Življenje s človeškimi negativnimi entitetami – kako je v resnici
Razlaga, pa vpraša kdo kaj, pa spet razlaga, pa svetujete, pa diagnosticirate, pa se upre, pa pride xrobe-pomeša, začini da ne zasmrdi po prismojenih jetrcah, pa prideš ti napadeš, pride mešat x robe, spet razlaga……ja suma sumaum se nabere grehov od vsakega malo za 32 z
Strani.
Sama nejevolja, daj odklopi se in glej smuk kaj se žreš če te moti ib ne preneseš razpra , pust še drugim kaj, saj nismo vsi nejevoljni
[/quote]
Hehe! 🙂
Ko pa je tako zabavno solit pamet drugim, saj smo zato na forumu?
So bili predlagani so ja. Lahko začnem pri prvem. 130 evrov, 150 evrov za en obisk, ki ni dovolj. Takih strokovnjakov pa kot dežja. Naj se grem loterijo? Za 1 obisk imam denar, več pa ne. To pa ni dovolj. Sej vem, sej sem bila pri zdravilcih. Tudi.
To pa ni najhuje. Ti zdravilci res uničijo potem entitete, ki so dobre in koristne, ta gnilih se pa tudi dotaknejo ne. Tega nikoli ne bom pozabila. Sem iskala pomoč, so pa češ, to sem jaz in so mene uničili, del mene, kar sem bila. Od tedaj je še bistveno slabše kot je bilo prej.
Polno je ljudi, ki pojma nimajo kaj sploh delajo ampak kr neki delajo. Imam slabe izkušnje. Žal. Mene vidjo kot vzrok in uničijo še tisto kar je malo dobrega v meni in zaradi česar so ti gnili ljudje sploh prišli, ker jih drugače sploh bilo ne bi.
Itak ne zaupam nobenemu več, po takih škodi, ki jo znajo narediti ljudje, ki nekaj že znajo narediti, čeprav v resnici pojma nimajo kaj sploh delajo. Za vse oslepijo in slepi, samo svojem šimpnazjemu čutu verjamejo, da nič drugega ni možno, kot šimpanzej življenje in je vse ostalo treba pobiti in uničiti. Ne ločijo dobrega od slabega. Pojma nimajo. 2 krat ni za reči, da so se taki krettni name spravili, ki sicer nekaj vedo ampak pojma nimajo, gre se jim pa samo za moč.
[/quote]
A za tabletKe na črnem trgu kupovat pa maš denar za koristne stvari pa ne? Saj polovica tem na forumu je pa itak tvoja. Da ne bomo še o čem drugem začeli.
Joj, a veš da je prvo povsod, da če ima en človek težave ga je treba poslušat. In ti ne preneseš nič niti tega da pove kako stvari vidi. Pač se ne oglašaj in pusti da pove kakšen bolj strpen, tako pa samo eno in isto goniš ti! Pa strokovno pomoč tako in tako, pa da je nora in ne vem kaj še vse.
[/quote]
Preberi celo temo pa še kakšno drugo, smo jo poslušal, ji želeli pomagat na lep način, pa samo goni svoje.
Preberi celo temo pa še kakšno drugo, smo jo poslušal, ji želeli pomagat na lep način, pa samo goni svoje.
[/quote]
Če bi mi kdo znal pomagat, bi se sam javil in bi bil strokovnjak in štručko. Če bi jih kdo res zaznal in bi točno vedel katera je problem, katera entiteta zažira in odžira prostor vsem ostalim in blokira vse ostale in hoče pozornost izključno sama zase. In ne da svobode ne meni, ne drugim. Samo zažiralska parazitska entiteta se postavi nad vse in zatre vse ostale.
Enostavno hoče vso pozornost izključno sama zase in jo odzira vsem ostalim, tudi meni. Tako sebične in zlobne entitete svet ni videl. Zakaj bi morali plačati ceno tisti, ki nimajo nič s tem, s to parazitsko entiteto, ki hoče pozornost izključno zase in k sebi!
In to tako močno, da se vseda kar direktno za zavedanje, na zaznavo, da slučajno ne bi šlo kaj mimo te gnilobe.
Če bi mi kdo znal pomagat, bi se sam javil in bi bil strokovnjak in štručko. Če bi jih kdo res zaznal in bi točno vedel katera je problem, katera entiteta zažira in odžira prostor vsem ostalim in blokira vse ostale in hoče pozornost izključno sama zase. In ne da svobode ne meni, ne drugim. Samo zažiralska parazitska entiteta se postavi nad vse in zatre vse ostale.
