Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Življenje na tehtnici Ina/Ines

Življenje na tehtnici Ina/Ines

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno645, 02.11.2024 ob 21:58

Nekdo243, 02.11.2024 ob 21:53

Kako lepo. Mlada mamica, ki je otroka izgubila pri porodu leta nazaj, od takrt ma zivljenje na glavo obrnjen in to da je prsla v sov, svaka ji cast. Kar lepo se zajebavite iz nje, tisti, ki veste kako je ko zgubis otroka verjamem da tega ne boste zinl.

Glede njiju, usoda ne pozna meja. Ce je sla not zato, da dela na seb je to to, in ce je pac not model k ga ni prcakvala je pa se dodatn bonus

Daj nehaj biti zloben .. nihče nikomur ne privošči izgube otroka, mnogi sploh tega vedeli nismo, ampak potem se toliko bolje lj, če nekdo da tako bolečino skozi potem bi pri skoval, da ne bo šlo vem do drugih..

Planet tud vse lapa in napihuje, cel spis bi lah dobil o njenem zivljenju, kar pisete in po fb/insta/forum, samo blatenje. Zenske bolse ni na svetu, druzina “oceta” tega otroka ji je podtikala sprožila za porod. Glede kar je vse doživela je to z Denisom čisto lepo nakljucje in samo sreco njima, ker verjamem da se prava oseba najde za vsakega

Nekdo243, 02.11.2024 ob 22:06

Planet tud vse lapa in napihuje, cel spis bi lah dobil o njenem zivljenju, kar pisete in po fb/insta/forum, samo blatenje. Zenske bolse ni na svetu, druzina “oceta” tega otroka ji je podtikala sprožila za porod. Glede kar je vse doživela je to z Denisom čisto lepo nakljucje in samo sreco njima, ker verjamem da se prava oseba najde za vsakega

O kom ti to pišeš o Ini al o kom drugem?

Če o Teji… Jaz čez Tejo nisem nič rekla mi je pozitivna v tem si u in tudi z Denisom sta simpatična in jima privoščim vso srečo.

Jaz sem mislila da pišeš o Ini, ker o njej ne tema in ona je pa podala to kar vse je počela v šovu, tudi na koncu Teji…. Da kaj takega naredi socialna delavka po izobrazbi je pa splooooh za Kozlat… No saj samo se ena socialna delavka, ki mi potrjuje mnenje, da niso s od strokovne in z od zaupanja vredne… To govorim za Ino

Anonimno645, 01.11.2024 ob 19:22

pika b., 01.11.2024 ob 18:52

Piše v predstavitvi. Menda je dovolj. Zakaj bi morala še dodatno o tem razpravljat. “Teja iz Kresnic je mlada mamica, ki se želi znebiti dodatnih kilogramov, ki jih je pridobila po nosečnosti. Njena motivacija je vrnitev k aktivnemu življenju in izboljšanje splošnega zdravja, predvsem zaradi skrbi za svojo hčerko.”

V osebne odločitve se res nikomur ni potrebno vtikat. Če bi bili vsi tako pametni in razgledani, kot v dajanju nasvetov se osebno ne bi znašli v kočljivih situacijah.

Težki karakterji.  Tak da… Vse skupaj…    Hudo, res.

Tocno to… In pri tem ne najbolj preseneča, da je Ina po izobrazbi socialna delavka… Se enkrat več se mi je potrdilo mnenje o socialnih delavcih, da niso strokovnjaki in sposobni pomagati drugim…

Če ženska se svojega življenja ne obvlada, da ne bi prišla v tako stanje, kako lahko je taka strokovnjak za pomoč drugim? Se sebe očitno in lastnega prehranjevanja, teže, zdravja, gibanja no sposobna meti pod nadzorom, kako bi lahko potem pomagala drugim v stiski???

Mogoce je taka ravno zato, ker pomaga samo drugim, energije zase ji pa zmanjka. A, kaj pravis?

Anonimno 10899, 02.11.2024 ob 23:41

Mogoce je taka ravno zato, ker pomaga samo drugim, energije zase ji pa zmanjka. A, kaj pravis?

Nekako ni bilo tega videt v šovu, da bi bila taka altruistka…. Prej se je pokazala kot velik egoist in da od svojega ne odstopa… To se je meni jasno pokazalo v paru z Adrijano, ko je  Adrijana za zmago njiju goltala bonbone, Ina pa po tej zmagi ni bila toliko spoštljiva,cda bi rekla, če si se ti žrtvovala za najino zmago in jedla potem je edino prav, da si ti učiteljica,vda trenirala s trenerji in to izgubiš.

No tega naredila, ampak je ego  skrbela zase  in se imenovala za učiteljico in tudi na tehtanju jasno povedala Klemenu, da od tega ne bi odstopila.

Torej ji očitno bolj ni mar za druge, ego lasten ima, zase zna poskrbeti, samo svoje teze pa ne zmore imeti pod kontrolo

Tak izgovor debelosti, ki ga navajas, je bolj hinavsk in manipuliranje….

Sem mislil, da tisto hodi čez Tejo, za Ino pa adijo pamet.. V šovu vse obračala enga proti drugemu in tvori laži o drugih še zunaj šova..

New Report

Close