Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”
Oh,pač je verna. Kokr da je to kriminal. Zivimo v svobodni drzavi. Glih pol leta nazaj sem mela eno stranko,narocilo z versko vsebino. Pa nisem obsojala,sem se prilagodila.
Bolj neumne izjave od mene ne more noben v sloveniji rect,k je sosedi dimnik gorel,saje so se vnele par let nazaj,cela panika,gasilci na poti.. jst pa mem pršetam..vidm,vidm gledajo tud drugi,se vstavim jo pozdravim. Ona vsa panična laufa ven pa not in jst ji prbijem “a bove kavico,pridem na kavico?”. 😭😭😭😂😂😂✌✌
Stopi kdaj še v cerkev in ne hodi samo po živalskih vrtovih, če tam ne znaš opazit tudi kaj lepega. Tudi dedek in babica sta hodila po Božjih hramih.
[/quote]
Ne, moja dva sta hodila v šole. Za razliko od tebe zgleda :-p
Sicer pa si si sama skopala tole jamo. Celo Jezus zmajuje z glavo pri takšni nevednosti.
Kolikor sem jaz poslušala in brala modre ljudi, so povedali, da je vera ali v srcu, ali pa na jeziku.
Prava je samo tista v srcu. Kar je na jeziku, je lari fari, manipulacija in afnanje.
Večina ljudi ne loči ceremonij in običajev od vere. Če se pokrižaš in nosiš butarce v cerkev, si “naš”, kaj imaš pa v srcu, pa nikogar ne briga. Vera pa to ni.
Tale Ana bo na Evroviziji zagotovo opažena. Ne zaradi pesmi, ampak zaradi izpadov. Grem stavit, da se bo ekipa skregala, ker je težka ko h.udič. S čustveno labilnim človekom je zelo težko. Mogoče bo sam Jezus posegel vmes, da je ne bodo nagnali. 🙂
Eh ja, travme iz otroštva so hudič in njej tudi iskanje same sebe in Jezusa ne pomaga kaj dosti.