Zmagovalka Evrovizije
Letos še bolj kot kdaj prej, izstopa show. Ta videospot iz Nizozemske, ki je na You Toube, je na meji opolzkosti. Ob takem spotu, zgubi popevka svoj pomen.
Evrovizija je znana po tem, da so popevke, ki so zmagale, postale evergreeni.
Volare-Domenico Modugno
Non ho leta per amarti-Gigliola Cinqueti
Congratulations- Clif Richard
Mamma mia-Abba
Še bi lahko naštevali….
Tako bom komentirala,da upam, da naš duo vsaj pride do 20. mesta,da prehiti ono Sirkovo iz lanskega leta,ki je imela veliko povedati čez njiju, samo zato,ker Krokarjeva ni zmagala na Emi.
Sirkova je nekaj okoli gobezdala,da ne bosta prišla v finale ,zdaj se je pa fajn vgriznila v jezik.
Če bota naša višje od 20. mesta bom tudi zelo vesela.
Za zmagovalce ne bi vedela točno pokazati.
Sumim pa,da se bodo borili za zmago: Nizozemska, Italija, Avstralija, Švedska , Francija in Švica.
Našima pa še enkrat veliko sreče.
Kakšno nesramno obnašanje? Kje in kdaj?
[/quote]
Saj sem napisala kje, preberi še 1x. Tudi na spletu imaš kritike medijev in tudi komentarje ljudi, ki so glasovali zanju, pa zaradi obnašanja ne bodo več.
Meni sta všeč, sem imela letos upanje, da pridemo nekam. Žal pa je toliko kot nastop pomembna tudi komunikacija z mediji, ljudmi. Tu sta žal padla.
Zaradi nesramnega, nehvaležnega obnašanja na tiskovni konferenci po prvem izboru sta izgubila ogromno glasov. Ne bo nič od prvih mest. Škoda.
[/quote]
Nesramno obnašanje?? To samo slovenceljni lahko pišejo.
Udari po človeku,še bolj ,če je Mariborčan kaj,ali Štajerec?? Mene je bolj sram pljuvačev tu in politikov kot pa Zale in Gašperja!!
Sirkova in Krokarka ,ali njeni znanci se pa naj tu umirijo!!
Saj sem napisala kje, preberi še 1x. Tudi na spletu imaš kritike medijev in tudi komentarje ljudi, ki so glasovali zanju, pa zaradi obnašanja ne bodo več.
Meni sta všeč, sem imela letos upanje, da pridemo nekam. Žal pa je toliko kot nastop pomembna tudi komunikacija z mediji, ljudmi. Tu sta žal padla.
[/quote]
Kaj se pati skrbiš? Ti si ona sorta človeka,ki se bi odrekla najboljši prijateljici,ker čuj druge ljudje so rekli,da tako pa ne gre…