Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmago in Monika

Zmago in Monika

No, zdaj pa se ta dva! Taka love story pa oh in sploh. Pa je slo vse v franze.

Kaj je pa blo?

Zmagotu sinoči ni stopil in tako ….je ona šla drugam.

Jah pa kaj pol -saj nihče od nas ne ve, kaj se je dogajalo vsa ta leta za 4 zasebnimi stenami no. Eno je pir vseh zakonih fasada za javnost, drugo pa življenje za domačimi zidovi.

Ma kakšna love story neki. Mladenka je vzela starčka zaradi novcev. Pred njo mu ga je cuzala Polonca Dobrajc, ko pa je postala starka z dvema grdima psoma je jasno vzel mlajšo.

…ja, itak, v zameno ji je še diplomo napisal, sluzbo uredil – ji ni bilo hudega, je že samo to dvoje ‘vredno’ zakona …

Ja leta naredijo svoje….
Za Zmaga je pa itak že prestara!

Ja leta naredijo svoje….
Za Zmaga je pa itak že prestara!
[/quote]

Ah dej no – a misliš, da gospod ni star, impotenten prdec?

Se zgodi.

Škoda, simpatičen par sta bila.

maske in fasada za javnost…..

On je star, ženska pa v najlepših letih.

Naj ima Monika še kaj od preostalega življenja..Ji privoščim.

maske in fasada za javnost…..
[/quote]

Ne rabita onadva mask in fasad za javnost.
Dokler je šlo , je šlo.Na začetku je bilo sigurno vse super.Sčasoma pa pride marsikaj.
Zmago je le popolnoma druga generacija.Ki je bila navajena na drugačne odnose med moškim in žensko.

Ne rabita onadva mask in fasad za javnost.
Dokler je šlo , je šlo.Na začetku je bilo sigurno vse super.Sčasoma pa pride marsikaj.
Zmago je le popolnoma druga generacija.Ki je bila navajena na drugačne odnose med moškim in žensko.
[/quote]

zeeeeeeh in blaaaablablablablabla

Ah dej no – a misliš, da gospod ni star, impotenten prdec?
[/quote]

Kaj potem , če je star.Pa za to dobro zgleda , denar ima pa tudi, kar ni zanemarljivo.Je pa pisalo lani, da se bo družina preselila v Koper…Škoda no, sta bila simpatičen par.

Kaj potem , če je star.Pa za to dobro zgleda , denar ima pa tudi, kar ni zanemarljivo.Je pa pisalo lani, da se bo družina preselila v Koper…Škoda no, sta bila simpatičen par.
[/quote]

jebeš denar….. to je moja življenska izkušnja. Imam raje dober pošten karakter in iskrena čustva. Sem pa finančno prskrbljena 🙂

Nič presenetljivega, stari samci bodo pa še vedno sanjali, kot v tisti temi o 18-letnicah in starcih, da imajo lahko kadarkoli mlajšo.

Jaz slišim samo to, da je Zmago zelo rad pogledal za drugimi ženskami. Saj se ne ve do kje je šel, ampak zakoni s takšnimi moškimi prej kot slej propadejo.

Davkarija in kar je še tega tudi Zmagecu diha za ovratnik. In tako bo ona odnesla vse, Zmagec ne bo imel nič razen svoje plače, pa še iz te bo moral plačevati alimente za obe dvoimenski damici. Ker mati M. ne zasluži več kot 2000 ( javni uslužbenci pa to) je na Zmagecu, da jih bo živel in ne bo dacarija od njega nič dobila. To bo to! Je preveč prebrisan, da bi se kar takole pri 72 ločil!

Pa deljeno skrbništvo in zaradi zdravja otrok vsak drugi vikend v Kopru. Če je pa še mama zraven je pa to kvečjemu pohvalno za dobrobit otrok…………………

jebeš denar….. to je moja življenska izkušnja. Imam raje dober pošten karakter in iskrena čustva. Sem pa finančno prskrbljena 🙂
[/quote]

Tudi denar ni zanemarljiv dejavnik…

Jaz slišim samo to, da je Zmago zelo rad pogledal za drugimi ženskami. Saj se ne ve do kje je šel, ampak zakoni s takšnimi moškimi prej kot slej propadejo.
[/quote]

Zmago nikoli ni bil babjek.
Z Berto Bojetu se mu ni izšlo, vmes je bil samo s Polonco.Potem pa z Moniko.

Tudi jaz mislim, da gre tukaj za neko finančno malverzacijo. Bogve kaj je izvedel (kdo mu diha za ovratnik) in bosta z Moniko premoženje ustrezno zavarovala…. Že to, da je novico objavil udbovec Požar, pove velikoooooo

Brez skrbi, da je to vse skrbno lansirano v medije, še BP mu pomaga pri tem ker on kao ima ekskluzivno informacijo.

New Report

Close