Zmagota je zapustila
Monika jih ima že kar 40, je pa res da takrat babe znorijo in si iščejo mlajše, ki pa jih tudi kmalu dajo na čevelj. Za kam pa je še ostarela frača??
[/quote]
pojma nimaš – en je bit žena navadnemu “plebejcu”, eno pa žena osebi na “položaju”, javno izpostavljeni osebi, pa osebi, ki ji seka ego….. Jaz ga imam.
ni res in ni “dobra” – verjetno res samo ona ve, kakšen je bil on za štirimi stenami doma, ko je snel dol masko za javnost.
[/quote]
Dobra domislica (po mojem mnenju). Ne povezujem je strogo s primerom Jelinčič. Razhod Jelinčičev sem včeraj ali predverajšnjim na SČ komentirala s “Se zgodi”. Jelinčiča kot politika seveda ne morem ceniti, a v njegovega družinskega življenja vseeno ne bi komentirala.
Največja jeba bo, kako si bosta razdelila premoženje.
Je pa jasno, da ‘mlada’ ženska ne bo gledala ostarelega dedca:
– ki se komaj pobere s postelje
– tisto povešeno kožo in ……kar je meni najbolj grdo, tiste joškice, ki rastejo starim dedcem…
– itak je stari pri 70-tih siten
In glejte vso to bogatijo – Jelinčič tut ni za staro šaro – nikol ga ni doma, ker je aktiven…..
Pa gre bejba rajši stran, verjetno na bolj skromno. Samo da ne sliši stokanja, starikavega ksihta in zadaha po cipresah.
Bo še veselo! Za publiko. 🙁
Bolj malo si bosta razdelila, drugega kot takrat mlade piz-de, željne denarja najbrž ni prinesla s sabo. Podoben primerje poznam tu blizu, ji ne rata kaj prida iztržit, od tako prefriganega dedca kot je Jelenčič, pa si zagotovo ne more kaj dosti obetat. In znova srečni otroc, ponosni na mamo kurvetino, pustimo Jelenčiča, saj ga je videla kak je, pa je odtehtal denar.
Bolj malo si bosta razdelila, drugega kot takrat mlade piz-de, željne denarja najbrž ni prinesla s sabo. Podoben primerje poznam tu blizu, ji ne rata kaj prida iztržit, od tako prefriganega dedca kot je Jelenčič, pa si zagotovo ne more kaj dosti obetat. In znova srečni otroc, ponosni na mamo kurvetino, pustimo Jelenčiča, saj ga je videla kak je, pa je odtehtal denar.
[/quote]
Či sta neke vile kupovala na 3 različnih lokacijah, praznih rok že ne bo ostala. Ti pa nimaš ne dnarja, ne babe, ne nič. Samo mon ti je ostal za lajanje.
Či sta neke vile kupovala na 3 različnih lokacijah, praznih rok že ne bo ostala. Ti pa nimaš ne dnarja, ne babe, ne nič. Samo mon ti je ostal za lajanje.
[/quote]
Pa ne gre tako bebavo multinično v sodnih postopkih delitve premožeja, raje si kaj preberi in se pouči, imaš tudi kaj koristnega na spletu, ne le bedarije, veš?