Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZMAGO JELINČIČ

ZMAGO JELINČIČ

Nekdo mi je rekel,da je del njegovih staršev hrvatov.Res to drži ali je to spet”iz trte zvito”?…Sicer se pa v njegovih izjavah v večini strinjam,res je,da kje pretirava,toda vsaj on si upa vse direktno povedati in ne ovinkari.In to marsikoga zaboli in užali.Resnica pa zmeraj boli,kot vemo.Kaj si mislite o Zmagu jelinčiču,kot predsedniškemu kandidatu in njegovemu razmišljanju nasploh?

Ma Jelinčič je car, pa magari je njegva cela “žlahta” od dol in četudi si je spremenil priimek iz Ć na Č.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Kuge, lakote, vojske in Jelinčiča – reši nas o Gospod!

Kuge, lakote, vojske in Jelinčiča, Gasparija,Janše, Drnovška, Kučana in vseh politikov – reši nas o Gospod! E pa saj smo jih sami izvolili in spet bomo imeli kmalu priložnost.

Škoda besed ob kandidaturi Zmaga Jelinčiča.

Vse skupaj je samo njegova afirmacija.

Delu čast in oblast.

Zmago dela zgago:) To je pa tudi vse. Ma nacionalist je tale Jelinčič…

___________________________________ i got soul but i'm not a soldier

Saj vsi vemo, da je nacionalist, saj je predsednik nacionalne stranke.
Morda pa ne bi bilo slabo in bi enkrat prišel na malo višjo pozicijo in Hrvatom in ostalim kaj povedal in kaj rešil, ne pa hodil na tekme tako kot JJ.
Tokrat glasujem za Jelinčiča, slabše ne more biti. Če ne drugega se bomo vsaj dobro nasmejali, ker ko vidim JJ ali JD mi gre kar na jok, ko pa vidom Jelinčiča mi že njegova pojava prisili nasmeh na ustnice, brez da se kaj oglasi. Ko pa kakšno pripelje se pa itak cela Slovenija smeji, no ja po tem se jih veliko zgraža, ampak veliko pa pove pošteno, po kmečko tako kot je raznim polizancem treba.

To da se sami sebi smejimo je zdravo in koristno. Da se nam bodo drugi smejali, ko bo Jelinčič “afne guncal” mi ni pa čisto nič všeč.

To da se sami sebi smejimo je zdravo in koristno. Da se nam bodo drugi smejali, ko bo Jelinčič “afne guncal” mi ni pa čisto nič všeč.[/quote]

a misliš, da se nam sedaj pa ne smejijo, ko JJ in JD afne guncata?

dr. Zmago Jelinčič Plemeniti je car in si zasluži naziv predsednika republike Slovenije!

Morda pa ne bi bilo slabo in bi enkrat prišel na malo višjo pozicijo in Hrvatom in ostalim kaj povedal in kaj rešil, ne pa hodil na tekme tako kot JJ.
Tokrat glasujem za Jelinčiča, slabše ne more biti. Če ne drugega se bomo vsaj dobro nasmejali, ker ko vidim JJ ali JD mi gre kar na jok, ko pa vidom Jelinčiča mi že njegova pojava prisili nasmeh na ustnice, brez da se kaj oglasi. Ko pa kakšno pripelje se pa itak cela Slovenija smeji, no ja po tem se jih veliko zgraža, ampak veliko pa pove pošteno, po kmečko tako kot je raznim polizancem treba.[/quote]

Na jeziku med, v srcu led. (slovenski pregovor)

Jelinčič je sramota Slovenije.

Tu se pa strinjam s teboj. In to velika sramota. Škoda za Slovenijo.

Tokrat glasujem za Jelinčiča, slabše ne more biti. Če ne drugega se bomo vsaj dobro nasmejali, ker ko vidim JJ ali JD mi gre kar na jok, ko pa vidom Jelinčiča mi že njegova pojava prisili nasmeh na ustnice, brez da se kaj oglasi. Ko pa kakšno pripelje se pa itak cela Slovenija smeji, no ja po tem se jih veliko zgraža, ampak veliko pa pove pošteno, po kmečko tako kot je raznim polizancem treba.[/quote]

Na jeziku med, v srcu led. (slovenski pregovor)

Jelinčič je sramota Slovenije.[/quote]

Brez zamere, ampak tale tvoj romantičen pregovor je pa mimo ustreljen. On – “med na jeziku”???
Ostalim gre namreč predvsem njegov “strupen jezik” na živce (pa tiste nekaj cvička in tobaka na njem)! Meni osebno pa prav nič.

LP

100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bom volil Zmagotota je najbolj pošten med poštenimi_ha-ha

Zmagec je vsekakor zanimiv človek in zna govoriti iz dneva v dan, torej en dan govori tako drugi dan drugače pri tem mu ni težko pozabiti kaj je prvi dan rekel, če je to v nasprotju s tistim, kar bo rekel drugi dan. Na začetku kariere se je dobrikal kristjanom, da bo prišel v parlament, potem pa bi jih kar pobil kot podgane. Ponavadi govori zelo velike besede. Od besed se ne da živeti, zato se politika sodi po njegovih dejanjih. Poveličuje NOB, torej poveličuje tudi naše donedavne agresorje. Z njimi je sodeloval kot Padalec v UDBI. Veliko je govoril proti Drnovšku, LDS, ZLSD in njihovim vladam, vendar jih je SNS v vseh škodljivih zadevah za Slovenijo podprla. Zelo dvoličen človek, v parlamentu sicer je, vendar kaj koristnega od njega ni in najbrž ne bo.

Očitno je dobro preštudiral knjigo z naslovom Dober dan lenoba, tako kot marsikdo od tukaj sodelujočih. LOL

Zmago je predsednik Nacionalne stranke in ne “nacionalistične” – to pa je velika razlika.
Nacionalna pomeni domoljubna, nacionalistična pa sovražna do drugih nacij. Upam, da so vam sedaj bolj jasni tile pojmi.
Ko bi bili večina takšni kot je Zmago, Slovenija ne bi izgubila niti metra svojega ozemlja in ne Istre in ne Trsta. Sedaj se nam obeta še izguba Piranskega zaliva, izhod na mednarodna morja in še kaj.
Želim “zmago” za Zmagota.

Zmago je faca. Včeč mi je , da reče kar misli .

Ampak dobesedno. Blekne vsako neumnost, ki se mu v tistem trenutku mota po glavi.

Za mene je enostavno NEVZGOJEN.

Bolje 100 neumnih, kakor niti ene – pametne.

” Jelinčič je sramota Slovenije. ”

Morda res, oropal jo je pa “ROPova vlada.

New Report

Close