Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZLOČIN IN KAZEN

ZLOČIN IN KAZEN

Pri nas je najbolj reven in kaznovan
tisti, ki ni bil še nikoli sodno kaznovan!

Nič hudega ni, če se v boju za svoje dobro
ime tuid nekoliko umažeš!

Med neumnimi je malo tako pametnih da to
priznajo.

Če sočloveku ne bi posodili niti tolarja,
hudo grešite! To vsoto bi vam zanesljivo vrnil.

Zadnje čase veliko eremo o nevarnih pasmah
psov, ki bi jih bilo potrebno prepovedati. Radi bi
opozirili na to, da so najbolj nevarni psi ščuvaji !

Pri nas odžagajo le tiste, ki so zelo leseni!

Vesel sem, da Slovenija ni tako bogata, kot npr.
Nemčija, saj bi bilo potem tukaj še veliko več tujcev!

Star pregovor, da beseda ni konj, ne velja več.
Kajti … besedo so dobili – osli !

Mladi poslovneži v beemvejih z mobitelom so po
narodnosti “biznismeni”, saj ne znajo ne
slovensko, ne angleško!

Upokojenec je star toliko, kolikor si to s pokojnino
lahko dovoli.

Na poroki sem si mislil, d ase ne bom nikoli več
poročil. Ko sem se ločeval, sem mislil enako !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

jutro Mariči in cmokija jutranjega !

Najprej se mi razleze nasmeh na ksihtu , ko odprem foru, in naša Mariči neutrudno piše….a veš tist…bom ..pa če do zadnjega…
Pol se začnem dobesedno smejat štosom, kje jih vlečeš ven ne vem . Vem pa , da si mi nemalokrat polepšala dan , vsak dan ..
Včeraj zvečer me je smeh usul …ČIST ! Že tko je redek smeh na mojem ksihtu.

Tko je fino , da si tuki , veš to ?

aja nekaj ti pa moram povedat ni hec je res , sam ne vem če smem to tuki.
Je pa hudo res .
A veš , da so fantje barabe :))
( prisotni tukaj definitivno izvzeti )
In vedno kadar kaj rečem , imam to podrepljeno z dokazi :)) mislim kaj takega kot sem zdajle napisala :)) Klinc ..

Dobro jutro LOVERKI

Zajci..a ves,da ze pesem poje ,”da lepa dekleta ljubijo barabe”..in kaj poreces na to..aaa..ma ne pust se jim no..sam to ne..bod ti barabca do njih..pol tud barabe ratajao tko pridne..verjem;))…aja..lepga jutrcka ti zelim..mal barabastga..vcasih pase to..ves..ampak ej..barabin..tko nedolzno kot znamo mi..nc tko hudo…okej;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Od kje… jih ti to vse stresas Marici..od kje;))..lepo jutro…lep dan..in ej..ostan tko polna energije, ker drugac bo gmajna kle zaninala brez tebe…gmajna ..saj se ni zimaaa..noonononon…pol bos ninala bemti!!!;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

provokator hehehehehe

hehe kako kjut ma je res ja:)))
barabini:)))))))
bom dala mal burje ……….

jaz ne ninam

Ti moram pisno prošnjo poslat al kaj

sam nehi..k dobr ves..da je res;))…

a da barabinke ljubijo moške. Pa še prav imaš

in da moskim tko pase..da majo barabinke ob seb..no tkole..da zna bit zenska vse…ob svojem casu…to je pa najboljse..okej..mi das zdaj mir..al ne…da greva na kofija;))

Še začel nisem

zajci..sam monotono ne sme bit…to ubija..moras vedno skrbet..da je vse na jedilniku..vsega po malem..to tko pase in zadane..no skrbet morjo vsi…in ja daj…nc se ne oziraj..sam nared tist k te dela barabinko;))..k te tko napolni z energijo..k te nardi lepo..pozeljivo…tako svezo..ma..k takrat pol gores premikas z enim prstom..poznas ta obcutek..daj no..greva,,,se polnit z lumparijo..barabijo…haha

p.s. ej..sam se en blem je..le kva je za koga barabija..lumparija..le kva..za me je..ma ne povem..ampak vse je nedolzno nc bat!!!!!

japjade..sam nehi ze…haha

ko ti pa jaz ne pustim;))

Ne in ne.

Bi šla skupaj

a ves da me to..no un…ker ne maram copat..dec naj bo dec..ja..in ti si;))…ker se ne pustis..komandirat..yesssssssss…to mi deli…haha

saj greva ..kofi caka..pejd..jaz odhajam ze ke;))

Sej ti. a še ne veš tega ;o))))))))

Jest tut

New Report

Close