Žleht ljudem gre dobro
Za ljudi ki jih.poznam vidim, da bolj kot so žleht, bolj kot izkoriščajo vse okrog sebe, bolje jim gre. Pa ne sedaj o karmi, ker na.podlagi lastnih izkušenj vidim, da je karma samo en lari fari.
In bolj kot vidijo da je nekdo odvisen od njih (bodoče dedovanje ipd.), bolj se izživljajo.
Ne morem tega posploševati, ampak za.moj krog ljudi to velja kot pribito.
Lastna opazanj, 22.04.2025 ob 15:09
Za ljudi ki jih.poznam vidim, da bolj kot so žleht, bolj kot izkoriščajo vse okrog sebe, bolje jim gre. Pa ne sedaj o karmi, ker na.podlagi lastnih izkušenj vidim, da je karma samo en lari fari.
In bolj kot vidijo da je nekdo odvisen od njih (bodoče dedovanje ipd.), bolj se izživljajo.
Ne morem tega posploševati, ampak za.moj krog ljudi to velja kot pribito.
Kaj hočeš povedati? Da boš podedovala, pa moraš v zameno zdaj kaj pomagat? Ja grozno, a ne? Zakaj ne bi dedovala kar z lufta, brez da migneš s prstom?
Saj ti ni treba prevzeti dediščine. Lahko se spraviš delat, vzameš kredit in kupiš. Kaj misliš, koliko delovnih ur bo šlo za enak nakup, kot bi bila dediščina?
Da ti prišepnem: zna biti, da NE BOŠ dedovala…
Dediščina, 22.04.2025 ob 15:38
Kaj hočeš povedati? Da boš podedovala, pa moraš v zameno zdaj kaj pomagat? Ja grozno, a ne? Zakaj ne bi dedovala kar z lufta, brez da migneš s prstom?
Saj ti ni treba prevzeti dediščine. Lahko se spraviš delat, vzameš kredit in kupiš. Kaj misliš, koliko delovnih ur bo šlo za enak nakup, kot bi bila dediščina?
Da ti prišepnem: zna biti, da NE BOŠ dedovala…
Če bi ti poznal situacijo, bi bil 1000 % na moji strani.
Najbolj pa boli, da so ti ljudje pozabili, da si jim pomagal, ko so bile okoliščine čisto drugačne in ko so te rabili in niso nič imeli…. sedaj ko je so se stvari tako spremenile, pa samo gledajo kako bi ljudi poniževali. Kar pa je v preteklosti bilo narejeno brez kakršnegakoli interesa, preden so se stvari odvile kot so se, pa je pozabljeno. Sedaj so prišli na dan “lizalci riti s svojo karizmo”, ki jih prej ni bilo nikjer, ker ni bilo interesa.
Marianne153, 22.04.2025 ob 16:00
Žal res. Ženska, ki ima partnerja za sužnja, je pobrala še vse premoženje po njegovih starših. Njegove dorojence je prelisičila, za bolne starše ni nič skrbela. Tisti pošteni so pa v kot stisnjeni in pomendrani kot polpet.
tega in podobnega je precej. Izredno veliko je tega. Stari starši se mučijo za otroke, se odrekajo… nato pa podeduje nekdo, ki je prišel “5 pred poldne”, vnuki pa ostanejo brez ničesar.
Zlobci se sami odločijo da bodo zlo, tako kot dobri da bodo dobro. Toda za tem ni vse tako rožnato kot mi mislimo. Nihče vam ne bo priznal v obraz in rekel, da ima uničeno življenje zaradi svojih grdih dejanj in grehov. Vse je to zapakirano v celofan in igra za zunanji svet. Mi ne moremo vedeti, kako škodljivi norci trpijo zaradi lastne zlobe. To je njihovo breme, ne moje in naj vsak sam nosi svoj težek križ. Nekje to ven burne, pa to mi vedeli ali ne.