Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmago Jelinčič ima samo sina

Zmago Jelinčič ima samo sina

izgleda da so hčerke samo od Monike, no no, kdo se tu šali, ali pa jih še ni priznal

https://sl.wikipedia.org/wiki/Zmago_Jelin{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8Di{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8D_Plemeniti

Hčerki sta od Monike, sina pa je imel s prvo ženo, rusko baletno plesalko, ki pa je že pokojna.

Od kje ti to, da je bila ruska plesalka? Gospa je bila rojena v Mariboru. Preberi malo!

Tako je…Gospa je bila Berta Bojetu, pesnica.
Sin ji je izredno podoben po videzu.

Še ena naivna oseba, ta ki je post napisala, ki verjame, da je v Wikipediji napisana čista in edina resnica.

???

Od kje ti to, da je bila ruska plesalka? Gospa je bila rojena v Mariboru. Preberi malo!
[/quote]

Mislim, da je bila judovskih korenin sicer…njun sin je prevedel prvi Koran v slovenski jezik

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

???
[/quote]

!!!
Verjetno ne veš, da lahko Wikipedijo urejaš tudi ti. Piše članek je škrbina in napišeš kaj manjka. Nato je na Wikipediji objavljeno.

Mimo teme, ampak res. Sem zadnjič iskala Bellevue (podirajoč nekdanji hotel) in je pisalo, da je secesijski stil gradnje. Ma če je tisto secesija, sem jaz korenček!
Je res treba knjige brat, še vedno.

Jelinčičev sin je Klemen Jelinčič Boeta, doktor zgodovine, Jud (po materi) in gej.
Z nobeno od navedenih zadev ni prav nič narobe – morda le v bizarnem naključju, da je sin predsednika nacionalistične stranke Jud. Pa še gej.
Bogi, bogi Zmago… 😉

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Berta Bojetu ni bila ruska balerina (ali kaj je že pisalo), rojena je bila v Mariboru, bila je pesnica. Baje je židovskih korenin. Imela je hčer in sina. Ali je samo sin Jelinčičev, ne vem.

Jelinčičev sin je Klemen Jelinčič Boeta, doktor zgodovine, Jud (po materi) in gej.
Z nobeno od navedenih zadev ni prav nič narobe – morda le v bizarnem naključju, da je sin predsednika nacionalistične stranke Jud. Pa še gej.
Bogi, bogi Zmago… 😉
[/quote]

Pa kaj potem, če je gej! Njegova osebna stvar.

Pa kaj potem, če je gej! Njegova osebna stvar.
[/quote]
Pa dobro, no, a eni sploh preberete komentarje, na katere odgovarjate? Ni problem v tem, da je Jelinčičev sin gej, temveč da je prava ironija, da ima sina, ki je gej, oseba, ki zelo rada udriha po gejih. Kapiš?

Bravo ja. Bistven podatek je da je Jelincicev sin žid in gej.

Hči naj bi bila iz prejšnjega zakona.

Sinova usmeritev pa očeta baje tudi ne moti https://siol.net/trendi/svet-znanih/zmago-jelincic-plemeniti-zelo-sem-ponosen-na-sina-klemna-367737

Se mi je kar zdelo, da mora biti nekaj takega, saj ima silno oduren videz. Tipični primer:

– odsoten oče

– čustveno hladna mati

A zmore kaj dobrega priti iz …?

Njen grob je na judovskem pokopališču v Ljubljani.

P.S. Ni bil prvi, ki je prevedel KORAN v slovenščino!

Hči naj bi bila iz prejšnjega zakona.

Sinova usmeritev pa očeta baje tudi ne moti https://siol.net/trendi/svet-znanih/zmago-jelincic-plemeniti-zelo-sem-ponosen-na-sina-klemna-367737
[/quote]

jaz z članka čutim drugače. je pa seveda politik in pljuval v lastni lonec ne bo.
Ko ti oseba izjavi, da se je nekdo “odločil” za to da je homoseksualec, je jasno vse.

Dej ti dežurni behaviorist in vedeževalka povej kaj si ti do zdaj prevedel in kakšna je bila tvoja mati in tvoj oče da si izpadel tak kot si

A kdo ve, kaj je s Chrisom Killerjem, včasih nas je učil “Jidiš”. Upam, da ni tudi on buzerant. Že prej sem poznal njegovega očeta Alfreda Killerja, nekdaj radijskega napovedovalca, ki se mu je l. 1979 ob Kardeljevi smrti zareklo: “Umrl je tovariš Tito.”, česar poslušalci kar nekako niso slišali, slišalo je pa uredništvo ter ga nemudoma odpustilo. Fejst dec drgač.

Tita smo se pa znebili leto kasneje…

Aja, še bolj me pa zanima njegova sestra Barbara, ki pa je očeta zmeraj vzela v bran….

Vesel oče

jaz z članka čutim drugače. je pa seveda politik in pljuval v lastni lonec ne bo.
Ko ti oseba izjavi, da se je nekdo “odločil” za to da je homoseksualec, je jasno vse.
[/quote]

Res se je odločil, v mladosti je bil biseksualen.

Je pa izredno inteligenten, pošten, dobrega srca…. nasprotje fotru.

New Report

Close