Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Živjo, jaz sem …

Živjo, jaz sem …

Mariiiijjjjjjjjaaaaaaa in sem takooooooo velikaaaaaaa in …

ma a ni dobra ta reklama …. ? :-)))) Ajd, gremo se oblačit v mamine cunjice ! :-))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

ej … jst se vsak dan oblačim v mamine cunjice. in tiste, ko zjutraj začnem z oblačenjem so mi najljubše … čeprav najmanj zakrijejo. ampak se počutim v njih tako prekleto seksi! :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No, jaz pa tega ne počnem. ;)))))))))

to mi je všeč!! moški mora met na sebi gate in ne čipkaste hlačke!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ali veš kako ben ve če ima prav gate oblečene?Tako da pogleda če je spredaj rumeni madež,zadaj pa rjavi:-))))

to mi je všeč!! moški mora met na sebi gate in ne čipkaste hlačke!![/quote]

No fajn. Sam, sej gate desca ne naredijo moškega…ampak tisto…pod njimi… ;))))))))))

to mi je všeč!! moški mora met na sebi gate in ne čipkaste hlačke!![/quote]

No fajn. Sam, sej gate desca ne naredijo moškega…ampak tisto…pod njimi… ;))))))))))[/quote]

to je res. pa še kaj drugega. ni vse tisto pod njimi. pravzaprav, tam ste si še najbolj podobni med seboj. :)))

hkrati pa gate zeeeelooo veliko povejo o moškem. tako, da svetujem kar previdno in skrbno z gatami… kajti gate SO odraz moškega.

Aplauz.Dolge gate recimo?:-)

Ne tisto v gatah Ben…tisto je postranskega pomena(nekaj pač mora bit, kar že je narava dala moškim)-tisto v GLAVIpa naredi dedca:)

In kaj pomaga zgornja glava,če je spodnja premala?

dolge gate pridejo v poštev na smučanju, če je mraz. to ni nič kaj takega. man in tights! :)))

Seveda na vse je treba pomisliti.

ja ondi, mislit je treba :)))

Definitivno.ampak ni rečeno da bolje mislijo tisti,ki imajo večjo glavio-zgornjo,če je v njej vakum in glava služi samo zato da imajo ušesa,oči in nos kje stati;-)))

-in kaj pomaga velika spodnja glava, velik penis…in še kaj, če pa ni pameti?

-za večje lukne vrtat??:)))))

Večje gate je treba kupovat:-)

Ma v bistvu sem mislil…celega desca v gatah…z glavo vred… ;)))))

Ma no ja, Calvin klein boxerce glih še niso odraz, da je moški pravi…nede Japkica?

a recimo…misliš, da ne moreš najt v redu moškega v….tangicah recimo? 😉

New Report

Close