Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Življenjsko zavarovanje za primer smrti – izplačilo 2 x

Življenjsko zavarovanje za primer smrti – izplačilo 2 x

V nezgodno zavarovanje nič ne vlagaš.
Zavarovanje za 14€ nima nikakšnega dobička.
O čem ti sploh govoriš?

Kako ne razumeš zavarovanje brez varčevanja? Ko vsako leto plačaš zavarovanje za avto po 300 in več €, po 10 letih kaj ven dobiš? Kaj ti ni jasno?[/quote]

Razumem. Zato sem spraševala, zakaj pravzaprav promoviraš tako zavarovanje, če je vezano na nezgodo in ga praktično sklepajo v primerih, ko imajo kredite oz. sklepajo pptem raje nezgodna zavarovanja, če je vse nekaj vezano na nezgodo, plačila.
Torej se življenjska zavarovanja ne splačajo, če se ti nič ne zgodi.
Jap, je fajn vrtat.

Za zavarovanje brez zavarovanja še nisem slišala.
Zavarovanje je vedno ok samo tisto, kar TI potrebuješ.
Ne vem, kaj potrebuješ, niti kaj imaš, ker so tvoji zapisi in vprašanja brez vsakega smisla.[/quote]

Ne medi, ker si pisala o zavarovanju brez varčevanja in ga v tem citiranem nisi našla, da omenjaš dvakrat zavarovanje.

Seveda, tvoji odgovori pa jasni za dobičke, ki jim neuki nasedajo.

Jaz plačujem že 16 let – jako življensko zavarovanje. Pri Z MB – zdaj Sava hehe!

Nič od nič – za vsako poškodbo k dohtarju – da ti napiše papirje 50 €. Nazaj dobiš pa 70 €. S tem. da moraš k dohtarju., se vozit…. , ČAS, klicanje.

ONI lahko lahko kar neki spreminjajo pogodbo! ??? Komaj čakam, da je konec – itak ne bom dobila nič! Sploh če predčasno prekineš zaradi NEPREDVIDLJIVIH okoliščin. Te ne jebejo!!

SAMO STRAN OD ZAVAROVALNIC. PA OD RAZNIH SKLADOV……. :-)) !!

V nezgodno zavarovanje nič ne vlagaš.
Zavarovanje za 14€ nima nikakšnega dobička.
O čem ti sploh govoriš?

Kako ne razumeš zavarovanje brez varčevanja? Ko vsako leto plačaš zavarovanje za avto po 300 in več €, po 10 letih kaj ven dobiš? Kaj ti ni jasno?[/quote]

Razumem. Zato sem spraševala, zakaj pravzaprav promoviraš tako zavarovanje, če je vezano na nezgodo in ga praktično sklepajo v primerih, ko imajo kredite oz. sklepajo pptem raje nezgodna zavarovanja, če je vse nekaj vezano na nezgodo, plačila.
Jap, je fajn vrtat.[/quote]

1. Tudi zavarovanje nepremičnine se ne splača, če senič ne zgodi. Kaj pa, če se?
2. Če se samo zavarovanje ne izplača, kako se potem lahko šele izplača zavarovanje z varčevanjem? LOL 😀 😀 😀
3. Nezgodno zavarovanje ima lahko veo z vsem skupaj ali pa nobene veze.

Preden sprašuješ, daj vsaj ved, kaj želiš vprašat in vsaj razčisti si zavarovalniške pojme.

In mimogrede, moja provizija je za zavarovanje z varčevanjem vsaj 10x višja od provizije za samo zavarovanje brez varčevanja. Zakaj bi promovirala nekaj za kar sem zelo slabo plačana?

Nezgodno zavarovanje ne sklepaš za teh 70€, ko si zviješ zapestje, ampak za hujše poškodbe. Plačuješ mesečno bistveno manj, zelo konkretno manj in v primeru resnih poškodb dobiš bistveno več. Ja, za 3 šive na prstu in elastični povoj ob zvitem gležnju pa res ne dobiš nič.

