Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

Obstaja samo eden stvoritelj. Allah.

Oh,pač je verna. Kokr da je to kriminal. Zivimo v svobodni drzavi. Glih pol leta nazaj sem mela eno stranko,narocilo z versko vsebino. Pa nisem obsojala,sem se prilagodila.

Bolj neumne izjave od mene ne more noben v sloveniji rect,k je sosedi dimnik gorel,saje so se vnele par let nazaj,cela panika,gasilci na poti.. jst pa mem pršetam..vidm,vidm gledajo tud drugi,se vstavim jo pozdravim. Ona vsa panična laufa ven pa not in jst ji prbijem “a bove kavico,pridem na kavico?”. 😭😭😭😂😂😂✌✌

"Življenje in Svoboda"

Stopi kdaj še v cerkev in ne hodi samo po živalskih vrtovih, če tam ne znaš opazit tudi kaj lepega. Tudi dedek in babica sta hodila po Božjih hramih.
[/quote]
Ne, moja dva sta hodila v šole. Za razliko od tebe zgleda :-p
Sicer pa si si sama skopala tole jamo. Celo Jezus zmajuje z glavo pri takšni nevednosti.

Ne vem kaj paniko delate. Žensko pac Jezus vodi, torej je verna kristjanka
Nekoga drugega pa vodi Zevs ali pa mati narava, kakor hoce ane

res je zadnji cajt, da pride toti virus in nas vse potamani .. to več ni ničemu podobno! v 21. stoletju še verjamejo v pravljice 🙁

😁😄

Se čisto strinjam, da so takšne izjave v tujini nekaj čisto običajnega, pri nas pa panika! Zakaj človek ne bi smel povedati, iz česa črpa svojo osebno moč?

Če je iz Gorenjske, tam je veliko vernih, sploh če je iz kakih gorenjskih rovt. 🙂

😁😄
[/quote]
Ne bo drzalo
Mene ne vodi ne satan, ne jezus niti zevs
Verjamem samo v enega in edinega boga, boga Abrahama, izaka in jakoba :))

Si skovala meč s križem na koncu držala? 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Si skovala meč s križem na koncu držala? 😛
[/quote]

Haha ne. Si pa zlo blizu hehe 😂😂

"Življenje in Svoboda"

Če je iz Gorenjske, tam je veliko vernih, sploh če je iz kakih gorenjskih rovt. 🙂
[/quote]

Kdo sedaj….Ana ali Lisbeth? 😛

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Kolikor sem jaz poslušala in brala modre ljudi, so povedali, da je vera ali v srcu, ali pa na jeziku.
Prava je samo tista v srcu. Kar je na jeziku, je lari fari, manipulacija in afnanje.
Večina ljudi ne loči ceremonij in običajev od vere. Če se pokrižaš in nosiš butarce v cerkev, si “naš”, kaj imaš pa v srcu, pa nikogar ne briga. Vera pa to ni.

Haha ne. Si pa zlo blizu hehe 😂😂
[/quote]

Daj povej, sedaj me pa res firbec matra. 🙂

[/quote]

"Življenje in Svoboda"

[/quote]

Okoli kriza ovito trnje je bilo na sliki.. 🙂

"Življenje in Svoboda"

Okoli kriza ovito trnje je bilo na sliki.. 🙂
[/quote]

Ok. Naslednji projekt je pa ‘med seboj trkajoča viharna mini moda’? :)))))

Meni deluje Ana zelo iskrena oseba in težko verjamem, da je vero zlorabila za samopromocijo.

Ok. Naslednji projekt je pa ‘med seboj trkajoča viharna mini moda’? :)))))
[/quote]

Ahahahaaaaa 😂😂😂 :)))))) LOL ;))

"Življenje in Svoboda"

Tale Ana bo na Evroviziji zagotovo opažena. Ne zaradi pesmi, ampak zaradi izpadov. Grem stavit, da se bo ekipa skregala, ker je težka ko h.udič. S čustveno labilnim človekom je zelo težko. Mogoče bo sam Jezus posegel vmes, da je ne bodo nagnali. 🙂
Eh ja, travme iz otroštva so hudič in njej tudi iskanje same sebe in Jezusa ne pomaga kaj dosti.

Se zelo strinjam!

Se zelo strinjam!
[/quote]

Se strinjamo z zmagovalko!

Bruhibruh.

daj:-)

Ne sodi da ne boš sojen. Energije in narave so močnejše kot ljudje. Meni je hudo za vsakega pozameznika ki mu je bistvo preživetja ta slovenski negativizem, hinavščina, zahrbnost in brezciljnost. In sodbe, strašne sodbe brez okvirov.

New Report

Close