Enostavno hoče vso pozornost izključno sama zase in jo odzira vsem ostalim, tudi meni. Tako sebične in zlobne entitete svet ni videl. Zakaj bi morali plačati ceno tisti, ki nimajo nič s tem, s to parazitsko entiteto, ki hoče pozornost izključno zase in k sebi!
In to tako močno, da se vseda kar direktno za zavedanje, na zaznavo, da slučajno ne bi šlo kaj mimo te gnilobe.
[/quote]
Resno misliš, da imajo terapevtski strokovnjaki voljo in čas za ga zabijat tu na tem forumu?
Malo morgen!
Pa se vračamo na staro mantro, ja…
[/quote]
Pa tudi ceno bi postavil. Sej bi vedel, kakšna je zame. Tako pa. Vsi vedo, da nimam denarja. Kdor pa nima denrja je pa lahko le hlapec. Isto kot v realnosti. Če si stanovanja ne moreš kupiti boš brez, v najslabšem primeru hlapec, v malo boljšem boš pa živel v sožitju z drugim. Samo če imaš denar, boš pa gospodar na svojem in odločal kje boš živel.
Če bi bila bogata, bi imela vrsto, ker sem pa revna, pa ne obstajam.
[/quote]
Saj berem, spremljam kolikor se da, pa se mi ne zdi problematična.
Marsikaj težav bi omilili če bi poslušali take s težavami.
Ljudje hodijo po ordinacijah, kjer dobijo tablete, pa petnajst minut pogovora in to je to.
Poglobi se noben, saj ni časa, če hoče en dohtar preživet in normo oddelat, isto kot klekljan prtiček…nema to za pola sata!
Res ne razumem kako ste lahko taki.
Mene pa zanima če napiše kaj se ji je hudega sanjalo, ma da vem da je vpliv tiste grozljivke v ktero je včeraj po 22tih not padla.
Zanima me če napiše kakšne občutke ima danes in kaksrn matr ji dajejo te po#$#ane entitete?
Rada bi pomagala, ker vem da psihiatri so bolj za en k. Saj ne rešijo nič, ne morejo človeku ki je od temeljev naprej nezadovoljen in mu ne uspeva, zato žalost in brezup in vse naprej, maa piiii#${04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}da, ne morejo filat z nekimi tabletami.
Za povrh vem, da se da človeka v psihobolnika podelat, kar je ex sistem delal in to s tistimi, ki jih niso mogli drugače. Dobro ni bilo to glih veliko pacientov, ma bili so taki.
In tema me zanima in me ne moti če je na 1587ih straneh.
Joj, a veš da je prvo povsod, da če ima en človek težave ga je treba poslušat. In ti ne preneseš nič niti tega da pove kako stvari vidi. Pač se ne oglašaj in pusti da pove kakšen bolj strpen, tako pa samo eno in isto goniš ti! Pa strokovno pomoč tako in tako, pa da je nora in ne vem kaj še vse.
[/quote]
Vzemi si čas (če nisi spet ti avtorica, ki sama sebi odgovarjaš na sporočila) in si preberi vseh 32 ali 33 strani, če imaš želodec za to brat. Nekateri so pač upravičeno jezni, ker so ji želeli pomagat in tudi skozi kake druge teme je bilo to izraženo.
Kot sem rekla in pri tem vztrajam. Ta oseba ne rabi pomoči, išče samo pozornost in da je njena tema najbolj brana, predvsem da je vedno nekje na prvi strani in jo skozi obuja. Kak namen je v ozadju ve ta oseba sama.
Definitivno nima nekih težav saj ljudje, ki so res v takih težavah sprejmejo pomoč, pa tudi drugače se odzivajo kot se avtorica. Bolj kot boste pisali odgovore na njeno temo, bo tema živela, ko se boste distancirali bo pisala nekaj časa sama sebi potem pa se bo počasi naveličala in seveda, kot smo priče odprla novo temo.
Vzemi si čas (če nisi spet ti avtorica, ki sama sebi odgovarjaš na sporočila) in si preberi vseh 32 ali 33 strani, če imaš želodec za to brat. Nekateri so pač upravičeno jezni, ker so ji želeli pomagat in tudi skozi kake druge teme je bilo to izraženo.
Kot sem rekla in pri tem vztrajam. Ta oseba ne rabi pomoči, išče samo pozornost in da je njena tema najbolj brana, predvsem da je vedno nekje na prvi strani in jo skozi obuja. Kak namen je v ozadju ve ta oseba sama.