A jim ne pošlješ izvidov, bolniških listov? Zakaj moraš dodatno kaj plačati 50 €?
Če bi rada prej to zavarovanje zaključila, napiši razloge s kakšno oprijemljivo bilko.
Za tole sem brala, da je bolj posebna.
In ne vem, če delajo na jebačko, kako naj bi spremenjali pogodbo enostransko?

Za zavarovanje brez zavarovanja še nisem slišala.
Zavarovanje je vedno ok samo tisto, kar TI potrebuješ.
Ne vem, kaj potrebuješ, niti kaj imaš, ker so tvoji zapisi in vprašanja brez vsakega smisla.[/quote]

Ne medi, ker si pisala o zavarovanju brez varčevanja in ga v tem citiranem nisi našla, da omenjaš dvakrat zavarovanje.

Seveda, tvoji odgovori pa jasni za dobičke, ki jim neuki nasedajo.[/quote]

Še prav ti ni, da se že cel večer s teboj ukvarjam in odgovarjam na vsa tvoja zmedena vprašanja?
Ti še življenjskega zavarovanja ne ločiš od nezgodnega in potem si drzneš še nad mano usajat?
Ženšče zmedeno, kot sem ti že napisala, izobrazi se vsaj toliko, da ločiš različna zavarovanja, potem pa sprašuj, ko boš sploh vedela, kaj želiš vprašati!

Nezgodno zavarovanje ne sklepaš za teh 70€, ko si zviješ zapestje, ampak za hujše poškodbe. Plačuješ mesečno bistveno manj, zelo konkretno manj in v primeru resnih poškodb dobiš bistveno več. Ja, za 3 šive na prstu in elastični povoj ob zvitem gležnju pa res ne dobiš nič.[/quote]

Zato je pa treba brati drobni tisk.

Seveda, tvoji odgovori pa jasni za dobičke, ki jim neuki nasedajo.[/quote]

Še prav ti ni, da se že cel večer s teboj ukvarjam in odgovarjam na vsa tvoja zmedena vprašanja?
Ti še življenjskega zavarovanja ne ločiš od nezgodnega in potem si drzneš še nad mano usajat?
Ženšče zmedeno, kot sem ti že napisala, izobrazi se vsaj toliko, da ločiš različna zavarovanja, potem pa sprašuj, ko boš sploh vedela, kaj želiš vprašati![/quote]

Jap, tako je, ko zmanjka argumentov, znanja, odgovorov pri nekaterih, ker citirajo ter navajajo zato, ker mislijo, da ne beremo niti za vami. In menijo, da so s tem storili dobro delo sebi z glajenjem oz. zavarovanjem dela. Zavarovanje z zavarovanjem v citatu in tvojimi popravki?
Si mi vse odgovorila. Tudi glede zavarovanj. Je škoda, da ti na tak način kdo daje zaslužek, ki ga posredno promoviraš, nejasno. Vprašala sem zelo jasno, površnosti potrebujete pa le zaslužkarji na svoj način.

Povej raje, iz katere zavarovalnice si. Da bo bolj verodostojno tvoje znanje ter promocija.

Jap, je fajn vrtat.[/quote]

1. Tudi zavarovanje nepremičnine se ne splača, če senič ne zgodi. Kaj pa, če se?
2. Če se samo zavarovanje ne izplača, kako se potem lahko šele izplača zavarovanje z varčevanjem? LOL 😀 😀 😀
3. Nezgodno zavarovanje ima lahko veo z vsem skupaj ali pa nobene veze.

Preden sprašuješ, daj vsaj ved, kaj želiš vprašat in vsaj razčisti si zavarovalniške pojme.

