Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Zmagal komunistični voditelj

Zmagal komunistični voditelj

Mala, če ni skrivnost, koliko si stara?

Mala ima danes 99 let.

Mala, Janez je vedno bil konformist, ki je plul tja, kamor je zanj bilo bolje. Realne slabosti socializma ga niso zanimale, je pa videl zase možnost preboja pri sojenju četverici, kjer je točno vedel, da bo njegovo kvazi herojstvo padlo na plodna tla. Potem je spet dobro služil tedanji vladi, dokler ga LDS ni odpikala kot ministra po aferi Depala vas in ker druge možnosti ni bilo, se je našel v opozicijski vlogi, kjer je kot kritizer oblasti kar dobro deloval.

In roko na srce, vloga kritizerja mu kar leži, v vladi pa nima kaj dosti početi.

Videnje realne slike za večino desno usmerjenih volilcev pač ni nekaj, na kar bi lahko bili ponosni. Ponavadi površinsko vidite v njem samo nekoga, ki se je upiral takratni protiverski komunistični oblasti, to pa je tudi vse.

Včeraj sem že videla nekoga, ki ni znal dostojanstveno prenesti poraza in se je smešil s svojimi prežvečenimi žalopojkami. In zdaj vidim, da so ga klonirali.
A je tako težko reči: jebi ga, žal mi je, ampak zmagal je boljši. POraženci, ki ne znajo prenesti poraza so luzerji.

google uporabi, če znaš, pa boš še kaj odkrila. Sicer pa ni moj namen spreobračat levice, če nočete videti, pač naj bo tako. Ostanite v svojem popolnem svetu.

New Report

Close