Definitivno nima nekih težav saj ljudje, ki so res v takih težavah sprejmejo pomoč, pa tudi drugače se odzivajo kot se avtorica. Bolj kot boste pisali odgovore na njeno temo, bo tema živela, ko se boste distancirali bo pisala nekaj časa sama sebi potem pa se bo počasi naveličala in seveda, kot smo priče odprla novo temo.
[/quote]
Ja, iščem pozornost. Samo ne takih kot si ti. Iščem človeka, ki je profi, ki točno ve, kje je problem ampak to ni dovolj. Imeti mora tudi moč, da problem lahko reši v korist vseh vpletenih in ne samo mojo korist.
Človek, ki bo nekaj uničil, takemu že v osnovi ne zaupam, ker je to nekaj slabega. Energije se ne uničuje, energijo se spreminja, transformira.
Ne pobija se entitet, ampak se jih pošilja tja, kjer je za njim namenjen prostor.
Najslabši od vseh so pa tisti, ki v 4d svet vpeljuje zakone 3d sveta. To je pa kretenizem vseh kretenizmov.
Ja, iščem pozornost. Samo ne takih kot si ti. Iščem človeka, ki je profi, ki točno ve, kje je problem ampak to ni dovolj. Imeti mora tudi moč, da problem lahko reši v korist vseh vpletenih in ne samo mojo korist.
Človek, ki bo nekaj uničil, takemu že v osnovi ne zaupam, ker je to nekaj slabega. Energije se ne uničuje, energijo se spreminja, transformira.
Ne pobija se entitet, ampak se jih pošilja tja, kjer je za njim namenjen prostor.
Najslabši od vseh so pa tisti, ki v 4d svet vpeljuje zakone 3d sveta. To je pa kretenizem vseh kretenizmov.
[/quote]
Tiste, ki pa zakone 3d vpeljuje v svet 4d bi pa zaprla v norišnico, sej taki za drugam niso, naj izkusijo, kaj delajo na 4d. Naj izkusijo to krivico vseh krivic.
Vedeti ni dovolj.
Tile nagravžni ljudje se pa v živo zažirirajo vame. kva bi dala, da nikoli več ne bi te golazni zaznavala.
O grozljivka.
Za znoret je res, 24 ur na dan, vsak dan. ZA ZNORET. Človek zaradi takega PSIHOLOŠKEGA TRPINČENJA, kar to očitno je, ZNORI.
To ni noben nadzor. To je samo in le psihiloško mučenje in popolnoma nič drugega, da se ti strga od trpljenja. To je samo in le popolno psihološko mučenje in popolnoma nič drugega.
Sedaj mi je pa jasno. Če preveč veš – MRTVAŠNICA ALI NORIŠNICA. In jest vem veliko in če začnem govoriti, seveda o paranormalnih stvareh, se lahko zgodi da se ne ustavim.
Sedaj sem pa 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da me nekdo hoče v norišnici ali mrtvašnici.
Ja, čisto golo psihološko mučenje in popolnoma nič drugega.
Ne, ne preganjajo me. Ne. Veš. Hodim po svetu, vsak lahko pride do mene. Ni problema. Tisto, kar imaš v energetskem polju te ne more ne zasledovat, ne preganjat.
Dejansko hočejo, da misliš, da te preganjajo in zasledujejo. Kaj nekdo hoče, pa nima nobene veze z zasledovanjem in preganjanjem, ker je to nekaj čisto drugega.
Česar ne razumem je to, zakaj se mi to dogaja? Zaradi usranee kmečke pameti? A to pomeni, da so umodefektni, mentalno zaostali, nesposobni razmišljat s svojo glavo in rabijo povprečno kmetico s kmečko pametjo, četudi podpovprečno inteligenco?
Ali zaradi energije, kakšno sem imela včasih? Samo to spet pomeni, da so defektni na vse možne načine.
Tu se pa res lahko zgroziš, kako neumni ljudje obstajajo na tem svetu, ki jim je cilj spraviti se na revno žensko, ki nič nima in ji uničujejo še tisto malo kar ima, četudi samo zavest in zavedanje in nič drugega.
A so potem po tvoje to ljudje, ki se ukvarjajo z negativnimi rečmi in te posledice teh zadev preganjajo in negativa ki jo čutiš ti ni všeč?
Energijo mora nekdo ustvarit a je tako? Se pravi če jo človek, je negativizem ki ga oddajajo takšni negativno delujoči?