In mimogrede, moja provizija je za zavarovanje z varčevanjem vsaj 10x višja od provizije za samo zavarovanje brez varčevanja. Zakaj bi promovirala nekaj za kar sem zelo slabo plačana?[/quote]

Tole sem spregledala. Sprašujem že cel caj okrog življenskega, ki ga očitno nadomešča nezgodno, ker se očitno življenjsko z dobičkom ne splača, še manj brez varčevanja s slednjim.

Ne bom nesramna in ne bom komentirala tvojih postavk. Kot to delaš ti, kadar ti očitño ni kaj všeč in dtrokovnega odgovora ne zmoreš brez ostalega flancanja. Res si je treba vzet čas, komu zaupati.

Napisala sem, da avto in bajto zavaruješ zato, če se kaj zgodi. Nisem? Rekla sem tudi, da potem sebe nezgodno zavaruješ, ker se ti kaj zgodi. Spraševala sem, kam paše tvoje življenjsko zavarovanje brez varčevanja iz prvega posta v tem postu, ki si ga izpostavila, če je vezano na nezgodo. Zato sem ‘butasto’ že takoj vprašala.
Predvsem pa nisem pridobila odgov ora na vprašanje, ki je zelo jasno. In ga tudi ne podajaj naknadno.

Če se ne zaletavaš, dobiš bonus. Ki ti po 10 letih navrže že 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popusta in plačuješ le še 150€. Pa še prenese se, če menjaš zavarovalnico.

Tolk kot se je meni pri zavarovalnici denar obrestoval, se mi ne bi pri nobeni banki. Poleg tega sem vsako leto deležna deleža dobička zavarovalnice. Dobiš to pri banki?[/quote]

Seveda LOL 😀
Sori, ampak poklicno se ukvarjam s tem že več kot 10 let.[/quote]

Sori ker pojma nimaš o svojem poklicu in delu, ki ga menda opravljaš.

Življenjsko zavarovanje ni namenjeno izplačilu odskodnin pri manjših poškodbah. Za to se človek nezgodno zavaruje, če se.

Stran od zavarovalnic? :)) Lej, če ti ne znaš z njimi, je to tvoj problem. Meni se prav pri zavarovalnici evrčki prav lepo obračajo. 🙂

Tolk kot se je meni pri zavarovalnici denar obrestoval, se mi ne bi pri nobeni banki. Poleg tega sem vsako leto deležna deleža dobička zavarovalnice. Dobiš to pri banki?[/quote]

Seveda LOL 😀
Sori, ampak poklicno se ukvarjam s tem že več kot 10 let.[/quote]

Žalostno, da po 10 letih še zmer nimaš pojma.

To me je zanimalo, ker potem za avtorico to ne pride v upoštev, razen če ima kak kredit, pa ne bo slednjega dedič. Zakaj potem propagiranje stroke in čemu namen? Avte, hišo zavaruješ, če kaj škodo povzroči.
Potem bi bilo bolje, če se splača, da dedič dobi še kaj izplačila ali v čem je fora oglaševanega brez varčevanja in zgolj samo varčevanje?[/quote]

Če si sam samcat na tem svetu, potem res ne potrebuješ življenjskega zavarovanja, potrebuješ le zelo dobro nezgodno, ker če te useka nezgoda in postaneš invalid,ne bo nikogar, ki bi ti pomagal. V tem primeru pa izplačila po 100.000€ za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} invalidnos sploh niso neki hudi zneski in bi človek potreboval istveno več, vedoč da si za delo nesposoben, da so dohodki nizki, a stroški terapij visoki.
Če pa nisi sam samcat in imaš vsaj partnerja, če n tudi otrke, ki so vsi finančno odvisni od tvojih prihodkov, je zavarovanj potem zelo smiselno in če je le možno, nekje v znesku, ki pokrije morebitne kredite in še sfinancira otroke do konca šolanja in tudi tu so zneski okoli 100.000€ v bistvu kar premalo.

