Življenje geja
Za tiste,ki se zgražajo.Na svetu je toliko problemov vi se pa ukvarjate s stvarmi,ki niso za nobenega problem.Živi in pusti živeti.
Peace,love and understanding.
Biti p.eder je bolezensko stanje , najverjetneje psihičnega izvora zato se pojdi zdravit.
[/quote]
Če kdo bi se ti moral(a).
Ali nimaš svojega življenja,da se z drugimi ubadaš.Prvo se v ogledalo poglej potem pa pametuj.
Pa dobro jutro, človek, iz katere časovne luknje si pa ti prilezel v letu 2018? Sumim sicer, da je tole provokacija. Če ni, se oglasi, pa pojasni, zakaj misliš, da je heteroseksualnost “prav”, homoseksualnost pa “narobe”? Bom počakala, ker si zdajle najbrž pri maši, potem se pa le javi in bomo nadaljevali z debato.
Do takrat pa nekaj izhodišč: ko praviš, da okolica nikoli ne bi sprejela tvoje spolne usmerjenosti – o kom točno govoriš, koga imaš v mislih? Ata, mama, sosed Franc …? A res ne veš, da obstaja zelo velika možnost, da boš soseda Franca srečal na ustreznem portalu? Od kdaj pa uporabljaš internet?
Koliko si star? 15 let veš, da si gej, torej vsaj 30? Nisi imel nobene zveze v življenju? Ničesar?
Žaljivi zapisi so brisani ne glede na vsebino. Vam kdo ni všeč potem to povejte na kulturen način ali pa boste brisani. Brez izjem.
Vsi smo otroci boga in vsi iščemo smo ljubezen katere smo vsi zaslužni.Bog nas je vse ustvaril in vsi smo v redu kot smo.
Meni ste čist kul 🙂 Pa fajn smisel za modo imate 🙂 Poznam ene par gejev pa so vsi čist fajn fantje. Zakaj pa nebi bili? S kom bi se ti rad v postelji mečkal ni moj problem. Med poročenimi moškimi je tudi dosti gejev, pa med poročenimi ženskami tudi dosti lezbijk. Ne upajo se prit ven iz omare, ker vedo kakšne bodo reakcije večine folka okrog njih. Na žalost je pač tako. Če ti kot moškemu ženske pač ne dišijo ti pač ne dišijo. Zakaj bi se silil? Ker se drugi? Brez veze. Najdi si enega fajn tipa in uživaj 🙂
Pa dobro jutro, človek, iz katere časovne luknje si pa ti prilezel v letu 2018? Sumim sicer, da je tole provokacija. Če ni, se oglasi, pa pojasni, zakaj misliš, da je heteroseksualnost “prav”, homoseksualnost pa “narobe”? Bom počakala, ker si zdajle najbrž pri maši, potem se pa le javi in bomo nadaljevali z debato.
Do takrat pa nekaj izhodišč: ko praviš, da okolica nikoli ne bi sprejela tvoje spolne usmerjenosti – o kom točno govoriš, koga imaš v mislih? Ata, mama, sosed Franc …? A res ne veš, da obstaja zelo velika možnost, da boš soseda Franca srečal na ustreznem portalu? Od kdaj pa uporabljaš internet?
Koliko si star? 15 let veš, da si gej, torej vsaj 30? Nisi imel nobene zveze v življenju? Ničesar?
[/quote]
Zato meni,da je narobe ker je še vedno veliko ljudi(tudi tu so),ki so mnenja,da to ni normalno in nikoli ne bo.
Nisem istospolno usmetjena vendar si tole lepo napisal.:)
Lep dan
Sem mama homoseksualca. Sin je star 40 let in ves cas laze o sebi. Meni je tezko, ne zato ker je sin homoseksualrc, ampak ker tako laze. Odselil se je na drug konec drzave, , ne zeli da ga obiscemo, ce pa ze, se moramo najaviti 1 dan prej. Ko pridemo nas sosedje gledajo cudno. Ampak raje manj razmislham o tem, sin ima / mora imeti cudno zivljenje. Problem je ker se sami ne sprejmejo. Vsaj moj sin se ne. In brez veze trpi.
Mi je vseeno kaj so ljudje in kako zivijo. Sem pa delala z nekaj homoseksualci in dozivela velik noz v hrbet. Od dpredaj lize, zadaj pa noz v hrbet. Zaradi tega sem izgubila sluzbo. Znajo biti zelo hinavski, krvavi, ko se borijo za svoj stolcek. En srbski pregovor pravi: mani se teh pederskih poslova.
Biti p.eder je bolezensko stanje , najverjetneje psihičnega izvora zato se pojdi zdravit. Skin ima prav . Razlaga je na dlani , duševna motnja je oznaka za bolezni, ki so jim skupne različne kombinacije bolezensko spremenjenega mišljenja (da je istospolnost uredu), čustvovanja (nasprotni spol se mu je zameril, traumatski sindrom), zaznavanja in motenega obnašanja (kot nek namišljen boj za pravice sprevrženosti) ter prizadetost spoznavanja.
