Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagovalka Evrovizije

Zmagovalka Evrovizije

Katere pesem se vam zdi, da je potencialna kandidatka za zmago v Tel Avivu.

Nekaj lepih komadov smo slišali.

Katera bo najlepša od najlepših.

Če se ne bosta premaknila, bo naša, jasno. Če ženska blinkne bomo zadnji.

Naša itak,mi je pa še všeč Norveški komad.

Meni je presenetljivo kar nekaj komadov vsec, upam pa, da zmaga Islandija.

Ker je našima že tako odveč in hudo in grozno in bi bila rada doma v varnem zavetju mamic in očkov, si predstavljaš, da bi se ta dva morala še dan več ukvarjati s evrovizijo kot soboto. Sej bi ju pobralo. In gledat bi ju morali še celo leto. Zato upam da ne zmagata.

Glede na to, da je to en freak show, bo verjetno zmagovalec freak.

Od vseh, ki sem jih slišala, me je najbolj navdušila Ciper. Samo, mi zveni v ušesih tako poznano, kot, da je plagiat.
Isto menijo moji znanci.

Švica, upam da zmaga.

pevka je fantastična, visoko kotira

Kako kaže tistemu Hrvatu s krili? Po mojem bolj seka kot Avstralke s štango v riti.

Ja, oni si zaslužijo zmago. V green roomu je en Islandec ves čas držal nogo gor, ta drugi so pa bili smrtno resni. Potrudili so se maksimalno. Zaslužijo si zmago!

Če že ne bo zmagala, bodo vsaj pri vrhu.

Nekaj lepih pesmi, Ciper, Švica, Srbija…

Navijam za Dansko

Najraje bi Islandijo, bo pa najbrž Italija.

Nedvomno je Italija favorit.

Hahaha. Dobra:)))

Po stavnicah sodeč naj bi zmagala Nizozemska. Dobr pa kaže tud Avstraliji, Švici pa Švedski. Sloveniji nekak okol 18.mesta pa dol. Aja, Slo ima kvoto za zmago cca 200 😉

Po stavnicah sodeč naj bi zmagala Nizozemska. Dobr pa kaže tud Avstraliji, Švici pa Švedski. Sloveniji nekak okol 18.mesta pa dol. Aja, Slo ima kvoto za zmago cca 200 😉
[/quote]

Mogoče pa bomo danes na Euroviziji prijetno presenečeni. Gašper in Zala navijamo za vaju !

Pozabite na pesmi in razmislite o politični situaciji, gospodarskih povezavah in podobno. Zmagala bo tista, v ozadju katere so se sklenile najboljše kupčije.

Zmagali bomo.

Slovenija gotovo ne bo zmagala, kar je v bistvu boljše, saj bi bila organizacija (vključno s krajami) prevelik zalogaj za nas. Bo pa nedvomno ena od moralnih zmagovalk, kar lepo povzame ta komentar:

newman2778
2 ore fa
This is the real Winner of Eurovision, you’ll see , doesn’t matter the ranking, it will be a cult song , that people will listen to it long after all the other songs will be forgotten

Ko poslušaš in gledaš islandske izvajalce, nehote pomisliš, da so iz vesolja.

Mogoče pa bomo danes na Euroviziji prijetno presenečeni. Gašper in Zala navijamo za vaju !
[/quote]

Mogoče, tud stavnice nimajo skoz prav 😉

Mogoče, tud stavnice nimajo skoz prav 😉
[/quote]
Hahaha, še si tukaj. Lep pozdrav malecka😀

Hahaha, še si tukaj. Lep pozdrav malecka😀
[/quote]

Haha, še zmer, ampak dost manj kot včasih 😛 kje si mi ti?

New Report

Close