Življenje z mamino novo igračo
Moja mami je po ločitvi od svojega drugega moža postala hudo živahna. Ker zadnje leto spet živim pri njej, to opazim. Ne morem reči, da me moti, mogoče bi lahko rekla, da ji celo privoščim, ampak tale zadnji, joj me meni, 18 let mlajši od mami, maročan, lep kot slika. Mama ob njem prav žari. Se pa na daleč se vidi njuno razliko v letih in skrbi me, da bo ta ljubezen bolj kratkega veka. Najhuje je, ker bi on malo stegoval roke tudi po meni. Rada bi mam odprla oči, a me skrbi, da bi ona v svoji zaljubljenosti okrivila mene. Bi bilo najbolje, da ji kar naravnost povem pa kar bo pač bo?
Pred leti sem spoznala božansko lepega tipa, Jamajčana, deset let mlajšega. Po dveh treh zmenkih se je preselil k meni in ostal dokler nisem zanosila. Naj ti povem, da je živel na moj račun. Vedno je imel neke izgovore, ker pa je bil lep in drugače pozoren tip, sem to kot zatrapana ženska, to tolerirala. Ko sem se odločila, da ne bom splavila je izginil kot kafra. Danes imam dvojčka, ki odraščata brez očeta, denarkja zanju ne daje, ker ga nima, živi na račun starejših žensk. Ja, takih zgodb je kar nekaj.
No, ena pozitivna stran pa je pri tvoji mami, vsaj zanosit več ne more, predvidevam.
Eh, kje je problem? Isto kot starejši moški in mlajša ženska. Starejši partner (ženska ali moški) ima mlajšega partnerja za seks in za pokazat; mlajši partner pa starejšega zaradi denarja, stanovanja, ugodnosti. In itak oba to vedno vesta. Če je sporazumno, je vse okej. Bravo, mama! Naj uživa v dobrem seksu …