Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagota je zapustila

Zmagota je zapustila

Zaradi mlajšega? a je kaj čudnega?

https://www.facebook.com/zurnal24.si/posts/10157824927388442?__xts__%5B0%5D=68.ARDh0TsmfnvkA3n_q5g1YMvV-AvK3nWxcAGY8Zp5tJEBkCksVVN4eIY3eIJN2guNmirINNjKv_pb1ZW2HwmPMR9G54ncRrrkgWVLEVo0za4XkNVXva3_XSgPBN6bBKlTFKAFWAS42JgvhpUe9NqPnRppaj7MmEnjf8dhGy4ApWFvhqYk_f1G_xkc87Jy_NaK-uKQOBzw6vh2r5–xOQWDVOI8E4Maoiw1oP4P-ZQip7n61RKFn1A2VYiECuOIvPE0Z-q0oK7TNAcATlTGg1RnmisPC24IgcClK7UVQGJ-x6_crG3yh01b1aG-OLYCvkIyAk7FPSO9rREAIGvNcwq&__tn__=-R

Res je bil optimist, ko se je navlekel na njo hehe

Zelo nevarno početje za nekoga, ker lahko še kaj stakne…

Eh ja, Zmagotova tolpa je ze tudi rahlo ostarela…komu se bo pa še dalo ukvarjati z jebačem..razen, če koga podkupi-ne bi bilo prvič.

mogoče pa jo bo ona :(. Kaj vendar je junc kriv. On je (bila) žena in JE mama.

No to je njegova plat videnja locitve. Ona ni se nic povedala in deluje bistveno bolj pametno.
Pa zakaj mu je potrebno zdaj vse to dajati v javnost. Da bo spet izpadel kao velika zrtev.
Ze nekaj casa nazaj se je o tem natolcevalo. Neki padalec oz instruktor letenja je bil omenjen.

Kako se reče po japonsko Zmago Jelinčič? Kitamu Hira.

………………zamenjala za trdonjo……………..

Take stvari se dnevno dogajajo. Nič posebnega.

Mlade se poročajo z vami zaradi denarja in vpliva. Zapustijo vas pa zaradi ljubezni!

To pa ne, pri meni je obratno, z mano se bi mlada bejba poročila zarad ljubezni, zapustila me bi pa zarad dnarja, ker ji ga nč ne bi dal.

drugač pa, se spomnim tega posnetka, ko sta se poročil in je punca naenkrat bruhnla v jok, pa sem stoposto, da ne od sreče, hehe…

Plemeniti zna biti naporen in verjetno je tudi alkoholik.

Zapustila družino? Kako pa zapustiš skoraj odrasla otroka?

še dolg ga je prenašala

Kmalu bo prišla nazaj To je samo en daljši dopust in izlet v neznano.

Lahko kakšno podrobnost?

njegov karakter je verjetno sdaj še bolj trd, kot karkoli drugega….

…………………da je alkoholik to je dejstvo……………………….poleg mehkužca med nogami……………………………..

Lahko kakšno podrobnost?
[/quote]

težek karakter
nekdo, ki gre občini težit, ker so luči postavil ob cesto, zame ni normalen

Dobra (ampak malce zlobna). 🙂

To pa ne, pri meni je obratno, z mano se bi mlada bejba poročila zarad ljubezni, zapustila me bi pa zarad dnarja, ker ji ga nč ne bi dal.

[/quote]

Tudi ta je dobra (in – ne ravno zlobna, temveč škrtuhasta). 🙂

Ja itak..kaj je pa bilo drugega za pričakovati. A bo gledala starega slineža, ki je napol kriminalc in notoričen bahač..ona pa v najlepših letih.
Čakamo samo, da še Urška naredi podobno..

No pa pocakajmo kaj bo povedal za PopTv.

Nic ni povedal … zgolj en potrcko je “potrdil, da se je gospa odselila in UNICILA druzino” … ziher mu je njen odvetnik svetoval, naj bo raje tiho.

Je v tej zgodbi kdo, ki je na Jelinčičevi strani in bi se dejansko strinjal s tem, da je ona uničila družino?
(Razen če je za tako izjavo plačan)

New Report

Close