Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Življenje na tehtnici Ina/Ines

Življenje na tehtnici Ina/Ines

Danes sem prvič gledala tole hujšanje na Planetu in je cela drama kako kličejo tisto s črnimi lasmi. Da se je nekaterim predstavila Ines in drugim Ina in da ji zdaj ni všeč da jo kličejo Ines. Cela drama … tko kot je tisti moški rekel … a ni vseeno kako te kličejo.

Mi lahko prosim nekdo, ki spremlja, pojasni, zakaj ima ta gospa tak problem s svojim imenom.

To zelo zanima tudi mene

Ja ženska ima pač probleme

Kot da sem jaz napisala uvodni post, saj sem tudi jaz prvič gledala to oddajo. Eno od vceraj in pol današnje. Čudno ja to z imenom, jaz ne bi zdržala v taki skupnosti, kjer si grejo očitno na živce in iščejo dlako v jajcu.

Mogoče je pa tudi to malo zrežirano, kot vsi resničnostni šovi. Milutinovič se mi je kar zasmilil, cel mišičast je ko kup nesreče tam stal. Sem videla samo teh nekaj minut, tako da tudi jaz ne vem, kaj so imeli in kaj je bil tisti Gorenc (po govorici sodeč) tako napadalen.

Je kdo gledal tisto epizodo, ko se predstavijo med seboj (najbrz 1. epizoda), me res zanima zdaj, ce se je predstavila z Ina ali Ines. Jaz Ini verjamem, da se je predstavila z Ina, ker ne vidima razlage, zakaj bi se drugace.

Problem je, ker so žleht, sploh ta Adrijana

Po mojem videnju so si pa te babure, razen tiste najmlajše kar enakovredne in mi je zanimivo, da ni predstavljen niti 1 posnetek tega provociranja rdečke( sicer res ne gledam vsega, tako, da mi je kaj tudi ušlo). Te modre so pa ene drama Queen, lahko bi razmišljale in se vedle bolj odraslo.

Ina bi jo mogla klicat pa Adra 😅

A mi lahko poves zakaj to gledas?

Odgovor na objavo uporabnika
mamka Miška, 26.09.2024 ob 10:36

Po mojem videnju so si pa te babure, razen tiste najmlajše kar enakovredne in mi je zanimivo, da ni predstavljen niti 1 posnetek tega provociranja rdečke( sicer res ne gledam vsega, tako, da mi je kaj tudi ušlo). Te modre so pa ene drama Queen, lahko bi razmišljale in se vedle bolj odraslo.

A ti ni jasn, da Androgena provocira samo takat, ko ni kamer zraven?

Vsak normalen človek bi popizdil, če te nekdo drka v glavo tako kot ta možača Androgena.

Se mi zdi, da je Ina. Kdo jo pa kliče Ines? Adriana? Adriana je meni hecna, ker vedno govori “moja ekipa”. A ji ni nihče povedal, da je to njihova, torej “naša ekipa”?  Takšno prisvajanje pri meni vedno zbudi pozornost. Skozi čas se nato običajno pokaže, da mi je upravičeno zbudilo pozornost (ko se pokažejo še drugi negativni učinki).

Tale stvor je en velik manipulator in laže kot pes teče.

Drugače je Ines Marc, na vseh papirjih 😂 in vodi privat vrtec. Hiter google-fu vse pove.

Razen sedeti z telefonom v roki je nisem videla se premikati kaj dost. Moj se je šalil da ženska teče samo za Familu Frostom.  Kupi nepravilnosti v stilu random višanja cen, otroci zunaj v vsakem vremenu, računi bolj ne kot ja. Kake informacije o tem kaj so počeli ali pa jedli nisem dobila celo leto. O higienskih standardih je pa tudi je bolj redko slišala. Lahko rečem da mi je žal da sem takrat naivno ji zaupala otroka v varstvo ampak je kar je.

Načeloma je raje visela na telefonu ali pa z nekimi pseudo psihološkimi forami polnila glave mladih mamic (od seksualnih nasvetov do čiščenja čaker 💪 vse zna)

Osebno svetujem vsakemu, da se izogne njej in njenemu poslu čim bolj na široko.

Ne vem kdo je bolj smešen. Ina, otročja Wajdowka al ta Adrijana, prikrita južnjakinja iz Gorice

Obe sta izredno antipatični, vendar ta gospodovalna Adriana še bolj! Samo komandira, groba babura je. Vsi bi morali njo ubogat. Zakaj le?

