Življenje geja
PODPIS
To je vse zaradi konzerv.
Konzerv?
Svašta…
V 1. vrsti si morajo priznati, da so homo usmerjeni. In ko sebe sprejmejo, lahko zivijo neobremenjeno. Imela sem sodelavca ki je domov vlekel kvazi punce ker se je bal povedati, kaj je z njim , da je homo. In ne, niso bili neki verski fanatiki, izobrazena in razgledana druzina iz LJ. A problem je bil v njemu ker ni mogel tega priznati noti sebi. Tezko predvsem za druzino, toliko enega sprenevedanja. Zane so face ti znani ljudje ki javno priznajo kaj so. In je konec tako zgrazanja kot obsojanja. Najhujsi so tisti ki se tako sprenevedajo
Če bi narava tebe poslušala, bi morski konjički izumrli, ti pa še vedno živela pod bananovcem v Afriki. Ker včasih je bilo to naravno.
[/quote]
To je način razmnoževanja! Pri ljudeh pač ne gre za to, a ne!?
Osebno nimam nič proti, dokler je to osebna stvar in niso prizadeta čustva druge osebe. Naravno mi pa to ni in si ne morem pomagati. Zakaj!? V naravi ima vse nek smisel/ pomen. Pri ljubezni/ sexu istospolna para pač ni rezultata in po naravnih zakonitostih to na dolgi rok ne obstane. Tako pač je. Ljudje bi pač tako izumrli. Kaj pa počnejo ljudje je pa ze dolgo skregano z naravo/ logiko.
Pa da se razumemo- imam sefico, ki je istospolno usmerjena, pa nima nobeden težav s tem, pa enega kolega imam geja, k sreči tega ne objavlja naokoli- zelo u redu tip.
MON eksperti… *eyeroll*
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals
nekaj takega kot katoliški duhovniki?
[/quote]
Ne;ce se prostovoljno odlocis za vzdrznost ni enako temu ce si evolucijsko slepo crevo kar istospolni so;naj se se tako trudijo razmnozevati jim je onemigoceno ob premisi da imajo spolne odnose zgolj z pripadniki istega spola;tako pac je se zaenkrrat z ljudmi;ko pa bo drugace bo pa drugace
Če bi bil moj sin ali vnuk, bi te samo objela in imela naprej rada. Hudo bi mi bilo samo zaradi tega, ker vem, da življenenje ni naklonjeno istospolnim in zato jim ni lahko.
Jaz ti svetujem, živi svoje življenje in ne obešaj tega na velik zvon, ker na koncu koncev nikogar ne briga, kako živiš, vsaj ne bi jih smelo brigat. Hvala bogu, tudi za vas prihajajo boljši časi in vedno manj je to tabu.
Saj je tud dosti zupnikov; zato pa pravim da so pravi homoseksusualci redki;tak ne bo nikoli sel z babo;nekaj drugega so bsx ali pa taki ki nevejo kaj bi sami s sabo ;pravi gej se babe se s palco ne bo dotaknil v intimnem smislu tako kot hetero moski nikoli drugega moskega
Nam gejem absolutno ni lahko, dosti težje, kot moški-ženska in obratno. so mi zelo redki moški všeč, večina me tudi malo ne privlačijo že po videzu, kaj šele po pogovoru.
Izbrat nekoga, ker je tud on geje je vsaj za mene totalno zgrešeno, razen če bi me privlačil. Toda sam ne iščem sex, kot večina gejev, ampak samo tesno prijateljstvo
Ker je okolica napolnjena s predsodki, ti svetujem, da tole najprej sporočiš tistim, ki jim najbolj zaupaš. Stali ti bodo ob strani in tudi cenili tvojo iskrenost. Treba je biti točno to, kar v osnovi si. Mogoče je težje najti partnerja, ker je homoseksualcev manj kot heteroseksualcev, a je prvih vseeno več, kot si morda predstavljaš. Res bodi to, kar si in bodi ponosen sam nase. V 21. stoletju je drugačna spolna usmerjenost tabu le med zaostalimi, ki pa jim je pri vzgoji manjkal dar razmišljanja izven okvirja. 🙂 Ne zmeni se za take posameznike. Do katerega koli spola čutiš privlačnost, je to normalno. V ljubezni se gre za srečo in izpopolnjevanje samega sebe, ne pa za skrivanje pred svetom. Vedno išči podporo samo v ljudeh, ki te obdajajo s pozitivno energijo.
Privoščim ti veliko mero samozavesti. Navijam zate!♡
se dosti družila z njimi. Eden me je nekaj zafrknil in sem se zato nehala. Jaz vas vse spoštujem. Ja v mestih so res vseeno bolj odprti kot v vaseh res je.
Sama ne bi mogla bolje povedati!
Če ne iščeš seksa, a si potem neseksualen?
zaupala in tega nikomur nisem povedala in tudi nikoli ne bom, ker mi veliko pomeni, da se mi je odprla. Ampak te razumem. To je potem kar zblebetala o joj no kako grozljivo. Sama sem hetero pa vse sprejemam. Res pa da si geji in lezbijke to lahko lažje zaupate in se ne izdate.
Večina gejev je takih, da samo na sex mislijo, ko se pogovarjaš preko chata.
še to hotel povedat, da ne želim bit z geji, ki se obnašajo kot ženske.
Če bi narava tebe poslušala, bi morski konjički izumrli, ti pa še vedno živela pod bananovcem v Afriki. Ker včasih je bilo to naravno.
[/quote]
Banane izvirajo iz Amerike.
Tako da tole, kar pišeš, ne drži.
Mene geji ne motijo. Sem enega poznala, čisto fajn dečko. Pravi frend. Ženske, torej lezbike so pa pravi strup, vsaj tiste s katerimi sem se poznala. ženska žlehtnoba na kvadrat 🙂
Gejev poznam kar precej… meni so čisto OK ljudje brez problema, edino v spalnico pa jim vseeno ne bi rad pogledal. To mi je pa nekako – no ne prav lepo za pogledat. Sicer mi pa nobem gej tudi ni o čem takem razlagal. Hvala bogu.
Forum je zaprt za komentiranje.