Življenje s človeškimi negativnimi entitetami – kako je v resnici
Mislim da od novembra dalje, nekje sredine, ne vem točno. Od takrat je tko, kot bi bili prilimani name, nezgrešljivo. Grozljivo. Tako močno in očitno, da je za znoret. Ne vem koliko časa bom še zdržala, ker je tako močno.
Spomnim se enega dogodka, samo ne vem, če je povezan. Luč, ugasnjena je utripala v kopalnici in ni nehala. To je trajalo kar nekaj časa. To se ni zgodilo nikoli prej, ne kasneje. Ponoči pa me je obiskal en duh, prijela sem ga za roke, mel je čudne nohte. Ampak tukaj je bilo še vse ok.
To se je zgodilo po tem dogodku!
[/quote]
Od novembra? Se pravi 2 meseca? Kdaj pa si bila potem pri psihiatru? Tudi, če bi se takoj novembra naročila bi danes še čakala. Čakalne dobe so tudi pol leta in več. Kje si potem dobila risperdal? Zapletaš se draga moja. Pa ne zdaj rečt, da ti risperdal daje osebna zdravnica. Ne more, dokler nima kakšnega izvida od psihiatra.
Od novembra? Se pravi 2 meseca? Kdaj pa si bila potem pri psihiatru? Tudi, če bi se takoj novembra naročila bi danes še čakala. Čakalne dobe so tudi pol leta in več. Kje si potem dobila risperdal? Zapletaš se draga moja. Pa ne zdaj rečt, da ti risperdal daje osebna zdravnica. Ne more, dokler nima kakšnega izvida od psihiatra.
[/quote]
Nič se ne zapletam. Za k dežurnemu ne rabiš nič.
Aha, in kar predpisal ti je risperdal po eni obravnavi? Koliko časa si bila notri? Pol ure? Eno uro?
[/quote]
Ne spomnim se točno koliko časa. Ja, najbrž zato, ker je bila dežurna. Ne vem. Vem samo, da so bili stranski učinki prehudi in da v navodilih piše, da se jih mora neha jesti, če so taki stranski učinki.
Pa sigurno si dobila tudi izvid kjer piše, da moraš imet kontrolo? Če ti napiše taka zdravila te mora spremljat. Skratka sigurno si dobila kakšen papir. Pa se držiš navodil? Aja pa še to, če imaš take hude stranske učinke jih moraš nujno sporočit zdravniku, tudi to piše v vseh navodilih. Kakorkoli obrnemo si zrela za k zdravniku. Nujno!
Kako lahko obstaja tako hudoben folk. Kako lahko.
[/quote]
Očitno sem se z nečim okužila, mogoče celo kakšnim virusom, mogoče sem res zbolela. To kar zaznavam je bolezern ker tega prej ni bilo. In če ga ni bilo, potem duhovi niso krivi, nič od tega, kar se mi dogaja, ampak očitno si nekdo pahipatsko bolno želi oblasti in moči in se je odločil da moram na smetišče zgodovine, pa se vsi tisti, ki mi pomagajo. Res bolna je ta drzava.
Očitno sem se z nečim okužila, mogoče celo kakšnim virusom, mogoče sem res zbolela. To kar zaznavam je bolezern ker tega prej ni bilo. In če ga ni bilo, potem duhovi niso krivi, nič od tega, kar se mi dogaja, ampak očitno si nekdo pahipatsko bolno želi oblasti in moči in se je odločil da moram na smetišče zgodovine, pa se vsi tisti, ki mi pomagajo. Res bolna je ta drzava.
[/quote]
Nič bolje ne bo, v tvoji glavi je nastal kaos. Imaš diagnozo shizofrenija, ki ti jo je postavil zdravnik. In sedaj je na tebi ali boš jedla tablete in ostala doma in bo šlo počasi na bolje, ali pa boš prisilno hospitalizirana, ko te bo tvoja entiteta prisilaila, da počneš kakšno zadevo – recimo tečeš naga po ulici.
Si sama? Kdo skrbi zate? Sama ne zmoreš. Če se ne boš pobrala – z zdravili, bodo morali zate poskrbeti v kakšni ustanovi – verjamem, da razumeš, da se takšni ustanovi reče psihiatrična bolnišnica.
Od kod ti sploh ideja, da se ti je zgodilo, to kar se ti je? Nek psihoterapevt naj to razišče in nato boš ozdravela, čeprav po moje z doživljensko terapijo antipsihotikov. Imaš pa tudi slabega psihiatra. Bi bilo vredno razmisliti o tem. Naroči se na ponovni pregled, ker ga res potrebuješ.