Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zmagovalka Evrovizije

Zmagovalka Evrovizije

Meni od teh, ki so visoko prilezle, mi nista všeč Avtralija (čist brezvezen komad) in Italija (ni mi jasno, zakaj jo toliko hvalijo, še manj, kako je sploh zmagala na sanremu).

Že ogromno let pa štejemo to več kot desetletje eurosong ni tisto , kar bi moral bit in se ne gleda na kakovost pesmi, ampak na sosedske odnose, kar je skregano z vsem.
Meni je bilo všeč, ko so jih v dvorani izžvižgali pri Grkih in Cipru in prav je tako. Mi je bil blesav komentar našega voditelja, ko je izjavil zakaj tako….. ljudje so tam zaradi petja, ne pa zaradi politike. Od ostalega, pa ne bom izgubljala besed, ker je res šlo predaleč.

A ti res mislis, da je nakljucje, da vedno Svedi dajejo tocke Norvezanom, Danci Svedom, Norvezani Dancem, Portugalci Spancem, Francozi Italijanom in vse mozne sosedske kombinacije v vseh moznih smereh? Oziroma, da so ljudem vedno vsec pesmi iz istih drzav? ;))))
[/quote]

Ne samo to…se celo v isto polfinale jih dajejo, da gredo sigurno naprej. Bivso SFRJ pa so razbili na dva dela.

A ti res mislis, da je nakljucje, da vedno Svedi dajejo tocke Norvezanom, Danci Svedom, Norvezani Dancem, Portugalci Spancem, Francozi Italijanom in vse mozne sosedske kombinacije v vseh moznih smereh? Oziroma, da so ljudem vedno vsec pesmi iz istih drzav? ;))))
[/quote]

Seveda ni naključje. Ni pa to pravilno, če bi naj bilo to pevsko tekmovanje.

Polna luna…ti ful spominjas na Barco. 😎
[/quote]

Pa vendarle nisem ona …

Nizozemska je imela tega pevca, ki ima zelo lep glas in očitno tudi glasbeno izobrazbo, saj je glasba in petje zelo smiselno delovalo in bilo pristno, ne kičasto, ne plagiatorsko, ampak res lepo.

Pa vendarle nisem ona …
[/quote]

Seveda nisi, Barca je prijazna, rada pomaga in ni žaljiva, kar se zate ne bi dalo reči …

Drugače ne gre, kot, da pevec pokaže veliko mero glasbenega znanja, da ne posnema prejšnjih komadov, kaj šele, da bi ustvaril kakšen plagiat.

Zmaga predvsem izvirnost.

Drugače ne gre, kot, da pevec pokaže veliko mero glasbenega znanja, da ne posnema prejšnjih komadov, kaj šele, da bi ustvaril kakšen plagiat.

Zmaga predvsem izvirnost.

Rada bi vedela kakšna je vsebina, oziroma besedilo te zmagovalne pesmi v slovenščini.

Nikjer nisem še zasledila prevoda.

Najbrž je prezgodaj.

No ja, dalo bi se razpravljat, koliko je ta pesem izvirna. Takihle pesmic zlomljenega srca je na trgu kar precej.

Aja,antilopa tu hara,ki sovraži vse kaj je slovensko…

Seveda nisi, Barca je prijazna, rada pomaga in ni žaljiva, kar se zate ne bi dalo reči …
[/quote]

Še sreča, da ti in množica drugih vedno prijazno in nežaljivo pomagate drugim na MON-u ter tako zadovoljivo nadomeščate Barco in druge nekoč sodelujoče …

Men se je pa NL zasrala s tem: https://www.virginmediatelevision.ie/xpose/article/entertainment-news/289301/Bisexual-Eurovision-champion-shares-message-of-acceptance-following-win

Je treba to res v vsaki salsi servirat? Buhnedej da bi bil zmagovalec strejt, to bi bil že kapitalni greh.

Upam, da so se slovenski glasbeniki, ki izbirajo najboljšo pesem za Emo kaj naučili iz prijetne pesmice, ki sta jo zapela Zala in Gašper.
To je njun svet in začutila ga je vsa Evropa.
Brez blišča, barv in slačenja, enostavno in lepo, predvsem pa po domače.

Če poslušalci izbirajo med gejem in muslimanom, je gej najbrž manjše zlo. 🙂 Jaz osebno sem navijala za muslimana.

Meni to zelo neugaja. Že zaradi tega videnega mu ne bi privoščila zmage. Ogabno.

Še sreča, da ti in množica drugih vedno prijazno in nežaljivo pomagate drugim na MON-u ter tako zadovoljivo nadomeščate Barco in druge nekoč sodelujoče …
[/quote]

Mene ta pevec spominja na Jana Plestenjaka oziroma na njegove pesmi. Kot bi bil plagiat Janove pesmi.

Če bi šel na Evrovizijo Jan Plestenjak, bi definitivno zmagal. Boljši je kot ta zmagovalec iz Nizozemske.

No, ja, no. Meni se zdi ta Nizozemec čisto o.k. Ne bi ga primerjala z Janom.

Saj nimam nič proti njemu, toda kot, da je zmagal, ker ima drugačno spolno nagnjenost.

Jan Plestenjak mu je v nekem pogledu zelo podoben, mislim, na način petja. Če bi bil Jan za klavirjem, bi si upala trditi, da bi nastopal prav na isti način in mogoče zmagal.

Pa kje ste videli, da gredo priznani glasbeniki na Eurosong. Vse kar bi se zgodilo je to, da bi se blamirali.

Seveda nima smisla, da gredo priznani glasbeniki na Eurosong ampak mene ta Nizozemec spominja na Jana Plestenjaka.
Kot bi ga posnemal, kot, da je nekje našel Janovo pesem in jo vzel za svojo v načinu izvajanja.

Pa kje ste videli, da gredo priznani glasbeniki na Eurosong. Vse kar bi se zgodilo je to, da bi se blamirali.
[/quote]

? Večina nastopajočih je v svojih državah zelo priznanih.

Danci so bili fajn!

New Report

Close