Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ‘Žlahta’ v sodnem svetu?

‘Žlahta’ v sodnem svetu?

V Janševi SDS opozarjajo: imenovanje in razreševanje sodnikov bo v rokah sina, tašče, notarja z visokim zaslužkom, ki so vsi močno povezani z LDS.

Na zadnji seji, ki se je končala pred nekaj dnevi, je državni zbor na predlog predsednika republike Danila Türka izvolil pet članov v najvišji kadrovski organ v sodstvu sodni svet. V največji opozicijski stranki SDS ”nismo mogli spregledati, da imajo nekateri novoizvoljeni člani močne politične in sorodstvene povezave s političnimi veljaki vladne koalicije”. ”Tako je Miro Cerar sin podpredsednice LDS Zdenke Cerar, nekdanje ministrice za pravosodje. Njegov oče Miro Cerar je vidni član Foruma 21, ki ga vodi nekdanji predsednik Milan Kučan. Odvetnica Barica Zidar je tašča Gorazda Klemenčiča, ki je državni sekretar in desna roka ministrice za notranje zadeve Katarine Kresal, tudi predsednice LDS.”

……. http://24ur.com/novice/slovenija/zlahta-v-sodnem-svetu.html

TOLIKO O VERODOSTOJNOSTI IN NEPOLITIČNEM SODSTVU?!

---------------------------------------------------------------------------------------- ....... MAJ 2009 registriranih 84.519 brezposelnih oseb ---------------------------------------------------------------------------------------- ..... JUNIJ 2009 registriranih 86.481 brezposelnih oseb ---------------------------------------------------------------------------------------- V primerjavi z decembrom 2008 se je brezposelnost do julija 2009 povečala za 30,6 %.

Pa kaj saj so naši! A ne?
Na tole boš kar čakal da se ti sploh kdo oglasil, ampak ne pozabi najprej bodo obdelali gospoda Janeza Janšo kako je on vse svoje zaposlil:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Torej, če sem jaz sorodnica katerega politika ali člana katere stranke, če sem slučajno njegova prijateljica, potem niti slučajno ne smem nikoli v življenju zavzeti kakšne visoke funkcije. Najbolje, da se izselim iz Slovenije, ker če bom kadarkoli naredila kariero, me bo lahko čisto vsak, ki bo imel 5 minut cajta blatil kjerkoli v medijih. Torej Nika in Žan Janša nikoli in nikdar ne smeta delat v sodstvu, zdravstvu, nikoli ne smeta biti člana nobene uprave, nadzornega sveta, izvršna direktorja kakšne družbe,…preprosto ne smeta ustvariti uspešne kariere…

Otroci Brezigarjeve, ki so dokončali Pravno fakulteto in mislim, da delajo na tožilstvu, morajo ta trenutek zapustiti delovna mesta, ker jim je kljub kvalifikaciji za to delovno mesto, delo na tožilstvu prepovedano.

Pa še ena stvar. Če je moja mama članica SDS, LDS, SD ali katerekoli druge stranke, je zaradi tega že itak jasno, da sem tudi jaz simpatizer te stranke. Nemogoče je, da sem jaz strankarsko neopredeljena ali čisto kontra moji mami in nemogoče je, da sem uspešna v svojem poklicu.

Dajte se malo zresnit in se priklopite na lastne možgane, ker boste le od teh nekaj imeli.

Komunistična vlada podpira nepotizem. Saj drugega ni bilo za pričakovati!

V stranki Zares bi lagali vsi (tudi predsednik državnega zbora), premier zagovarja lažnivega ministra Golobiča, Vlačič zlorablja službeno vozilo za lastne potrebe, Križanič zaposli UDBOVCA, da o Kresalovi sploh ne pišem.

Tako je nepotizem le vrh ene izmed številnih ledenih gora!

---------------------------------------------------------------------------------------- ....... MAJ 2009 registriranih 84.519 brezposelnih oseb ---------------------------------------------------------------------------------------- ..... JUNIJ 2009 registriranih 86.481 brezposelnih oseb ---------------------------------------------------------------------------------------- V primerjavi z decembrom 2008 se je brezposelnost do julija 2009 povečala za 30,6 %.

