavi sama ninej ugotavlja, da je vse odvisno s katere strani pade.

hahaha, ja veš da res!!!

sicer pa ja morda za vas, ki primerjate ti dve izjavi, iščete dlako v jajcu, pravih probleomov te vlade pa ne vidite!!!!:))))

no ninej…..ker si jih volila, bo tvoja izjava bolj verodostojna in trdna od naše, ki jih nismo volili….kateri so pravi problemi te vlade????

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

za ninej malo pomoči….
….pravi problemi vladajočih, sploh predsednika so obiski, saj obišče že skoraj vsako gasilsko veselico. tako kot smo se vprašali po rezidenci in kerozinu, se bomo morali tudi o bencinu.

Od prodanih duš pač ne moreš pričakovati kakega sočutja.

Ninej je ugotovila, da ima ta vlada prave probleme, ki jih ne vidimo. Povej mi kakšen pravi problem imaš v mislih?

Morda imaš isto kot jaz, to je, da nič ne počne v korist državljanov. Ja trošarine, to pa je tudi vse, cena nafti pa pada, pada… Razumi, če moreš.

Še malo, pa bodo ugotovili, saj so že, pa logično ne povedo na glas, da so po pomoti tam gor.

hehehe, moj odgovor vam itak ne bo všeč. Tisti, ki sem ga jaz volila pa itak dela dobro-zaenkrat, dokler ne bo popizdil……………!

Pahor je pa itak že zgodovina, čez 4 leta se bo lahko poslovil (če ne že prej), podobno kot JJ-a, eden zaradi preveč trde roke ,drgi zaradi preveč mehke in neke navidezne povezovalnosti-enakosti, ki dela nam vsem škodo!

en mal mim, pa ne da je JJ-a po pomoti tam dol?:))))

Ja, pa je res že kar majčkeno “divji”, Lahovnik. To, da bo “popizdil” je pa tudi vse, kar je do sedaj pokazal.

Janez Janša ni nikoli “popizdil” v štirih letih, da ne primerjam, od sindikalnih mitingov do obtožb, ki se še niso izkazale za resnične, pa kar trajajo in trajajo in trajajo in trajajo. Saj ste že smešni.

“Zajle” namesto živcev, to, ne pa “popizdit”.

kdo pa govori za Lahovnika, ta zlepa ne bo popizdil (ma zajle), delal bo tako kot se njemu zdi prav in zaenkrat ga podpiram!!!

a da JJ-a ni popizdeval, hmmm a bejš no, ne morda v kamero ne, je pa uporabljal cinične napade, in seveda jokcanje pri svojih vernikih! :))))ja drugače se je pa raje skril in zaril glavo v vroč razgret pesek!:)))

No, no, ninej, trije klicaji? Montiraj “zajle”.

Lahovniku marsikaj ni všeč, to je povedal v kamero, Golobič je na vprašanja raje tiho in tako desetim odgovori.

Ostalo ni vredno komentarja.

hehehe, sem že enkrat napisala da rada tipkam klicaje pa vprašaje, pa zaklepaje tud, nimajo nobene veze z mojo zajlo, nič bat!!!

še en belček ki bi rad po svoje stvar obrnil

Da bi Vizjak dejal, da so to živi mrliči. Ha, potem bi bil ti belček, ane? Si nedorasel ali tako sovražen?

Hehehe, točno tako. Se nam bo pa še kolcalo po Vizjaku, tale Babyface mu ne seže do kolena, pa naj bo stokrat profesor.

tebi se kar naj, pomaga en tak orenk požirek vode!:))))

Jaz bom preživel, morda bo komu konec meseca res ostalo samo za požirek vode. Na kakem studencu v naravi, če ne boste vse zasvinjali.

če boš ti, nas bo večina!

mik, kdo pa svinja studence???:)

Eh, se mi zdi da nekateri svinjate vse.:-)))

kako pa, če misliš z iztrebljamjem smo vsi krivi!:)))

drugače pa, kdo najbolj onesnežuje podtalnico???:)

Tisto kar iztrebljaš je “tamal” problem.

Mislim, da narobe misliš kdo jo najbolj onesnažuje.

nič narobe ne mislim, vem!!!:)sprašujem pa tebe, kaj misliš kdo jo?:)

Eh, to je tako nepomembno kaj jaz mislim.

Ni pa tisti, za katerega ti misliš da veš. Že zato ne, ker običajno misliš narobe.:-)))

a ti imaš v mislih eno osebo, mah kle sva pa čis na napačni valovni dolžini, jaz te zares sprašujem. Politiki podtalnice razen z kakanjem in lulanjem , pa kakšni zgrešeni potezi ministra za okolje ali za kmetijstvo niti ne morejo onesnaževat!:)))))škropijo pa gnojijo in trosijo strupe pa prav gotovo ne!!!

jaz zase mislim, da mislim pravilno, tako kot ti misliš zase, zato nikar ne začenjaj tega kdo od naju bolj prav misli!:)))

Se mi je zdelo, da pes sem taco moli.

Ja, kmetje kar precej zastrupljajo podtalnico. Niso pa najhujši. Še daleč ne.

New Report

Close