Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Živim v Šentilju in vlečem enormno plačo v Gradcu

Živim v Šentilju in vlečem enormno plačo v Gradcu

Izkoristil sem vse bonbončke evropske unije. Delam v Gradcu za 4300€ neto/mesec in živim v Šentilju v sodobni ničenergijski hiši. Sem dobesedno bogataš v Sloveniji.

a mislis, da si edini? midva s fantom enako, samo da delava v Lipnici in ziviva v Mb

Mb center*

Jaz živim tudi v Šentilju, delam pa v Špiljah. Plača? 6893€ neto + malica. Koliko potrebujem z avtom v službo? 5 minut. Vidiš, to je luksuz.

Še ena iz teh koncev, plača v A je solidna (900 + neto za polovični delovni čas, delam ob ponedeljkih, torkih in vsak drugi
petek 4 ure), vozim se pol ure do službe. Mož bo takoj po koroni začel iskati na kakem bencinskem servisu za mejo. V A bo za enako delo dobil 2x več. Se po glavi fejst tepe, da ni šel že 10 let nazaj, ko sem šla jaz.

Jaz dobim v slo za 4 ure 1000 eur, do službe 15 min, ful zadovoljna, ne menjam, ni vse v denarju, ostanidoma

ali kaj, da imas tu tako placo? Ker iz Sentilja in okolice se k nam vozijo samo nesolani seljanderji brez zemlje, marsikateri pol pismen.
Ne povem ti,koliko zasluzim jaz, ti bo slabo, sem pa vesela, dame ne bodo se ekstra obdavcili, kot bodo tebe.
Pa bo slo ” tvojih 4300 brutto” v franze:):)
Navsezadnje pa, te ne bodo mogli obdavciti, ker tega zneska na svojem kontu se videl nisi:):):)

ne nakladaj, tu se malice ne placuje zraven, ne izmisljuj si, ker ni res.
Razen,ce si sofer, pa ti dajo dnevnice, ko furas dalec.

Stanujem na Jesenicah, delam v Beljaku. 4920 EUR neto, 13 plač na leto.

No vidiš, jaz pa živim v slovenski alpski dolini, do službe se vsak dan vozim 45 minut, zaslužim ca. 2.800 neto, ca. 30 jurjev pa mi letno vržejo še apartmaji v našem krasnem kraju. In kaj zdaj?
V Avstrijo za hlapca in čefurja pa za živo glavo ne grem. Je fotr poskusil, tudi v Švici, pa smo bili povsod samo cigani južnjaški. Hvala lepa.

Pri nas imamo doma kmetijo, kjer zaslužim cca 150 tisoč evrov na mesec, delam v Avstriji kjer imam plačo 33 000€ na mesec + še vse apartmaje in stanovanja, ki jih oddajam mi prinesejo okrog 300 000€ na mesec. Zdaj pa računaj koliko zaslužim na mesec.

Stanujem v Sladkem Vrhu, delam v Ehrenhausenu kot astronaut. 27151€ neto, 10 min vožnje, pol ure na dan v vesoju.

Vlečeš minimalca, trenutno si na čakanju in imaš čas viseti na mon, šef te redno v glavo hebe, kupuješ med ljago v Lidlu in Hoferju, žena ti je pobegnila, otroci so se te pa odrekli.

Lep dan še naprej.

Ti privoščim.

Vidim pa, da ti vseeno nekaj manjka, in zato odpiraš takšne teme.

Za nekoga, ki bojda veliko veliko zasluži, bi morala znati napisati “da me ne bodo” in ne ” dame ne bodo” … :)))) In ne, ni lapsus, enostavno si nepismena :))

Potem pa pride dohodnina , takrat je jok in stok, 100€ doplačila, dvojno obdavčevanje, in kaj vem kaj še vse.
Ko bi revčki socialni sploh kaj zaslužili bi vedeli kakšne neumnosti pišete, ravno avstrijske plače so v SLO najbolj obdavčene, zakaj ne delate na Madžarskem za tak denar, bi veliko bolje skozi prišli, ko bi bili pa vsaj malo sposobni da bi imeli redno službo v SLo bi super furali, v kolikor pa bi še podjetniki bili sposobni postati in bi po 10 000€ na mesec potamanili in ne plačali centa davka , takrat bi bili šele frajerji, ampak niste iz tega testa.

New Report

Close