Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

Zmagovalka EME izjavila: ”Samo Jezus Kristus je ta, ki nas vodi”

Versko blazna, fanatična…noben jo ni vprašal v kaj verjame in kaj jo vodi. Taka izjava kar tako, je izjava versko blazne osebe.

Zato pa ne bo prišla niti v finale, Jezus si bo dopust vzel, pa bo mrzla.

Meni se smili, revica, da so jo v življenju vsi pustili na cedilu – od staršev, učiteljev, znancev, prijateljev ni dobila nobenega vodstva, da bi se zanj zahvalila, namesto tega ga je morala poiskati ekskluzivno v mitološkem bitju – in celo popolnoma prepričana je, da je pri vseh ljudeh tako. Težko in samotno življenje je morala imeti. Upam, da bo prihodnost zanjo lepša in bo dejansko našla oporo in vodstvo v kakšni osebi iz krvi in mesa.

Kakšna revica si šele ti!

Kakšna revica si šele ti!
[/quote]

Meni so v življenju ljudje stali ob strani in me vodili, zato sem jim hvaležna. Ona očitno ni imela nikogar na zemlji. 🙁

Ko so nas uastopale zblojene sestre, ko je zmahala končita klobasa, ste bili strašno strpni. Pokžite trohico teha še zdaj. Vsaj pikico.
Mene tudi vodi Jezus Kristus.

In kaj zdaj? Je konec sveta, ker je izjavila, da veruje in da je vera v Kristusa trden temelj v njenem življenju???

Na koncu pa naj še doseže najboljšo uvrstitev do sedaj, kaj potem porečete hudičevke ?

Sam menim, da je pevka prodana duša in je v zameno za zmago morala to izjaviti. Gre namreč za hudo versko-politično provokacijo desničarjev v levem taboru.

Milsim, da ima revica veliko skupnega z Normo= politični kurbi.

Eni ne zmorejo funkcionirati brez razno raznih pravljic. Realnost jih vedno znova nagovarja k boljšemu sebi naproti, a žal so samokonfliktni programi globoko naloženi in nezmožni posodobitve.

Še v finale ne bomo prišli.

To sem pa tudi jaz opazila, da so same balade na sporedu. Edina malce živahna, če se prav spomnim, je bila od ene bolj rockovske skupine. Samo kaj, ko ni šla v uho.

In kaj zdaj? Je konec sveta, ker je izjavila, da veruje in da je vera v Kristusa trden temelj v njenem življenju???
[/quote]

Tega ne trdim.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Še sama je ugotovila, da je morala imet neka višja sila, pa magari sam vsemogočni, prste vmes, da je zmagala.

Nisem vsega brala, me pa zanima kaj na to izjavo poreče gospa Majda 48 (49?)?

Vsi vi, ki tukaj komentirate in se zgražate, imate očitno resne probleme. Ne pa Ana.
groza v kakšni državi živimo, da ena taka nedolžna izjava sproži takšen odziv. Pa kdo ste vi, ki trolate okoli tega s tako vnemo??? kje živite? Kako živite? Imate sploh kakšnega prijatelja? Kdo za vraga vas fila s takšnim sovraštvom? Meni je to res neverjetno…

Kaj ima Jezus Kristus z EMO? Popolnoma nič! Vera je osebna zadeva .Enostavno ne sodi v ta koncept.Na odru se je potrebno vesti profesionalno.Vsaj jaz tako pričakujem od profesionalcev.Ok.Če bi omenila Boga….bi še spregledala…O my god! Jezus Kristus pa se sliši dosti drugače!

A tebe pa vodi še kdo drug ali tebe tudi samo ta mitološki lik, ker nimaš na zemlji nikogar drugega? Sožalje tudi tebi, upam, da najdeš.

Zmagala je pa zaradi teorije spola, ker ima precej globok moški glas za žensko. Torej v osnovi podobna kategorija kot Conchita, Dana international ali Sestre.

Verjetno skače do plafona skupaj z župnikom in že zbira keš za župnika za karte za Nizozemsko 😀

Verjetno skače do plafona skupaj z župnikom in že zbira keš za župnika za karte za Nizozemsko 😀
[/quote]

Skupaj kofetkama na faružu in ko zmanjka mleka mi ga izvleče.

Meni ste pa antiverske fanatičarke veliko bolj fanatične kot Ana ali večina kristjanov.

Meni ste pa verske fanatičarke najhujše fanatičarke.

točno tako, sem takoj na to pomislila, ko se začelo to opravljanje proti njej. V tujini stalno citirajo sveto pismo, govorijo o bogu, ko pa to reče nekdo pri nas, je pa škandal.
Ženska lepo poje, to je bistvo!

New Report

Close