Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

Smo vedeli, da si v tujini ravno tisti najbolj pokvarjeni najglasnejši, ko se sklicujejo na boga&co. Nismo pa vedeli, da je sedaj tudi pri nas nekaj takšnih hinavcev. Lahko skačeš v zrak, pa bo še vedno čudno, ko se pri nas nek glasbenik sklicuje na boga. Pa ne samo glasbenik. Pač tak človek ni čisto zdrav, nekaj je z njim narobe, če se tako zelo opira na vero. In ta ženska je morala živeti v nekih verskih komunah v Ameriki, da je postala tako verna. Razsvetljena. Fake, hinavsko al kako že?
[/quote]

Doma imam versko paranoično mamo. Prepričana je, da se hudič obsede vsakega, ki ni veren, oprostite to je res, lastno hči zavrača zaradi tega, ker ne hodim k maši in včasih sem mislila, da je moja mama moja zaveznica, sedaj pa vidim, da je moj največji sovražnik, proti meni je našuhtala vse v družini, jaz sem se raje umaknila od vseh, kit da jih ni… Vsak problem, ki ga imam poveže s hudobnim duhom in s hudičem. To je tako grozno, da se ne da povedat. Vse cerkve bi bilo treba podreti, ukiniti pa tudi vsa verstva, saj to uničuje zdravo človeštvo, ki ima svojo pamet. Duhovniški poklic in vse ostalo bi bilo treba prepovedati, ker delajo na tem svetu samo največje, najhujše in neznosno zlo. Razbijajo prijateljstva, družine, saj so nekateri dovzetni za paranormalne razsežnosti, kar v ljudeh povzroča popolno obsedenost, če jih kaj zajame….., kar je po cerkvah, to niso enostavne stvari kdor jih je prestudiral, to je grozno nevarno.

Doma imam versko paranoično mamo. Prepričana je, da se hudič obsede vsakega, ki ni veren, oprostite to je res, lastno hči zavrača zaradi tega, ker ne hodim k maši in včasih sem mislila, da je moja mama moja zaveznica, sedaj pa vidim, da je moj največji sovražnik, proti meni je našuhtala vse v družini, jaz sem se raje umaknila od vseh, kit da jih ni… Vsak problem, ki ga imam poveže s hudobnim duhom in s hudičem. To je tako grozno, da se ne da povedat. Vse cerkve bi bilo treba podreti, ukiniti pa tudi vsa verstva, saj to uničuje zdravo človeštvo, ki ima svojo pamet. Duhovniški poklic in vse ostalo bi bilo treba prepovedati, ker delajo na tem svetu samo največje, najhujše in neznosno zlo. Razbijajo prijateljstva, družine, saj so nekateri dovzetni za paranormalne razsežnosti, kar v ljudeh povzroča popolno obsedenost, če jih kaj zajame….., kar je po cerkvah, to niso enostavne stvari kdor jih je prestudiral, to je grozno nevarno.
[/quote]

Dobro je, da ima človek vero. Se vsaj razlikuje od živali.

[/quote]
Mora biti pa hudo, če je to edino, kar te loči iz živali.

Dol mi visi, če je kdo veren oziroma ni. Je pa nenavadno, da omenja Jezusa, če je pa kristalno jasno, da se lahko zahvali samo tisti komisiji, ki je naredila tak spakedran šov od izbora za EMO. Saj so samo oni izbrali oz. izbrale, ostali so bili zraven za mašilo. Ne rečem, da nima glasu, samo pesem je pa mlačna, neopazna…. Ženska pa je, kakršna je – deluje malo fantično. Nekako kot neki zdravljeni alko, mogoče sexaddict… Ampak hej, saj ni pomembno.
Mimogrede, Poljaki so pa ekstra verski fanatiki, po katerih se pa res ne bomo zgledovali. Kakšna primerjava 🙂
[/quote]

To je šele obup, groza me je zaradi teh Poljakov in tudi Madžarov. Blasfemija narodov, popolna norost, zaostalost, primitivnost, zavedenost.

Kaj da je rekla? Je bilo to na TV?

[/quote]

Dobro je, da vero imaš, da si lahko nižje od živali. Jer žival ni tako neumna, da bi verjela v kri in trpljenje.

Tele nore ne bom nikoli poslušala. Na zdravljenje mora, psihiatrija nujno. ? če bi ji pomagalo, ker je pretiran fanatik.

“Debilna Slovenija” dobro si napisala. Podpišem.

Kaj le je narobe, če je omenil a Jezusa Kristusa?
Živimo v svobodni Sloveniji. In Slo ima krščansko tradicijo, pa če levi skačete do neba. In v veliko ljudeh je Jezus Kristus živ. Pač ne dojemate, niti niste sposobni sprejeti te dimenzije življenja, ker ste tako polni samega sebe in svojega ega. In super, Ana je javno povedala, od kje črpa moč v življenju.

Je pa zanimivo, kako se eni levičarji proti koncu življenja vrnejo k Jezusu. Celo župnika kličejo k smrtni postelji, da se izpovejo, da lahko umrejo. Kako to? In na nagrobniku imajo križ.

Res su odvratna…ne mores se hvalit z alahom ki je zgolj laznu prerok…edina prava vera je krscanska vse ostalo je laz

Kaj je bilo pa našim prednikom, ko so z molitvijo na ustih in z orožjem v roki v kmečkih taborih, gradovih, trdnjavah in na bojnem polju branili svoje žene, hčerke, sinove, svoje bivališče, svoj način življenja, svojo vero?

