Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

Xexexe,

https://siol.net/forum/thread/zmagovalka-eme-samo-jezus-kristus-je-ta-ki-nas-vodi-47774

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Mene ne, sem preveč hudobna.

Versko blazna?

Odvratno. A si predstavljate, tisti, ki take izpade tolerirate,namrec, ko berem, je takih veliko, da bi se en pevec, ali pevka pač, zhvalil z” hvala alahu, ta nas vodi”.!? To pa ne, ane?! Hinavsko.

Malo prestara se mi je zdela za pravljice

Lisbeth Scott je še starejša…”Gloria in unum Deum”. :)))

https://www.youtube.com/watch?v=9qGXqaIhqJc

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Zadnjič se je zbrala pred eno stavbo gruča ljudi, ki so imeli prižgane svečke in izgovarjali “Samo Janša je ta, ki nas vodi.” Vprašanje je kako bodo reagirali zdaj na to izjavo…

Kaj pa ji je, tej zmagovalki? Ker zdrava oseba česa takšnega ne bi govorila. Zdravljena narkička, alkoholičarka, psihična bolnica? Zlorabljena? Nekaj ne štima pri njej…

Pa še to – kakšna fora je bil nabor vseh izvajalcev, če potem kao žirija izbere dva? A ne bi potem takoj dali ti dve in to bi bilo to? Zakaj folk ni smel izbirat tudi ostalih?

versko, samo ono drugo!

Kaj pa ji je?

sem slišala, obup, kaj je s to žensko??

v Sloveniji ne sme noben omeniti cerkve, boga, Jezusa Kristusa, takoj vsi planejo nanj kot mrhovinarji, da je versko blazen, verjame v pravljice itd.
v tujini je praktično skoraj vsaka znana, javna oseba deklarirano verna. Glasbeniki, po dolgem in počez omenjajo boga, ok, eni tudi satana, pa se to nikomur ne zdi nič takšnega. niti vam ne! Ko gre za tujce!
Pri nas je pa treba takoj vsakega javno linčat, če omeni boga, vero, Jezusa! Niste normalni, res ne!
Ali pa naši politiki…. pri nas furajo stil ta hujših levičarjev, proti cerkvi. ko so pas kakšnimi tujimi državniki ali v tujini, pa so seveda svetovljani, tudi do vere strpni, še v kakšno cerkev zaidejo.
Če kaj, mi gre nekam ta prekleta slovenska dvoličnost!!

A si ti ista oseba, ki je odprla temo z naslovom “Mar ni to podoba steklega psa”. Bi rekla, da ja. Toliko o linčanju.

versko, samo ono drugo!
[/quote]

Se ena versko blazna?

Saj ta njena izjava bo vse, kar bo ostalo od nje.

Sem ta njen komadek slišala par minut nazaj, pa je že ušel v eno uho notri in iz drugega ven.

Se ena versko blazna?
[/quote]

Sem ti že napisal, da nisi versko ampak samo ono drugo!

Pred koncem meseca marca bo mnogim družinam tudi (ali pa predvsem) v slo preostala samo še vera. Bo corona poskrbela, da sestopite iz napuhnjenosti.

Sem ti že napisal, da nisi versko ampak samo ono drugo!
[/quote]

Pojdi po kolenih, molit…danes je nedelja čas za maše itd.

se vidi da je gorenka predzrna verna in žleht

Se ena apokaliptična napoved biblijskih razsežnosti?

meni sta ti dve njeni pesmi krasni, škoda da ni katero od teh namenila za Emo
https://www.youtube.com/watch?v=sU7F4qdk-e8
https://www.youtube.com/watch?v=nynq-bA1hI8

Smo vedeli, da si v tujini ravno tisti najbolj pokvarjeni najglasnejši, ko se sklicujejo na boga&co. Nismo pa vedeli, da je sedaj tudi pri nas nekaj takšnih hinavcev. Lahko skačeš v zrak, pa bo še vedno čudno, ko se pri nas nek glasbenik sklicuje na boga. Pa ne samo glasbenik. Pač tak človek ni čisto zdrav, nekaj je z njim narobe, če se tako zelo opira na vero. In ta ženska je morala živeti v nekih verskih komunah v Ameriki, da je postala tako verna. Razsvetljena. Fake, hinavsko al kako že?

Spet ste stekli psi skočili iz teme, z ženo sva v tujini, zjutraj ob kavi ko je brala novice je omenila kako je Slovenija razočarana z zmagovalko, sedajle sva prišla iz prvega trekinga, pa vidim tudi zakaj ste tako zgroženi… KER JE OMENILA JEZUSA!
Poljaki se vedno prekrižajo predn se poženejo po skakalnici, da bi se eden naših ga požrete pa četudi bi zmagal, Bog ne daj pa da se mu med letom kaj zgodi, ga že v zraku raztrgate, s tem da ste pa ravno srbi najslabši, sami smete mahati s svojimi križi, ko pa to diskretno naredi rimokatolik ste pa najbolj glasni.

Pojdi po kolenih, molit…danes je nedelja čas za maše itd.
[/quote]

ne bi pomagala moja molitev, si dal jajca v hladilnik, ko sta bila že klopotca. K sreči, da ne boš imel podobnih potomcev!

Dol mi visi, če je kdo veren oziroma ni. Je pa nenavadno, da omenja Jezusa, če je pa kristalno jasno, da se lahko zahvali samo tisti komisiji, ki je naredila tak spakedran šov od izbora za EMO. Saj so samo oni izbrali oz. izbrale, ostali so bili zraven za mašilo. Ne rečem, da nima glasu, samo pesem je pa mlačna, neopazna…. Ženska pa je, kakršna je – deluje malo fantično. Nekako kot neki zdravljeni alko, mogoče sexaddict… Ampak hej, saj ni pomembno.
Mimogrede, Poljaki so pa ekstra verski fanatiki, po katerih se pa res ne bomo zgledovali. Kakšna primerjava 🙂

New Report

Close