Ta… Laznjivka, manipulativna, grozna, niti ne vem, če bi ji rekel ženska…. Ja… Ta ja… Ines… Groza resno. Vidi se, da hoče vse na svojo stran dobit, ampak verjemite… Ne bo ji uspelo. Taki so kaj kmalu razkrinkani! Štel sem kolikokrat se je zlagala in pri 20 sem se ustavil!

Taka kot je Adriana, glasna, konfliktna in še kaj, je res ena redkih, ki ne laže in pove v obraz to kar si misli. Ni škodoželjna in igra ekipno. Tudi če bi jo to stalo glave, kot je Miha rekel, bo za “svojo” ekipo nrdila vse! Komaj čakam, da ji odbije pokrov in eksplodira. Upam, da se bo znala brzdat, da ne koga namlati 🙂

Eni ste pač prfuknjeni, kaj naj rečem.

Časi so se menjavali,…. tradicija je ostala in seveda pametnjakoviči….

Eni se zdi tako kul rušenje tradicij in kulture, me zanima kako kul ji bo pol, ko bo plava, zaprta med 4. stenami, ker je to edina kultura, ki se širi in narašča pri nas in v EU.

Debili ne znate cenit, kar imate, zato boste pač dobili še milijonkrat slabšo verzijo  vere za ženske (islam)….  kot je bila v krščanstvu.

Porky the pig, 10.10.2024 ob 18:32

Tale stvor je en velik manipulator in laže kot pes teče.

Drugače je Ines Marc, na vseh papirjih 😂 in vodi privat vrtec. Hiter google-fu vse pove.

Razen sedeti z telefonom v roki je nisem videla se premikati kaj dost. Moj se je šalil da ženska teče samo za Familu Frostom.  Kupi nepravilnosti v stilu random višanja cen, otroci zunaj v vsakem vremenu, računi bolj ne kot ja. Kake informacije o tem kaj so počeli ali pa jedli nisem dobila celo leto. O higienskih standardih je pa tudi je bolj redko slišala. Lahko rečem da mi je žal da sem takrat naivno ji zaupala otroka v varstvo ampak je kar je.

Načeloma je raje visela na telefonu ali pa z nekimi pseudo psihološkimi forami polnila glave mladih mamic (od seksualnih nasvetov do čiščenja čaker 💪 vse zna)

Osebno svetujem vsakemu, da se izogne njej in njenemu poslu čim bolj na široko.

Z zanimanjem sem prebrala tvoj komentar in me veseli, da je nisem napačno ocenila, čeprav je ne poznam in sem jo prvič videla v tem šovu…

Meni so zbudili pozornost najprej, da sploh ne telovadi nekaj… Ko rečejo tek na mestu, kolena visoko, ona malo podplate dviguje, zadnjič ni hotela rečt na stadionu niti najbolj počasi ne,…

Adrijana je v paru goltala bonbone ta egoistka pa za njeno žrtvovanje za zmago para, ni bila sposobna biti toliko fer, da bi rekla ti boš učiteljica… Ne, egoistka je vse zase pobrala in bila učiteljica…

Pride na izločanje, Adrijana ni glasovala zanjo… Teden dni kasneje ego Ina spet pokaže svoj obraz, ko je Adrijana na izločanju, seveda jo izloči…

In danes spet kar je naredila na koncu Teji, da jo je hotela skregati z Denisom z nekim blatenjem in izmisljevanjem tam zgolj iz maščevanja, ker je glasovala zanjo… Ta ženska mi je res res antipaticna

Anonimno645, 31.10.2024 ob 23:47

Z zanimanjem sem prebrala tvoj komentar in me veseli, da je nisem napačno ocenila, čeprav je ne poznam in sem jo prvič videla v tem šovu…

Meni so zbudili pozornost najprej, da sploh ne telovadi nekaj… Ko rečejo tek na mestu, kolena visoko, ona malo podplate dviguje, zadnjič ni hotela rečt na stadionu niti najbolj počasi ne,…

Adrijana je v paru goltala bonbone ta egoistka pa za njeno žrtvovanje za zmago para, ni bila sposobna biti toliko fer, da bi rekla ti boš učiteljica… Ne, egoistka je vse zase pobrala in bila učiteljica…

Pride na izločanje, Adrijana ni glasovala zanjo… Teden dni kasneje ego Ina spet pokaže svoj obraz, ko je Adrijana na izločanju, seveda jo izloči…

In danes spet kar je naredila na koncu Teji, da jo je hotela skregati z Denisom z nekim blatenjem in izmisljevanjem tam zgolj iz maščevanja, ker je glasovala zanjo… Ta ženska mi je res res antipaticna

A potem misliš, da Tea ne vleče Denisa za nos? Fant je naiven kot da bi včeraj s hruške padel. Tea ga vrti okrog prsta kot gumico. Še glasovati je moral tako kot Tea!