Najboljši bojevniki so bili navadno prav tisti, ki so bili najbolj verni.

Ko so Osmani oblegali Ljubljano, so ravno bratje v orožju, križniki (ja to so tisti, katerih cerkeve se hoče Brlek ‘polastiti – morda material za eno drugo temo), s hvalicami Bogu in s salvami iz mušket in arkebuz predstavljali enega od centrov obrambe, saj so bili med zelo redkimi branitelji Ljubljane, ki so bili orenk vojaško izurjeni. Prava Jeklena pest na toporišču.

Tudi danes bi jim morali zaupati obrambo južne in vzhodne meje, kar so že nekoč uspešno izvajali.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Podpišem!
Ta deklica s to izjavo dokazuje, da ima daleč več iskrenosti, pristnosti in navsezadnje poguma…upa si biti in pokazati, kdo je, in kako razmišlja. Moje spoštovanje!

Kaj je narobe? Hm, nič, je samo še ena plehka glasbenica. Ker tisti, ki res živijo skladno z Jezusovim naukom, nimajo potrebe tega razglašati naokoli. Ker tisti to res živijo, ne pa samo govorijo.
Ravno Amerika je polna teh zlaganih, prosvetljenih vernih glasbenikov, ki so jih polna usta Jezusovega navdiha (in polne žile mamil, antidepresivov in alkohola). Tale Ana je samo produkt njihove bolne družbe. Saj je bila tam nekaj časa in je od takrat šele kao res verna. Res hudo iskreno, se ti ne zdi? Precej labilno prej….

Pesem res nič posebnega. Ostalih nisem poslušal. Zadnjih nekaj let je ta Ema katastrofa.

Dobro je, da vero imaš, da si lahko nižje od živali. Jer žival ni tako neumna, da bi verjela v kri in trpljenje.
[/quote]

Živali vsaj svojo mater spoštujejo. Po tem se razlikujejo od tebe.

Zavedenost ni iskrenost. Glupa ovca.

desničarji se se trudimo pregnati komunizem iz Slovenije. Jezus je imel preveč komunistične ideje in bi moral biti prepovedan, enako kot rdeča zvezda in drugi komunistični simboli.

[/quote]

A to tako, da se gonijo z njo in imajo mladiče? Hm, zanimivo dojemanje….

Iskrenost ja, revica

[/quote]

Si Ista gorka mat, kot je njena? Taka si spoštovanja ne zasluži, ki zliva samo cerkveno hudobijo okoli sebe.

A to tako, da se gonijo z njo in imajo mladiče? Hm, zanimivo dojemanje….
[/quote]

Zanimivo razmišljanje. Stopi do psihiatra, morda ti lahko še pomaga.

mal preveč gleda podelitve gramijev, emijev, oskarjev, brit awards itd..i thank the lord, jesus crist,alelujah, god bless itd..

Zanimivo razmišljanje. Stopi do psihiatra, morda ti lahko še pomaga.
[/quote]

O, a si nekaj novega izvedela? Spet? :-)))
https://dogcare.dailypuppy.com/male-dogs-mate-offspring-6616.html
Incest med živalmi ni nič nenavadnega – ne med udomačenimi ne med divjimi. Go figure, a?
Pa infanticid tudi ni tako redek.
https://www.bbcearth.com/blog/?article=the-animal-mothers-who-kill-for-power
Očitno ni vse tako rožnato v živalskem svetu. Jezus pač ne more biti povsod. 🙂

Si Ista gorka mat, kot je njena? Taka si spoštovanja ne zasluži, ki zliva samo cerkveno hudobijo okoli sebe.
[/quote]

Kje pa ti v tej izjavi vidiš “cerkveno hudobijo”:
Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

O, a si nekaj novega izvedela? Spet? :-)))
https://dogcare.dailypuppy.com/male-dogs-mate-offspring-6616.html
Incest med živalmi ni nič nenavadnega – ne med udomačenimi ne med divjimi. Go figure, a?
Pa infanticid tudi ni tako redek.
https://www.bbcearth.com/blog/?article=the-animal-mothers-who-kill-for-power
Očitno ni vse tako rožnato v živalskem svetu. Jezus pač ne more biti povsod. 🙂
[/quote]

Stopi kdaj še v cerkev in ne hodi samo po živalskih vrtovih, če tam ne znaš opazit tudi kaj lepega. Tudi dedek in babica sta hodila po Božjih hramih.

Seveda ne. Ker smo prebivalci na tem koščku sveta kristjani že tam od 1. stoletja po Kristusu dalje (z nekaj vmesnimi prekinitvami) – vir: Štih, Zgodovina Slovencev.

Me nič ne moti, če se nekdo zahvali Alahu v skladu s svojim prepričanjem. Nikakor zaradi tega ne bi skakala v luft. Nima pa islam v naših krajih neke tradicije.

Nestrpne MONe, pojdite v maškare danes in se malo poveselite. Jeza škoduje lepoti (in zdravju). Naši predniki – kristjani – so še kaj hujšega preživeli kot je tole vaše primitivno nakladanje. Nikar se tako ne trudite, ne bo vam uspelo :))

New Report

Close