To niso nobene težave ne bolezenske ne druge, je narava pot
Imaš mojo podporo. Tudi sama sem istospolno usmerjena. Razumem te, vendar tudi, če živiš na vasi ali mestu, v Sloveniji je prisotna huda homofobija. V mestu je to samo malo bolj zakamuflirano.
Sama sem zaupala sodelavki o svoji spolni usmerjenosti, ki je bila tudi kratek čas moja zaupna prijateljica, pa sva pred tem že nekaj časa prijateljevali, in je potem vse prišlo ven. Večji del kolektiva sedaj ve o tem.
Nauk moje izkušnje je, da o tem v Sloveniji ne moreš zaupati nikomur. Še tistemu ne, ki ti še tako govori, da te pri tem podpira. Ko so soočeni z dejstvom, da je nekdo istospolno usmerjen, se plošča precej obrne. Outiranje ponavadi oseba, kateri se zaupaš in je istega spola, velikokrat razume že kot osvajanje. Skratka, boljše je to zadržati zase.
Še dolgo ne bo bolje.
Podpis!!!
Hahahahahaha kakšno bed…razmišljanje(pa nisem h…)
Sevda je;tudi narava ima svoja slepa crevesa in mrtve veje na drevesu zivljenja;je zgolj deviacija in kot tako je treba jemati istospolno usmerjenost;
In zakaj misliš, da je tako? Si je za tako obnašanje res kriv sam? Dobro ve, zakaj se skriva in celo laže samemu sebi: ker izhaja iz zagovedane družine, ki ga nikoli ne bi sprejela takega, kot je!
No, to je posplosevanje in s tem se ne bi strinjala. Ko je meni najboljsa prijateljica zaupala, da je lezbijka, se z moje strani ni nic spremenilo. Moje izkusnje so bolj, da ne gre iskati zaupnih prijateljstev v sluzbi. Slabe izkusnje tozadevno pa sem tudi sama ze imela, pa nisem lezbijka…
Živjo. Jaz sem spoznala fanta soseda s katerim sva se družila 2 leti na to mi je povedal da je gej. Sedaj imava se boljši odnos ker se lahko z mano pogovarja na dolgo in široko o njegovih prigodah in o vsem. Sedaj sva prijatelja že 8 let . Je super fant. Če hočeš pusti mail pa se lahko kdaj pridružita in kakšno receta.
Ne poznam nobenega geja in nobene lezbijke. Lahko da poznam, pa ne povedo. Ampak saj jaz tudi ne razlagam da sem hetero, le zakaj bi oni da so homo.
Če bi bila sama v isti situaciji tudi ne bi razlagala. Izključno zaradi negativne reakcije okolja. Ker bi se vedno našel kdo, ki bi se čutil dolžan spraviti me na “pravo pot” in ozdraviti mojo “bolezen”.
Kaj počnem doma, pa nikogar ne briga.
Nisem ampak se strinjam tes je veliko homofobije prisotne na žalost.Zakaj se ljudje raje ne brigajo za stvari,ki so res
Problematične.Nikoli ne bom razumela zakaj je ljubezen dveh ljudi tak problem.Inamo vojne,nasilja nad otroci,ženskami,lakoto…… To so res problemi ne pa koga nekdo ljubi.lep pozdrav pa radi se imejmo.
Se strinjam! Na srečo se med številnimi zagovorniki izrojenosti še najde kakšen glas razuma in naravne poti.
[/quote]
Če je to tako narobe zakaj jih je bog ustvaril?Pol je po tvoje veliko”bolanih”.?Zakaj se raje ne ukvarjatw s čim bolj pomembnim?A ti imaš vse pošlihtano? Verjetno ne!
Nikoli ne razmisljam o nekem cloveku, kako tehnicno kako stvar s svojim partnerjem ali partnerko pocne v postelji.
Imam nekaj istospolno usmerjenih prijateljev in prijateljic oz.znancev in znank, z nekaterimi smo se poznali in bili prijatelji ze prej, preden so se razkrili, za nekatere vem odkar sem jih spoznala. Njihova spolna usmerjenost mi je ravno toliko pomembna, kot pa barva oci ali visina; torej nic. Ljudi sodim po drugacnih kriterijih kot pa je ta, kakega spola je njihov partner.
Bog je ustvaril ljudi!
Objem vsem ne glede na to kdo ste in kaj ste.Zdaj pa na svež zrak in uživat življenje.
moj najboljši prijatelj je Gay.
Vedno sva v družbi kot dva razposajena otroka.
Z veseljem grem z njim na kavo, se usedem v park, da imajo zlobni jeziki kaj za čivkat.
Super ste.
[/quote]
Kaj bi jaz dala, da bi lahko imela takšnega prijatelja! Si že od nekdaj želim, a nikoli mi žal ni bilo dano spoznati enega gej prijatelja 🙁
Forum je zaprt za komentiranje.