Kaj namerno mi nočeš odgovorit ali si sprogramiran ponavljat eno in isto sranje, ki smo ga že 1000x prebrali, prebavili in slišali. Ja kritik, jasno mi je, da ne prebavljaš zdajšnje oblasti in vladnih politikov. Mene zanima TVOJE mnenje o tem kar sprašujem, če boš blagovoljil.

kaj pa tisti politiki, ki postavljajo konkubinine sosede za ministre?

Kaj namerno mi nočeš odgovorit ali si sprogramiran ponavljat eno in isto sranje, ki smo ga že 1000x prebrali, prebavili in slišali. Ja kritik, jasno mi je, da ne prebavljaš zdajšnje oblasti in vladnih politikov. Mene zanima TVOJE mnenje o tem kar sprašujem, če boš blagovoljil.[/quote]

ksantipa22-neprij. a ne znaš brati. Sem ti že odgovoril.
Pa še moj nasvet: Če imaš sploh kaj poguma se registriraj na tem forumu, ne pa da se skrivaš pod nekimi hitro zamenljivimi vzdevki.

Ti si pa zlobni desničarski janševist, ki kuje zaroto proti svobodni članici tega foruma in krati njeno svobodo govora…tipično desničarsko..hahahahahahaha…

hahaha, komunistična opozicija pa ugovarja in prav je tako!!!:))))

Kaj namerno mi nočeš odgovorit ali si sprogramiran ponavljat eno in isto sranje, ki smo ga že 1000x prebrali, prebavili in slišali. Ja kritik, jasno mi je, da ne prebavljaš zdajšnje oblasti in vladnih politikov. Mene zanima TVOJE mnenje o tem kar sprašujem, če boš blagovoljil.[/quote]

Pa še moj nasvet: Če imaš sploh kaj poguma se registriraj na tem forumu, ne pa da se skrivaš pod nekimi hitro zamenljivimi vzdevki.[/quote]

kritik, pravkar sem se registrirala, ker nekdo uporablja moj nick. Evo to sem jaz, ta prava ksantipa22, sicer pa drugih nickov nimam, ker nimam po tem potrebe.

To nisem jaz zapisala..ti, ki pa pišeš v mojem imenu prosim prenehaj, sicer pa prosim, če več ksantipa22-neprj. ne povezujete več z mano. Kritik 1. in 2. post sta moja. Nisi mi odgovoril na moj prvi post. Bil je konkreten in pričakujem konkreten odgovor. Seveda pati ni treba, če želiš.

Pa še moj nasvet: Če imaš sploh kaj poguma se registriraj na tem forumu, ne pa da se skrivaš pod nekimi hitro zamenljivimi vzdevki.[/quote]

kritik, pravkar sem se registrirala, ker nekdo uporablja moj nick. Evo to sem jaz, ta prava ksantipa22, sicer pa drugih nickov nimam, ker nimam po tem potrebe.[/quote]

Vidiš, da se ni tako težko registrirati 🙂
Zato ponovno pozivam Primoža naj ta forum zapre za neregistrirane uporabnike. Tako se bo točno vedelo kdo je kaj napisal 🙂

kritik, pravkar sem se registrirala, ker nekdo uporablja moj nick. Evo to sem jaz, ta prava ksantipa22, sicer pa drugih nickov nimam, ker nimam po tem potrebe.[/quote]

Vidiš, da se ni tako težko registrirati 🙂
Zato ponovno pozivam Primoža naj ta forum zapre za neregistrirane uporabnike. Tako se bo točno vedelo kdo je kaj napisal :)[/quote]

Pa saj ne da je težko, ampak jaz res zelo redko pišem na forum. Zdaj sem na bolniški in mi je mal dolgcajt, pa vreme je za pošizit, sicer ni časa. Ne bom vas dolgo morila (no vsaj upam, da bom kmalu zdrava).

New Report

Close