Police življenjskega zavarovanja z varčevanjem ne dosegajo tako visokih zavarovalnih vsot, razen če so mesečne premije precej visoke in doba zelo dolga.[/quote]

Hvala za tole pojasnilo. Jaz plačujem življenjsko z varčevanjem že ohoho let. In ker sem trmast človek, bom verjetno plačevala do konca, da bom dobila ven zavarovalno vsoto brez kakšnih odbitkov.

Če pa bi zdaj sklepala novo pogodbo, potem bi se odločila samo za nezgodno zavarovanje, pa čisto nič drugega. Ker me je najbolj strah nezgode, po kateri bi bila zaradi invalidnosti v breme svojcem.

Ne razumem, kaj bi rada povedala. Jaz imam tudi nezgodno progresivno zavarovanje za 400.000 evrov, ampak kaj ima to s temo? Varčujem za pokojnino na banki s 4 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} obrestno mero. Če je to zate mizerno, pa okej.

Če si sam samcat na tem svetu, potem res ne potrebuješ življenjskega zavarovanja, potrebuješ le zelo dobro nezgodno, ker če te useka nezgoda in postaneš invalid,ne bo nikogar, ki bi ti pomagal. V tem primeru pa izplačila po 100.000€ za 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} invalidnos sploh niso neki hudi zneski in bi človek potreboval istveno več, vedoč da si za delo nesposoben, da so dohodki nizki, a stroški terapij visoki.
Če pa nisi sam samcat in imaš vsaj partnerja, če n tudi otrke, ki so vsi finančno odvisni od tvojih prihodkov, je zavarovanj potem zelo smiselno in če je le možno, nekje v znesku, ki pokrije morebitne kredite in še sfinancira otroke do konca šolanja in tudi tu so zneski okoli 100.000€ v bistvu kar premalo.

Police življenjskega zavarovanja z varčevanjem ne dosegajo tako visokih zavarovalnih vsot, razen če so mesečne premije precej visoke in doba zelo dolga.[/quote]

Hvala za tole pojasnilo. Jaz plačujem življenjsko z varčevanjem že ohoho let. In ker sem trmast človek, bom verjetno plačevala do konca, da bom dobila ven zavarovalno vsoto brez kakšnih odbitkov.

Če pa bi zdaj sklepala novo pogodbo, potem bi se odločila samo za nezgodno zavarovanje, pa čisto nič drugega. Ker me je najbolj strah nezgode, po kateri bi bila zaradi invalidnosti v breme svojcem.[/quote]

Polico, ki jo imaš, lahko skrajšaš, počakaš tisto leto in kak mesec ter dvigneš vse brez odbitkov. Vprašanje je le, koliko si stara in koliko bi se ti življenjsko zavarovanje sploh splačalo sklepati na novo, ker starejši kot si, dražje je, izplačila pa nižja.
Dobro nezgodno zavarovanje lahko skleneš tudi brez življenjskega. Dobro je vprašat v službi v kadrovski, če imate kaj kolektivnega, ker so ta ponavadi cenejša, saj gre za skupinsko zavarovanje. Včasih zna biti, da so ta kolektivna negodna zavarovanja le nekaj osnovnega, ampak v kombinaciji s tem, ki ga že imaš ali pa skleneš individualno, zna pa biti kar zadovoljivo. Jaz imam npr. le v službi, ker imamo res konkretno nezgodno, mož ima pa neko malenkost v službi in še posebej samo polico za nezgodno, ki dopolnjuje njegovo službeno.

kar nekaj teh odgovorov sem dobila na strani od zavarovalnice: https://vsebovredu.triglav.si/premozenje/izplacilo-zivljenjskega-zavarovanja?cm_mmc=VseBoVredu-_-forumi-_-medovernet-_-izplacilo-zivljenjskega-zavarovanja&utm_source=medovernet&utm_medium=forum&utm_content=izplacilo-zivljenjskega-zavarovanja&utm_campaign=zivljenjska_zavarovanja

New Report

Close