Zmagovalka meseca je:
Ej, ta si pa zasluži,da si jo napopal,dobra je, lepa in zadane…ja dober okus ni kaj!!!
Kar se pa ablub tiče, ali ste vi kaj boljši???
Saj veš, da si tule upamo, v resnici pa mislim, da smo vsi bolj tihi…;))… ali pa ne…bomo videli…čez par dni.
Sploh ne bi rada vedela,kako v takšni pozi hrbet boli,ampak ženska ne izgleda slabo,le malce prestrašeno deluje…..Pa daj raje zmagovalko tedna,boš jih tako večkrat menjaval…..cmoka srči….
Da ne bo dileme:To ni moj izbor!to samo pohotneži(kot npr.: jaz :-))) s klikanjem na njeno stran izglasujejo.
So pa to vse amaterke in tudi ve se lahko gor pripopate,ker res objavijo čisto vse…lepe,manj lepe,nelepe.
link je pa ta:http://www.voyeurweb.com/main/Main.html
In tudi slovenke so že bile gor,čeprav je stran iz ZDA
Sp
Kakorkoli….pač….pogledat kako dobro žensko je OK,jaz pa na taki sliki,da me ne bo konec od smeha…………………katastrofa,saj to je absurd,za znoret……………;-)
saj sploh ne vedo, kaj so prave babnce…..je treba prjet na sedaj pa padi s stola in tole poglej…
serm že čist moker in slinast, zato ne bom nadaljeval v tej smeri……
pa zgleda da so moji frendi tudi obnemeli in končno uštekali, kaj decu vzame sapo…hihi
lp
glede petka pa je šđe vedno vse v zraku, kjer diši po pomladi….hehhehe..kaj pa če se spozabim in nekoga odpeljam z zabevice….
lp
Bljak, nehaj s takimi…mi gre kar na bruhanje…ja kar se pa petka tiče, pa si zapojta-vidva…… odpelji me, pa naj bo kar hoče, zapelji me, nič ni nemogoče in bo kar bo…uživaj življenje, kam pa pridemo brez domišljije;))?!