Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagovalka Evrovizije

Zmagovalka Evrovizije

Letos še bolj kot kdaj prej, izstopa show. Ta videospot iz Nizozemske, ki je na You Toube, je na meji opolzkosti. Ob takem spotu, zgubi popevka svoj pomen.

Evrovizija je znana po tem, da so popevke, ki so zmagale, postale evergreeni.
Volare-Domenico Modugno
Non ho leta per amarti-Gigliola Cinqueti
Congratulations- Clif Richard
Mamma mia-Abba

Še bi lahko naštevali….

Ma evo glih neki sem iskal, pa mi vrže na med over net. Pa pravim sebi, ajde da vidim, če je slučajno še malecka tam. In vidim glih, da si ti komentirala neko temo, pa ajd da te pozdravim. Ili je to sudbina, ko bi to znao😀

Haha, ne vem, mogoče 😛
Jst pa na stavnico, pa glede na to kolk tem je zdej tuki o Evroviziji, ajd da pogledam kako kotirata kaj Slovenca 😉

Jaz bi dodal še Sebi 🙂

Če me spomin ne vara, so bile od slovenskih popevk samo štiri v finalu. To so Nuša Derenda, Darja Švajger, Tinkara Kovač in Lea Sirk.

Druge se niso uvrstile niti v finale.

Ali politično ali strokovno ali všečno, to pa ne bi vedela.

Ah kje pa…..tudi Maja Keuc je bila, pa Marjetka, Alenka Gotar…..

5/15 (6/16)

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Srbija je kar ok za zmagovalko.

V času,ko sta nastopali Darja Švajger in Nuša Derenda še ni bilo polfinalov.
Polfinali so se potem začeli v novem tisočletju na Evroviziji.

Nekdo je lepo naštel ,kdo je prišel v finale in jih je 6 ,ki so se uvrstili v finale odkar ti so.

No, ja res so bili v finalu še Maaraya, Alenka Gotar in Maja Keuc.
Samo razen Darje Švajger in Nuše Derenda so bili vsi nad deset.
Torej, kaj še hočemo ?

Me prav zanima, kje so stavnice. Se mi zdi, da bo Srbija kar visoko.

Tako bom komentirala,da upam, da naš duo vsaj pride do 20. mesta,da prehiti ono Sirkovo iz lanskega leta,ki je imela veliko povedati čez njiju, samo zato,ker Krokarjeva ni zmagala na Emi.
Sirkova je nekaj okoli gobezdala,da ne bosta prišla v finale ,zdaj se je pa fajn vgriznila v jezik.
Če bota naša višje od 20. mesta bom tudi zelo vesela.

Za zmagovalce ne bi vedela točno pokazati.
Sumim pa,da se bodo borili za zmago: Nizozemska, Italija, Avstralija, Švedska , Francija in Švica.

Našima pa še enkrat veliko sreče.

Ta srbska pevka, mislim, da je Nevena Božovič, poje prav v stilu slavnih srbskih pevk, Radmila Karakljajić, ,ila Aleksič, Anica Zubovič…
Ampak ima temperament, če bo kaj na lepi kanconi, se zna visoko uvrstiti.

A Italija spet tekmuje?

Kakšen človek napiše besedo : “gobezdala” ?
Jaz vem, pa ti?

Navijam za dansko

A Italija spet tekmuje?
[/quote]

Italija se kar nekaj časa ni udeleževala Evrovizije. Mogoče se spet? Ne vem.

https://www.delo.si/sobotna-priloga/milenijski-snezinki-iz-oddaljene-galaksije-177863.html?fbclid=IwAR3F1uZktMMi1SIXy8_m61Yu-oIlDAlwuKY8O0mH0vbS532xsihygLgCgW4

Komi čakam, da bo konc tega sran….ja. Vsaka druga tema je o evroviziji 😠

Zaradi nesramnega, nehvaležnega obnašanja na tiskovni konferenci po prvem izboru sta izgubila ogromno glasov. Ne bo nič od prvih mest. Škoda.

Zaradi nesramnega, nehvaležnega obnašanja na tiskovni konferenci po prvem izboru sta izgubila ogromno glasov. Ne bo nič od prvih mest. Škoda.
[/quote]

Kakšno nesramno obnašanje? Kje in kdaj?

Spat pojdi.

Kakšno nesramno obnašanje? Kje in kdaj?
[/quote]

Saj sem napisala kje, preberi še 1x. Tudi na spletu imaš kritike medijev in tudi komentarje ljudi, ki so glasovali zanju, pa zaradi obnašanja ne bodo več.
Meni sta všeč, sem imela letos upanje, da pridemo nekam. Žal pa je toliko kot nastop pomembna tudi komunikacija z mediji, ljudmi. Tu sta žal padla.

[/quote]

Nesramno obnašanje?? To samo slovenceljni lahko pišejo.

Udari po človeku,še bolj ,če je Mariborčan kaj,ali Štajerec?? Mene je bolj sram pljuvačev tu in politikov kot pa Zale in Gašperja!!

Sirkova in Krokarka ,ali njeni znanci se pa naj tu umirijo!!

Spat pojdi.
[/quote]

Ne morem. Ravno kofetkam, noč bo dolga 😌

Saj sem napisala kje, preberi še 1x. Tudi na spletu imaš kritike medijev in tudi komentarje ljudi, ki so glasovali zanju, pa zaradi obnašanja ne bodo več.
Meni sta všeč, sem imela letos upanje, da pridemo nekam. Žal pa je toliko kot nastop pomembna tudi komunikacija z mediji, ljudmi. Tu sta žal padla.
[/quote]

Kaj se pati skrbiš? Ti si ona sorta človeka,ki se bi odrekla najboljši prijateljici,ker čuj druge ljudje so rekli,da tako pa ne gre…

New Report

Close