Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZMAGA!!!

ZMAGA!!!

Ola

Danes 05:07 smo zmagal. Rodili smo punčko niko težko 2890 in 50 veliko.

Ej to e pa zakon. Tako pa nisem jokal že od malega.

Aleluja.

Altiiii … čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam … in lupčka lupčka lupčka lupčka na smrčka … :-***************************************

Očka Alti … … … saj ne vem niti kaj rečt … samo to … Gvišno bo fajn dečva … ;))) :)))))) :-******

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Aleluja Alt…..

Naj vam vedno tako sije sreča kot danes.

Čestitam, fotr!

Fajn jo zalij, da bo lepu rasla! ;)))))))))

Pa mamiko pozdravi….

Vsa ganjena , iz srca želim punčki , mamici in tebi samo srečo in zdravje :))))

Naj malčici sijejo samo sonce , luna in zvezdice , pa da bi čimmanj oblačkov zakrilo njeno nebo !

Niki in njena hčerka bosta tudi praznovali – pred 12 leti na današnji dan smo se že matrali , spoznali pa sva se jutri ob 00.37 – težka 2,70 kg in 48 cm :)))

… ravno tako toplo sonce je sijalo … zunaj in znotraj :)))

Za vsako novo pičkico na svetu sem tako vesel!!!!!!!
Poljub ženkici…tebi pa eno cabado u ret!
😉

mamici in očku, mali Niki pa prijazno zvezdo, ki ji bo kazala pravo pot….

Cmoka na lička, alti!
Na, pa nas je že več.

Ojejeej

Alt…. iskrene čestitke.. tebi, niki in mamici!

Bravo foter!!!!

Pa še ti povej na glas,ku jest!
vsake nove pičkice smo veseli mi stari prdci!
Hej AlT!!!!!!
A bo kej dostave na dom….mislim vsebine tvojga hladilnika!?
Ker če ne,pa res jutri plane spremenim in pridem v LJ…sam,da mi ne pobegneš!
😉

:)))))))))))))))))))))))))))))))) a je kej čudn da je Saško napisal samo .. ojej :)))))))))))))))

Kurc foter….ta je sam užival!
mamica!!!!!!ta je deležna vseh pohval!!!!!
😉

Čestitam!!!

Iiii… Čestitam :))))))) Samo dolgo pa je trajalo… Revica… Čestitke seveda ženi in mali deklici :).

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Bravo alti…daj ji cmokija namesto mene…ja..lepo je jokati…zaradi malega sončka!!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Čestitke in dobrodošel med nami starši…..Samo pazi, da zdej ne zamenjaš ta forum za kaki drugi…Starši staršem npr….

Bo zamenjal,ja!……
Ljubice ljubčkom!
saj nima še feelinga,kako zgleda,ku ti celo noč tuli….ti moraš it pa v službo zjutri!
Čau Pippo!
Kej seksa?

Seksa?…..ma jebe me tist k ma par minut cajta….Drgač pa tapravga se ne manjka….

Oštja!!!!!!
A mi kot frendu odstopiš malo?
Jaz mam tako sušo……kukr je vreme zdej!
😉

A ni uni dan neki grmelo?

Ja,saj je…..še ženo mi je uspelo pofakat…..ampak sam zato,ker se je bala grmenja in se je stisnila zraven mene!
;-))))

New Report

Close