Ena glodavka, 01.11.2024 ob 08:30

A potem misliš, da Tea ne vleče Denisa za nos? Fant je naiven kot da bi včeraj s hruške padel. Tea ga vrti okrog prsta kot gumico. Še glasovati je moral tako kot Tea!

Clovek je star 30+ let… Če je kdo žaljiv do njega ste to vsi vi, ki ga obravnavate kot otroka. Pustite človeka, da o svoji intimi in čustvih sam odloča, dovolj je star.

Kar je naredila je bilo samo da bi ju skregala iz maščevalnosti, ker ji je dala glas…

Če bi bilo kaj od tega res bi mu to že prej povedala v stilu to in to sem slišala, ne vem kako je s tem, samo toliko da veš, da se lahko s Tejo pomenita, če se ti zdi pomembno.

Ne pa da ga obravnava kot nesposobnega otroka, skrbi ne zate, ne smeš to, pazi to… Poniževanje njega je to bilo.

A nima Teja otroka? Tega se bikoli ne omeni…

Piše v predstavitvi. Menda je dovolj. Zakaj bi morala še dodatno o tem razpravljat. “Teja iz Kresnic je mlada mamica, ki se želi znebiti dodatnih kilogramov, ki jih je pridobila po nosečnosti. Njena motivacija je vrnitev k aktivnemu življenju in izboljšanje splošnega zdravja, predvsem zaradi skrbi za svojo hčerko.”

V osebne odločitve se res nikomur ni potrebno vtikat. Če bi bili vsi tako pametni in razgledani, kot v dajanju nasvetov se osebno ne bi znašli v kočljivih situacijah.

Težki karakterji.  Tak da… Vse skupaj…    Hudo, res.

pika b., 01.11.2024 ob 18:52

Piše v predstavitvi. Menda je dovolj. Zakaj bi morala še dodatno o tem razpravljat. “Teja iz Kresnic je mlada mamica, ki se želi znebiti dodatnih kilogramov, ki jih je pridobila po nosečnosti. Njena motivacija je vrnitev k aktivnemu življenju in izboljšanje splošnega zdravja, predvsem zaradi skrbi za svojo hčerko.”

V osebne odločitve se res nikomur ni potrebno vtikat. Če bi bili vsi tako pametni in razgledani, kot v dajanju nasvetov se osebno ne bi znašli v kočljivih situacijah.

Težki karakterji.  Tak da… Vse skupaj…    Hudo, res.

Tocno to… In pri tem ne najbolj preseneča, da je Ina po izobrazbi socialna delavka… Se enkrat več se mi je potrdilo mnenje o socialnih delavcih, da niso strokovnjaki in sposobni pomagati drugim…

Če ženska se svojega življenja ne obvlada, da ne bi prišla v tako stanje, kako lahko je taka strokovnjak za pomoč drugim? Se sebe očitno in lastnega prehranjevanja, teže, zdravja, gibanja no sposobna meti pod nadzorom, kako bi lahko potem pomagala drugim v stiski???

Kako lepo. Mlada mamica, ki je otroka izgubila pri porodu leta nazaj, od takrt ma zivljenje na glavo obrnjen in to da je prsla v sov, svaka ji cast. Kar lepo se zajebavite iz nje, tisti, ki veste kako je ko zgubis otroka verjamem da tega ne boste zinl.

Glede njiju, usoda ne pozna meja. Ce je sla not zato, da dela na seb je to to, in ce je pac not model k ga ni prcakvala je pa se dodatn bonus

Nekdo243, 02.11.2024 ob 21:53

Kako lepo. Mlada mamica, ki je otroka izgubila pri porodu leta nazaj, od takrt ma zivljenje na glavo obrnjen in to da je prsla v sov, svaka ji cast. Kar lepo se zajebavite iz nje, tisti, ki veste kako je ko zgubis otroka verjamem da tega ne boste zinl.

Glede njiju, usoda ne pozna meja. Ce je sla not zato, da dela na seb je to to, in ce je pac not model k ga ni prcakvala je pa se dodatn bonus

Daj nehaj biti zloben .. nihče nikomur ne privošči izgube otroka, mnogi sploh tega vedeli nismo, ampak potem se toliko bolje lj, če nekdo da tako bolečino skozi potem bi pri skoval, da ne bo šlo vem do drugih..

New Report

Close