živi mrliči
Štrovs je povezal upokojence z matildo, Lahovnik in pa podjetje z delavci. Ja, upokojenci se lahko bojijo le matilde, saj je povedal resnico kot tudi Lahovnik, vendar si takega besedičenja ne smejo dovoliti. Za to gre.
In, glede reakcije na ti dve izjavi sama ninej ugotavlja, da je vse odvisno s katere strani pade.
no ninej…..ker si jih volila, bo tvoja izjava bolj verodostojna in trdna od naše, ki jih nismo volili….kateri so pravi problemi te vlade????
Ninej je ugotovila, da ima ta vlada prave probleme, ki jih ne vidimo. Povej mi kakšen pravi problem imaš v mislih?
Morda imaš isto kot jaz, to je, da nič ne počne v korist državljanov. Ja trošarine, to pa je tudi vse, cena nafti pa pada, pada… Razumi, če moreš.
Še malo, pa bodo ugotovili, saj so že, pa logično ne povedo na glas, da so po pomoti tam gor.
hehehe, moj odgovor vam itak ne bo všeč. Tisti, ki sem ga jaz volila pa itak dela dobro-zaenkrat, dokler ne bo popizdil……………!
Pahor je pa itak že zgodovina, čez 4 leta se bo lahko poslovil (če ne že prej), podobno kot JJ-a, eden zaradi preveč trde roke ,drgi zaradi preveč mehke in neke navidezne povezovalnosti-enakosti, ki dela nam vsem škodo!
en mal mim, pa ne da je JJ-a po pomoti tam dol?:))))
Ja, pa je res že kar majčkeno “divji”, Lahovnik. To, da bo “popizdil” je pa tudi vse, kar je do sedaj pokazal.
Janez Janša ni nikoli “popizdil” v štirih letih, da ne primerjam, od sindikalnih mitingov do obtožb, ki se še niso izkazale za resnične, pa kar trajajo in trajajo in trajajo in trajajo. Saj ste že smešni.
“Zajle” namesto živcev, to, ne pa “popizdit”.
kdo pa govori za Lahovnika, ta zlepa ne bo popizdil (ma zajle), delal bo tako kot se njemu zdi prav in zaenkrat ga podpiram!!!
a da JJ-a ni popizdeval, hmmm a bejš no, ne morda v kamero ne, je pa uporabljal cinične napade, in seveda jokcanje pri svojih vernikih! :))))ja drugače se je pa raje skril in zaril glavo v vroč razgret pesek!:)))
a ti imaš v mislih eno osebo, mah kle sva pa čis na napačni valovni dolžini, jaz te zares sprašujem. Politiki podtalnice razen z kakanjem in lulanjem , pa kakšni zgrešeni potezi ministra za okolje ali za kmetijstvo niti ne morejo onesnaževat!:)))))škropijo pa gnojijo in trosijo strupe pa prav gotovo ne!!!
jaz zase mislim, da mislim pravilno, tako kot ti misliš zase, zato nikar ne začenjaj tega kdo od naju bolj prav misli!:)))