Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Življenje geja

Življenje geja

Vem in že večkrat si pred 15 leti želel, da nebi bil to, kar sem. Nam ni lahko, če bi izbiral bi izbral prav, pa žal ne morem. Sprijaznil se s tem, kar sem že pred 10leti+ čutil, le da še nobenmu nisem omenil, da sem gej. Okolica tega nebi nikoli prenesla, mogoče so po mestu ljudje dost bolj odprti, kot izven.
Me zanima, kako ostali gledate na geje, ste spoznal kakega in kako ste ga sprejel ali niste….

Men so cisto kul. Osebno sem taka da sprejem vse ljudi, tako da mi to ni problem. Ce bi imela prijatelja geja, zakaj pa ne:))
Lahko ti pa povem da recimo moj oce pa tega ful ne sprejema in podobne finte..
Glej ne sekiraj se, pomembno je da si ti srecen;)

Men so cisto kul. Osebno sem taka da sprejem vse ljudi, tako da mi to ni problem. Ce bi imela prijatelja geja, zakaj pa ne:))
Lahko ti pa povem da recimo moj oce pa tega ful ne sprejema in podobne finte..
Glej ne sekiraj se, pomembno je da si ti srecen;)
[/quote]
moj najboljši prijatelj je Gay.
Vedno sva v družbi kot dva razposajena otroka.
Z veseljem grem z njim na kavo, se usedem v park, da imajo zlobni jeziki kaj za čivkat.
Super ste.

Ti si kreten. Gnusijo se le hinavcem in snowflakom kot si ti. Me prav zanima iz kerih zakotnih zakompleksanih rovt prihajaš

Poznam precej ljudi, ki so geji ali lezbijke. Tako kot pri vseh ljudeh, niti ne razmišljam o njihovi zasebnosti. Z nekaterimi se pogovarjamo o partnerjih (mojemu in njihovih), nekateri pa so zelo zadržani, poznam jih desetletja pa nikoli ne govorijo o tem, niti ne drezam vanje. Vsi v družini, tudi mož in otroka so strpni glede tega in se jim to ne zdi nič neobičajnega. V bistvu je tudi krstna botra mojega otroka istospolno usmerjena- tudi zato, ker sama (še) nima otroka, je toliko bolj navezana nanj.

Ker menim da je to neke vrste bolezen,me nič ne moti.

Zdravo! Naj še jaz izrazim svoje mnenje in pogled na homoseksualnost.
Osebno nimam nič proti gejem in lezbijkam. Celo osebno jih nekaj poznam in so vsi v redu ljudje. Zdi se mi, da je še večji problem, kot samo dejstvo, da homoseksualnost že od nekdaj obstaja in se tak rodiš, to, da večina ljudi ob omembi gejev in lezbijk takoj pomisli na seksanje dveh oseb istega spola. Ne vem, ampak najbrž tudi “kao normalni”, torej heteroseksualci (namerno napisano v narekovajih) ne seksajo 24/7, ali pač? Za tak primer še nisem slišala. Mislim, da je v zadnjem času homoseksualnost že precej manjši tabu kot včasih, vendar še vedno ne dovolj, da bi bili ti ljudje povsod sprejeti. Vedno si rečem, da vsa čast tistim, ki priznajo sebi, domačim in okolici, ter jim je vseeno za mnenje drugih.

Še bolj absurdno se mi zdi to, da nekateri homoseksualce kar enačijo s pedofili? Haloo? Verjamem, da se tudi med homoseksualci najdejo slabi ljudje, vendar vsakega kar tako označiti za slabega, ker pač “kao ni normalen” oz. enak večini, zakaj že??

Tako da, homoseksualci – respect!

LP, Anja

Ti si ******. Gnusijo se le hinavcem in snowflakom kot si ti. Me prav zanima iz kerih zakotnih zakompleksanih rovt prihajaš
[/quote]

To je polarni…puhloglavke so njegova domena .!

To je polarni…puhloglavke so njegova domena .!
[/quote]

In on ni normalen.

Če povzamem, se mi zdi bolje, da svoje seksualne usmerjenosti ne razkrivaš kar vsem povprek, samo svojim potencialnim partnerjem. Ker, sej veš, kljub navidezne odprtosti družbe do tega, je še vedno ogromno zadržkov in predsodkov. Veš, homoseksualci so vedno obstajali, zadržki v družbi do homoseksualnosti pa tudi. Zato gledam na gejevske parade kot na večni boj homoseksualcev za enakopravnost v družbi, kako preiti iz roba družbe v družbo, večja sprejetost drugačnih med večino, manj predsodkov do drugačnih, pa ne narobe razumet, da bi večina postala manjšina, ampak, da bi večina sprejela manjšino.

Pri nas delodajalec o osebi, ki jo je sprejela ni vedela nič o njegovi usmerjenosti. Ok.
Potem sčasoma so bile neke fore iz njegove strani. Vedno se razburjal,razpravljal. Skratka prepirljivc.
Nekdo je zgleda omenil šefom glede njegove usmerjenosti in glej ga zlomka zacelo se je drugačno tretiranje te osebe. Bolj so mu pod prste gledali in podobne stvari. Je sam dal odpoved.
No je bil kar sam kriv. Se ga napiše kot mamba in ne pride v službo tudi sporoči ne. Pojavi se ves skrokan čez dva dni. Valda, da je delo trpelo, ko bi vsaj poklical. Pa ni bil mlad poba.

No, ne napiše ampak napije kot mamba.