Če vzameva da nek osebek se ukvarja z meditacijo in ta z močjo svojih misli, tega ti ne jaz ne znava, oddaja negativo in jo projecira nate, kot recimo na neko 3d tablo, tko si enkrat neko tride tablo omenila, zato sem jo sedaj tudi jaz, in s to negativo ti misli preusmeri npr. od peke peciva ali pa npr. hribolazenja, na negativo, na zoprn občutek npr. tesnobe, brezciljnosti, slabih stvari in tebi se npr.ker nisi skoncentrirana na peko ali planinarjenje pač ponesreči zadeva. A je to tako? A tako zaznavaš?
Ja, po moje nekaj takega mora biti. Prva dva odstavka ja. Čeprav pojma nimam v resnici, al so to ljudje ali je to samo moj 6. čut, ne vem, vem samo, da to zaznavam. Ja, po energiji sodim, da se ukvarjajo z zelo slabimi stvarmi. Najslabšimi.
Samo za ta tretji odstavek se pa ne strinjam, da je tako. Po moje mora biti nek medij vmes, nekaj kar to energijo potencira. Jest samo zaznam to negativno energijo nekih nagativnih osebkov, to je pa TUDI VSE, nič drugega ni. NIČ. Ampak to zaznavanje je pa tako močno, da človek lahko znori. Nekaj mora biti, kar to energijo totalno potencira in ojača, kot neko povečevalno steklo, nekaj takega. Grozljivo je, da lahko zaznavaš tujo negativno energijo tako močno in non stop. To je noro, res, pa nič drugega.
Kako naj to razložim, to zaznam celo energetsko bitje, človeško, ki pa je res o groza,… najslabše možno na tem svetu.
Zato pa pravim, da če bi jaz imela tako gnilo avro in energijo, bi me bilo sram ampak res sram v dno duše v kogarkoli se vtikati. Že samo iz tega sklepam, da to so res zlobni ljudje, ki se ne zavedajo niti svojih lastnih negativnih energij. Logika pravi, da mora biti to res nekaj izredno pokvarjenega vmes. Na izredno nizki ravni zavedanja, uma in inteligence, zato pa to nadomesti z nasiljem oziroma pokvarjenostjo, zlobo.
Verjamem pa tudi, da bi lahko vplivala na ta energetska telesa na daljavo. Samo če bi znala, če bi vedela kaj moram narediti. Energetska telesa jasno zaznavam, saj je to tisto, kar me moti, zato jih v umu lahko tudi spreminjam, vstavljam vanje neke vibracije, karkoli. Če bi vedela kaj pomaga, bi lahko vstavila karkoli v to energijo. Občutek imam, da bi jih lahko popolnoma spremenila.
Mogoče sem res mal čarovnice, ampak proti lastni volji.
V bistvu, se spomnim sanj. Ko je pes preganjal črnega bika, ko pa je bil črni bik stisnjem v kot, se je pa dogajalo kontra, ta črni bik se brez problema podil za tem črnim psom, bik mislim, da je postal slon, če se prav spomnim.
Čakaj malo, praviš, da rabiš profija, ki bi te rešil entitet, ampak ti si prisesana na ljudi, ki sploh niso profiji za tvoje težave ampak ljudje, ki so ti ponudili pomoč, usmeritev… ljudje, ki so ti ponudili prst ti si pa zagrabila celo roko, ma kaj roko, celega človeka in ga ne spustiš. Edina entiteta si ti, edini čustveni vampiri si ti.
Ja, po moje nekaj takega mora biti. Prva dva odstavka ja. Čeprav pojma nimam v resnici, al so to ljudje ali je to samo moj 6. čut, ne vem, vem samo, da to zaznavam. Ja, po energiji sodim, da se ukvarjajo z zelo slabimi stvarmi. Najslabšimi.
Samo za ta tretji odstavek se pa ne strinjam, da je tako. Po moje mora biti nek medij vmes, nekaj kar to energijo potencira. Jest samo zaznam to negativno energijo nekih nagativnih osebkov, to je pa TUDI VSE, nič drugega ni. NIČ. Ampak to zaznavanje je pa tako močno, da človek lahko znori. Nekaj mora biti, kar to energijo totalno potencira in ojača, kot neko povečevalno steklo, nekaj takega. Grozljivo je, da lahko zaznavaš tujo negativno energijo tako močno in non stop. To je noro, res, pa nič drugega.
[/quote]
Se pravi da ti potem te energije-entitete, ne uničijo planinarjenja kot si napisala v začetku, da ti pokvarijo dan ko greš v hribe naenkrat pa pridejo in je vse uničeno?
Sedaj čutiš drugače? No ali pa nisi po pravici odgovorila na vprašanje?
Ali se občutek moči nad njimi povečuje ali se morda spreminja: danes jih čutiš in se jim smejiš, jutri bodo pa one žrle tebe, a je tako?