Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Življenje z mamino novo igračo

Življenje z mamino novo igračo

Moja mami je po ločitvi od svojega drugega moža postala hudo živahna. Ker zadnje leto spet živim pri njej, to opazim. Ne morem reči, da me moti, mogoče bi lahko rekla, da ji celo privoščim, ampak tale zadnji, joj me meni, 18 let mlajši od mami, maročan, lep kot slika. Mama ob njem prav žari. Se pa na daleč se vidi njuno razliko v letih in skrbi me, da bo ta ljubezen bolj kratkega veka. Najhuje je, ker bi on malo stegoval roke tudi po meni. Rada bi mam odprla oči, a me skrbi, da bi ona v svoji zaljubljenosti okrivila mene. Bi bilo najbolje, da ji kar naravnost povem pa kar bo pač bo?

Svetu se res meša. A je sploh še kdo normalen? Zakaj bi bil lep mladec staro koko gledal prenašal razen zaradi denarja?

Kakšen prozoren petkov “klik bait”! Zeh.

Odgovor na objavo uporabnika
Zmešnjava, 03.09.2021 ob 17:36

Svetu se res meša. A je sploh še kdo normalen? Zakaj bi bil lep mladec staro koko gledal prenašal razen zaradi denarja?

Vize.

Pred leti sem spoznala božansko lepega tipa, Jamajčana, deset let mlajšega. Po dveh treh zmenkih se je preselil k meni in ostal dokler nisem zanosila. Naj ti povem, da je živel na moj račun. Vedno je imel neke izgovore, ker pa je bil lep in drugače pozoren tip, sem to kot zatrapana ženska, to tolerirala. Ko sem se odločila, da ne bom splavila je izginil kot kafra. Danes imam dvojčka, ki odraščata brez očeta, denarkja zanju ne daje, ker ga nima, živi na račun starejših žensk. Ja, takih zgodb je kar nekaj.

No, ena pozitivna stran pa je pri tvoji mami, vsaj zanosit več ne more, predvidevam.

Odgovor imaš kot na dlani, koliko je njemu do tvoje majke. V mamini hiši pecat njeno hčerko. Fant pa ima stil. se pa strinjam, da je malo delikatno to povedati majki. Ne veš kako bo zaljubljena ženska reagirala.

Uf, fant se bo okoristil, mamo bo pa ego bolel. Valda ne misli, da jo mladec, rjavo zapečen, mne ljubi zaradi njene lepe avre.

Pa kaj si mislijo te stare babnice. A njim res ni jasno, za kaj jih imajo mladci. Nujno odpri mami oči. Saj verjetno ne želiš, da revni dečko dobi tvojo dediščino, a ne?

Resno? Zrela ženska z zagorelim mulčkom, ki je prišel s trebuhom za kruhom. Recept za polomijo. nekoga bo bolelo. Meni se zdi, da žensko, lahko pa se motim in je situacija ravno obrnjena.

Zakaj vsi mislite, da bo žensko na koncu bolelo? Lahko, pa da ona točno ve kaj dela in bo ona izkoristila  fanta. Lahko, da se gospa želi samo malo zabave, da fant okoli nje skače. Ženske so dan danes zelo samozavestne i točno vejo kaj hočejo, na mnenja drugih se ne ozirajo.

A te teme si kdo zmišljuje in gor piše? Tako zgleda.

Naredi mami uslugo in mu ga pofafaj. Pa v rit naj te pofuka. Ce ne bo tebe bo sigurno drugo

Kaj ste vsi tukaj iz enih čudnih, abnormalnih družin ?    Ni čudno, da so otroci iz takih familij neuspešni, problematični, travmatizirani…

Te izmišljene zgodbe se prešpilavajo že na mesečni ravni.

Poskrbi, da vaju mama zaloti pri tem ko “steguje roke po tebi”. Potem bo pa frčalo perje. Kar se “krivde” tiče pa se ne sekiraj, kriva boš v vsakem primeru. Sicer pa je že čas, da greš na svoje.

Naj obe ruka pa bo mir pri hiši in fousije nebo ter zamere vse v žlahtni ostane

Najprej ga sprobaj, če se bo obnesel udarite trojčka. Če ti je ljubeča mama, ti ne bo fouš. Malo heca. Mislim da tastare ni kaj prida, če se pari s temi kameltrajbarji.

Eh, kje je problem? Isto kot starejši moški in mlajša ženska. Starejši partner (ženska ali moški) ima mlajšega partnerja za seks in za pokazat; mlajši partner pa starejšega zaradi denarja, stanovanja, ugodnosti. In itak oba to vedno vesta. Če je sporazumno,  je vse okej. Bravo, mama! Naj uživa v dobrem seksu …

New Report

Close