“če bi izbiral bi izbral prav, pa žal ne morem.”

Mene ta naved full zmoti. Če si peder ni narobe in ne rabiš nikogar, da bi to potrdil. Poleg tega pa sploh ne obstaja prav in narobe. Obstaja samo zakonito in nezakonito. Torej dokler svojega brata v rit ne štepaš je vse ok.

Nimam nobenega posebnega mnenja. So taki kot drugi ljudje, med njimi so dobri in slabi. Moti me edino to, da se homoseksualce vedno prikazuje kot izjemno pozitivne osebe. Pa ni vedno tako.

Dobro jutro
Brez olepšav ampak korektno ti bom povedala. Tvoje življenje ne bo najlažje ampak komu pa je – to naj te tolaži.
Biti homoselsualc nikol ni bilo in ne bo izi. Okoli tebe bojo taki ki te ne bojo sprejeli 90 % bo teh in taki ki te bojo sprejeli 5% in taki ki jim ne bo mar 5%
Bistveno je da sprejmeš sebe tak kot si, da si ne lažeš in ne pretvarjas da si nekdo drug. Se pravi da veš kje stojiš. Ni pa nujno da vedo vsi okoli tebe kje stojiš ker znajo to uporabiti proti tebi (homofobija)
Verjetno je vam težje najti partnerja kot pri hetero ljudeh pa naj te še tukaj potolažim tudi hetero ljudem je težko dobiti kompatibilnega partnerja.
Jaz o homo ljudeh nimam ne slabega ne dobrega mnenja ker so ljudje kot vsi drugi s plusi in minusi. Lahko bi mi bil en všeč drugi pa ne pa čeprav sta oba geja naprimer to da si gej ne pogojuje karakterja.
Vsi tisti hetero ki pa pišejo o anali in jo sami prakticirajo so pa navadni hinavci ker rit je rit in vsaka rit kaka. Če en hetero misli da od njegove žene rit ne kaka naj gre nazaj v OŠ k biologiji.
Na tvoje mestu se jaz ne bi preveč sikirala kaj govorijo ker dvoličneže ni nikoli za resno jemat.
Je pa mlajša generacija veliko bolj strpna od starejše. Da zaključim bodi odprt samo pred tistimi ki jim lahko zaupaš pred drugimi pa ti niti ni treba razlagat kaj in kako saj ni njihova stvar ker verjemi da tudi oni tebi ne razlagajo o svojih stvareh ki se jih sramujejo. Čeprav se nimaš za kaj sramovati saj nisi nič podlega naredil.

Veliko raje s tabo na kavo, kot pa s tistimi, ki te tudi tu poskušajo prizadeti.

Glej na to tako, da imaš vedno pri sebi eno izredno dobro varovalko, da se te počasni bebčki z družbenega dna, ognejo v velikem loku. Vsi ostali jih moramo sami odganjat.

Ljudje, poglejte v naravo pa boste našli odgovor. Dva bika se nikoli ne …..

Morda bika ne so pa druge vrste ki se. Narava je zelo kompleksen pojem v veliko primerih se nepojasnjen.

Moj nasvet: če ti paše, pa bodi. jaz se v tvoje življenje ne bom vtikal. Vsak ve zase, kaj je prav in kaj ne.

Če bi narava tebe poslušala, bi morski konjički izumrli, ti pa še vedno živela pod bananovcem v Afriki. Ker včasih je bilo to naravno.

Očitno na MON-u moderatorji ne dopuščajo različnih mnenj in kdor odkrito napiše, da se mu geji gnusijo, je brisan.

Avtor nas je vprašal vse, kaj si mislimo o gejih, ni vprašal samo tistih, ki mislijo vse najlepše in najboljše. Zakaj torej drugačna mnenja niso dovoljena? Potem napišite v pravilnik, da lahko o gejih pišemo le pozitivno in to tisti, ki jih sprejemajo, drugi pa ne smemo izraziti svojega mnenja!

Sem mu odgovorila na zapis, in tudi moj je brisan, ker sem mu odgovorila, če drugi na ulici tudi razmišljajo tako, kot on o geyih, kako seksa s partnerko, kadar se sprehajata.
Ker zelo nazorno je opisal kako sexata geya. Zakaj pa on o tem razmišlja?
Takšen je bil komentar, ne takšen kot ga ti prikazuješ.

Jaz edino kurbarije ne podpiram v nobeni vezi (gej ali hetero) Če se imata dva geja rada ali dva hetero je to lepo. Ta kurbarija mi je pa odurna. Tudi če bi bil kdo od mojih otrok gej bi jim povedala isto tako kot jim zdaj ko nista. Kurbarije jaz ne bi podpirala v nobenem smislu. Imej enega partnerja in ga ljubi in spoštuj.
Jaz ne vidim toliko problema v sami spolni usmerjenosti ampak bolj v razvratu med ljudmi ne glede na njihovo spolno usmerjenost.

Jaz osebno nimam nič proti.Osebno so mi geji večkrat še bolj kul ker so dostikrat bolj ljubeznivi in ljubeči.Imam dobre izkušnje.Če bi te jaz spoznala bi z veseljem šla na pijačo s tabo in kako rekla.Želim ti vse dobro in ne sekiraj glede drugih, ker nobeden ni popolen.Vsi smo ljudje.Lp

Biti p.eder je bolezensko stanje , najverjetneje psihičnega izvora zato se pojdi zdravit.
[/quote] B dak

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close