Živimo v različnih svetovih, se strinjamo vsaj v tem?
Včasih tukaj preberem samo nekaj vrstic in si mislim … Dragi Bog, s čim sem se ti tako prikupila, da imam tako lepo življenje in mi ni treba živeti v tem svetu, o katerem pišejo.
Srečnaaaa (in zelo hvaležna).
Pač jaz menim da ni to neki drugi Svet, (tudi v tvojem priemru afričana) ampak je samo druga stran istega Sveta… ali en del…. vse skup se povezuje v en isti Svet kot celoto… to da je naše dojemanje izraziro subjektivno in pri večini ljudi neelastično, se pravi da ne vidijo dalj od svojega nosu včasih (ko si dal primer kako ne razume da si vsak ne kupi ladje itd) je pač čisto neki drugi ”problem” družbe ali posameznikov….
Gre se pač za to kako mi nekaj dojemamo in kako se nam prikaže, nenazadnje tudi preteklost gledamo marsikdaj čez ”rožnata očala” pa jaz ne bi reko da je zato drug Svet, ampak samo to, da naša subjektivna zaznavanja zaznajo predvsem dobre zadeve za nazaj.
S tem se ne bi mogel bolj strinjat. Ko vas (zadnjih nekaj tednov) berem (pobrskal sem tu in tam tudi malo v zgodovino, da bi vas bolje razumel), sami konflikti in prerekanja. Zelo malo strinjanja, nič konsenza in izjemno malo kakovostne komunikacije/razumevanja (ne le izmenjave mnenj). Kot, da bi ne govorili istega jezika ali živeli v istem svetu.
Zato vas sprašujem, se strinjate, da živimo v povsem različnih svetovih?
Jaz se absolutno.
V mojem svetu recimo, je vse mogoče, ljudem načrti uspejo, sky is the limit, če hočete. Daleč od tega, da bi bilo vse rožnato, a živimo aktivno in polno življenje. Srečni smo![/quote]
“Problem” je da zenske rade primerjajo stvari in ljudi 😉 Vecina m se pozvizga kaksne zavese imajo sosedje, ali kje je dopustoval sef …
Moj svet, če odmislim šnelfajerco.
Različni svetovi, saj pravim 🙂
Moj svet, če odmislim šnelfajerco.[/quote]
A ni lepo? Ful fajn. Res.
In nič drugače.
Za moškega vedno v pi.čki.
če že, pol v ku.rcu.
Sem jaz.
različni svetovi so samo za tiste, ki ne razumejo sveta okrog sebe 🙂 če znaš “vozit”, je simpl in točno veš, kaj je treba nekomu reč, da ga spravociraš do nezavesti (ali pobožaš ego).
btw, sky is the limit?? sovjeti so na luni pristali že leta 59 :))))) malo zaostajate, fantje :)))))
…the sky is no longer the limit.
Že v 84 filmu
http://www.subzin.com/search.php?title=2010&title_id=M91743d0b&q=sky+is+no+longer&search_sort=Popularity&genre=-1&type=All
Nevemkeričbomžepovedaldajebiltosamoprimerampakjeitakbrezvezekeročitnopišemtakonejasnodasemenedarazumet.
sej na bistveno vprašanje smo tudi odgovorili – da se ne strinjamo 🙂 znanosti s tega področja so še starejše in izvirajo iz stare grčije, oplemenitene z modrostmi ameriških predsednikov in izpiljene s strani people management mojstrov… 🙂 par sto let
Jap, nekaj jih je lepo odgovorilo, sicer diametralno nasprotno temu, kar si zadnje pisala, ampak pač tvoje mnenje. Spoštujem.
Forum je zaprt za komentiranje.