Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ŽIVOGOŠČE-HOTEL NIMFA

ŽIVOGOŠČE-HOTEL NIMFA

Se opravičujem ker to ni tema za sem,ampak na forumu počitnice mi noben ne odgovori,
Ali je bil že kdo v tem mestu Živogošče, v apartmajih ali pa v hotelu Nimfa?prosim za krkšnokoli informacjio.Imamo dv aotroka 5 in 8 let
Hvala

pred leti smo bili v kampu Dole v Živogošču.Imali smo se krasno, plaža ja prodnata,
voda pa malo bolj hladna. Narava je prelepa, ko se kopaš imaš lep razgled na Biokovo.
Hotela pa žal ne poznam.

Bili, mislim, pred tremi leti.V hotelu in imeli “v ceno vse vključeno”. Naša držina je bila zadovoljna. Hrana super, hotel je na vpetini ob morju, je nekaj, kar nekaj stopnic, ki pa nas niso motile, bazen je tik ob morju, morje čisto.Samo mesto je majhno, zelo majhno.Hotel je bil lepo urejen, pogled na morsko stran.
Apartmaji so nižje od hotela, nismo bili, proti morju in je potem do bazena oz. morja zelo malo stopnic.
Tukaj so zelo lepo vidi vse. http://www.istria.info/hr/smjestaj/hotel/dalmacija/makarska/zivogosce/
Kliknite na sliko in Vam se potem pokaže več slik. LP.

Meni ni všeč. Rabim pogled na odprto morje, tukaj si pa direkt pod visokim hribom, morje je “kanal” med celino in otoki. Skoraj malo klavstrofobično!? To je MOJE mnenje.

New Report

Close