Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagovalka Evrovizije

Zmagovalka Evrovizije

Za zalo zmagovalko je mišljena pevka iz Avstralije, da ne bo pomote.

Drugo mesto na Euroviziji.
Preprosta, kot Zala in Gašper 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=4ggBPAm5XLA&list=RD4ggBPAm5XLA&start_radio=1&t=2

Video zgoraj se nanaša na tole 🙂

Katerega leta zdravo je to bilo? To je pomembno. Takrat niso bili časi maškare.

A niso enkrat zmagali moški preoblečeni v ženske. Kot na maškaradi.

To je bil dober komad. Pa recimo molitva Molitva.

In dobili smo zmagovalca.
To je Nizozemska.
Slovenija je na trinajstem mestu.
Bravo. Čestitke za Zalo in Gašperja.
To je to.

Niti zmagovalka se mi ne zdi slaba, niti uvrstitev Zale in Gašperja.

Prav lepo se mi zdi, da ste bolj blizu vrha, pravzaprav v neki zlati sredini.

Eurosong je kombinacija politike, vpliva LGBTQ lobija in podkupovanja. Zadeva se je že nekaj let nazaj popolnoma izrodila.

O naših dveh.
Nastop na odru je eno, je stvar nastopajočega. Pesem je stvar okusa. Obnašanje pa stvar posameznika. Ko ju je pokazalo v zelenj sobi po prejetju točk, je bilo kot na pogrebu. Ovita v zastavo, izgubljena v vesolju, brez življenja, brez mladosti, brez nasmeha. Zase vem, da sem žarela kot sonce, ko sem bila zaljubljena in da me je pri 19 letih razganjalo od energije. Ne vem no, meni je predvsem ona zelo medla. Starka ujeta v mladem telesu.

Samo v vednost: Berta Ambrož je daljnega leta 1966 na tekmovanju za pesem Evrovizije zasedla 7. mesto s pesmijo Brez besed.

Slovenska pevka, zastopala pa je Jugoslavijo, kamor smo takrat politično spadali.

Ima kdo podatek, če je njeno uvrstitev na tem tekmovanju katera (ali kateri) od slovenskih pevk (pevcev, skupin) izboljšal?
Jaz že dolgo ne gledam več tega cirkusa bradatih “klobas” in podobnih štosov.

Sicer pa: tudi od mene čestitke Zali in Gašperju. Pa naj ju preveč ne obremenjujejo škodoželjne pripombe zafnanih tekmic in plastik-fantastik primerkov.

Kako se je tokrat izkazalo, da tudi v petju šteje preprostost, predvsem pa izvirnost. Točke sta dobila od držav, v katerih petje nekaj šteje, ne pa od turbo folka na Balkanu, ki ga mnogi naši pevci postavljajo na piedistal svojih nastopov, vključno z Leo Sirk.

Zdajle se boš pa ugriznila v jezik. Hrvati in Srbi so nam dali 10 točk. Ignorirale so nas strokovne žirije. Domnevam, da zaradi politike. Nima s petjem nobene zveze.

Zdajle se boš pa ugriznila v jezik. Hrvati in Srbi so nam dali 10 točk. Ignorirale so nas strokovne žirije. Domnevam, da zaradi politike. Nima s petjem nobene zveze.
[/quote]

Slovenska zirija v letu 2017 Hrvaski ni dala nic tock. Pel je Jacques pesem My friend. Hrvati so vrnili milo za zajfo. Kar sejes, to zanjes.

Slovenska zirija v letu 2017 Hrvaski ni dala nic tock. Pel je Jacques pesem My friend. Hrvati so vrnili milo za zajfo. Kar sejes, to zanjes.
[/quote]

Uf, torej dejansko ni pomembno, kako dobra/prijetna/ opazna je določena pesem.
Pomembno je potemtakem res samo, kdo oz. od kod si?!?

Uf, torej dejansko ni pomembno, kako dobra/prijetna/ opazna je določena pesem.
Pomembno je potemtakem res samo, kdo oz. od kod si?!?
[/quote]

Slovenska pesem je bila slaba. Komaj sem cakala, da koncata. Zirija je imela prav.

Slovenska pesem je bila slaba. Komaj sem cakala, da koncata. Zirija je imela prav.
[/quote]

Hja, povej tistim žirijam, ki so jima namenile glasove, da so naredile napako!

😛

Več kot očitno je, da je to ena najboljših pesmi, kar jih je kdajkoli zastopalo Slovenijo na Evroviziji.

Mislim, da pristnost zmaguje povsod.

Hja, povej tistim žirijam, ki so jima namenile glasove, da so naredile napako!

😛
[/quote]

Polna luna…ti ful spominjas na Barco. 😎

A ti res mislis, da je nakljucje, da vedno Svedi dajejo tocke Norvezanom, Danci Svedom, Norvezani Dancem, Portugalci Spancem, Francozi Italijanom in vse mozne sosedske kombinacije v vseh moznih smereh? Oziroma, da so ljudem vedno vsec pesmi iz istih drzav? ;))))

Vse napisano se kako drzi, odebeljeno pa se posebej. Vse skupaj je postalo ena velika gej parada.
Zadnjih 5 let nas pa dobesedno posiljujejo s to Conchito Wurst, letos je bila pa se ta razlika, da je bila ta spaka v prejsnjih letih vsaj oblecena, letos so ji pa navlekli neke mrezaste fu.k stumfe (ali karkoli ze je bilo), da je se bolj sekalo ven. To gre res ze ces vse meje dobrega okusa.

[/quote]

No, hvala za potrditev, da to nima nobene zveze z glasbo.

Norveška mi ni bila všeč. Pesem namreč. Slovenska pa tudi ne.

Vse napisano se kako drzi, odebeljeno pa se posebej. Vse skupaj je postalo ena velika gej parada.
Zadnjih 5 let nas pa dobesedno posiljujejo s to Conchito Wurst, letos je bila pa se ta razlika, da je bila ta spaka v prejsnjih letih vsaj oblecena, letos so ji pa navlekli neke mrezaste fu.k stumfe (ali karkoli ze je bilo), da je se bolj sekalo ven. To gre res ze ces vse meje dobrega okusa.
[/quote]

Dano international ste že pozabili? Eurosong je že zelo dolgo gejevska ikona kot celota. Ampak milijonov in milijonov, ki to vsako leto gledajo, očitno ne moti. Moti tiste, ki so začeli gledati to reč včeraj, zdaj bi pa red delali.

Polna luna…ti ful spominjas na Barco. 😎
[/quote]

Ne, pa ne. Polna luna je velikokrat nesramna in žaljiva, Barca ni (bila) nikoli žaljiva ali nesramna.

New Report

Close