Najdi forum

Splash Forum Politični čvek zmagovalci

zmagovalci

če je kdo zrel za psihiatra, si to ti!:)

ja kdo je pa rekel, da se strinja s povojnimi poboji, to nam pripisujete tisti, ki želite oprati sramotno delovanje bele garde in domobrancev med drugo svetovno vojno, ko so svoje sorojake izdajali okupatorju in nedolžne otroke in ženske pošiljali v taborišča smrti. Niti enkrat nisem slišala od tebe, da to ni bilo prav, žalostno.

Dejstvo je da so belogasrdisti, domobranci izdajali svoj slovenski rod in veliko slovencev je bilo tudi ubitih zaradi izdajalskih domobrancev!!!Če bi se jaz prašal, je bilo še premalo povojnih pobojev! Vsaj, če danes pogledam Bajuka, madona kako so ga lahko pozabili, ni mi jasno! Frančišek tebi je župnik oprav možgane!!! Ne smemo pšozabiti, da so bili belogardisti, domobranci izdajalci Slovenije in so bili podvrženi fašistom in nacistom in vsi vemo , da so bili Švabi in Italijani okopatorji in Frančišeč, če počiš od zanikanja, tega dejstva nihče ne bo prezrl in tudi učbeniki tako učijo vsak ponmladek že 50 let in še naslednih 50 let bo tako najmanj!

Res je čudno. Še posebno, ker je menda že 19.oktobra 1943 izdajal Nemcem zavedne sovaščane.

No, pa smo našli enega, ki ga preveva želja po klanju otrok. Namreč, oseba za katero se tukaj uporabnik PAHOR sekira, ker je niso ubili, je bila takrat nič drugega kot dojenček .

PAHOR, upam da so tvoji domači ponosni nate!
Jaz pa nisem drugega, kot žalostna.

Mislim ,da okupatorji niso prišli preko turističnih agencij v Slovenijo leta 1941 .Mislim pa ,da so bili domobranci njihovi gostitelji.

In odtod pravica neki skupini ljudi (in uporabniku “PAHORJU”), da poboja otroke in dojenčke?

New Report

Close