Zmagovalna SDS
http://www.vest.si/2009/06/08/zmagovalna-sds/
tale govor morate poslušati, res ne vem kakšne volitve so se šli! (bruh)
upam da se najprej on strezni in začne razmišljati o vzroku tako nizke udeležbe!!!
boss, a si poslušal njegov govor, morda me boš razumel!!!
mi gre prov na bruhanje!!!kar je preveč je pa preveč!!!
evo še en zanimiv zapis!!!
Janševa republika
Zadnja velika tema, lansirana z opozicijskega dela političnega trga, je bila ideja prvaka SDS o nastanku nove republike. Kdor se je ob tem razburjal in Janši očital fanatizem, vsekakor nima pojma o delovanju tega trga. Namreč, ravno tako kot paket protikriznih ukrepov SDS primarno nima zveze s krizo, tudi ta zamisel nima zveze z ustavno-pravno ureditvijo države (ki je v resnici, milo rečeno, stohastična).
Bodite resni, SDS nastopa na političnem trgu in njen cilj vsekakor ne morebiti nič drugega kot osvojiti nov mandat. Kaj naj bi drugega počeli, kot da se uspešno oglašujejo in iščejo povpraševanje za svojo stranko? So morda v slovenskih političnih strankah združeni strokovnjaki za ekonomijo in pravo? Mislite, da je to enako kot katedra za ekonomijo na Stanfordu ? Katedra za pravo na Harvardu ? Če od političnih strank pričakujete resne odzive na ekonomsko-politično-družbena vprašanja, potem vam res ni pomoči.
Če bi v SDS delali kaj drugega, kot to, kar počnejo, bi bili vsekakor docela nori, in če mislite, da glavna debata o ustavno-pravni ureditvi poteka med Janšo in Golobičem, ste ali naivni ali neumni, saj nobeden od njiju ni strokovnjak s področja filozofije prava in nobeden od njiju nikoli ni počel nič drugega, kot v vsakem trenutku tržil svojo stranko.
Je pa to indikator tega, kaj politične stranke v tej državi počnejo – oklepajo se ideološkega instrumentarija in se oglašujejo med slovenskimi volivci, ki pa, začuda, take debate jemljejo zelo resno in jih spremljajo tako resno, kot če bi razpravljali vrhunski znanstveniki. A da ne bo pomote, tako so delale vse opozicije po vrsti in na žalost tudi bodo.
http://www.finance.si/249158/Gregor_Golobi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}E8_hvala_ti
No sedaj pa še enkrat preberi članek ki si ga dodala. V njem imaš lepo opisano delo politične stranke. Vendar, dokler boš to pripisala le SDS in Janši potem bodo tvoji komentarji takšni kot so sedaj. Ninej, vsi so politiki in vsak se na svoj način bori za prevlado. Primerjaj različne izjave politikov/strank in jih umesti v tvoj članek. Ne bo nobene razlike, boš videla.
ma hudiča boss, kje si mene brav da mislim drugače, ja vsi so politiki in to ti skušam že cel cajt dopovedat, ni ga ki bi mu verjela!!!( pa ti žal ne morem, pa čeprav imam včasih občutek da se strinjaš z menoj, a si tega niti sam nočeš priznat)
je pa res, da zelo in res zelo prednjači JJ-ša in njegova SDS v vseh reklamnih pogledih ne oziraje se na situacijo v državi in njenih državljanov, me pojezi ker ga imate nekateri za naj politika in naj poštenjakarja, medtem pa ne vidite niti prsta pred nosom, če reče JJ-ša to drži, če to naredi JJ-ša to je prav itd., za bruhat res!!!:)
ja in ob njegovih vehamentnih nastopih mi gre res rahlo na kozlanje!!!
Kadarkoli že včasih prebrskam ta forum, takoj v oči pade, da ima ninej, zanimivo “bolezen”, ki se ji reče: “obsedenost z JJ”. Zaradi mene lahko najde milion razlag in razlogov, da temu ni tako, vendar ne mine niti ena tema, ne glede o čem gre, že vtika njegove inicialke v odgovor. Očitno je zanjo za vse kar je narobe v tej državi krviv izključno ta človek. Mora biti pa res izjemen, če se mu pripisuje takšna vrednost!
Glede na njena izvajanja pričakujem pogrom name, ampak kar naj!!! Saj kaj drugega sploh ni pričakovati, na osnovi vsega napisanega z njene strani.
Poleg tega sem prepričana, da bi ta forum, glede na število njenih javljanj, poimenovali kar “brezvezno čvekanje z ninej”. V veliki meri tudi zaradi nje ta forum izgublja svoj pomen in namen. Mar se to samo meni zdi? Eh, brezveze!
Volitve v EU parlament imajo kronično nizko udeležbo….podobno tudi razni referendumi, za nekatere se spomnim, da je celotna levica pozivala in medijsko bombardirala, da je udeležba kr nekaj, da nas bo stalo tolk in tolk ojrov, da je brezveze iti….mogoče so pa volilci levice vzeli to malce preveč zares…….kar se kaže tudi s tem, da je tokrat izstopala NSi, ki volilce zmeraj poziva na volitve, referendume ipd……oboji imajo disciplinirane volilce, samo, da je ena stran na žalost prepričala volilce, da je iti na volišče zguba davkoplačevalskega denarja….le katera je to bila?
Ni mi pa jasno kaj ti gre tolk v nos JJ govor? Ker te boli, da je pobral toliko procentov?
hehehe, aja čez JJ-šo pa ne kaneda, medtem ko čez duge pa brez najmanj slabe vesti!!!
kaj na živce mi gre in pika, pa rečte temu bolezen al pa kako drugače, sploh ko preberam tele poste tule, kako je zlat, pošten, najboljši itd., medtem ko so vsi ostali-kaj že!!!
a vam grem na živce kaneda, hja pa kaj pol, povedala bom kaj si mislim in pika!!!:)))
ww, hahaha toliko procentov naj bi me motilo, ne niti najmanj, se je že pred volitvami vedelo kako bo!!!
njegov govor pa poskusi še enkrat poslušat, in morda pa vseeno postaneš tudi ti malo bolj kritična!!!:)))
boss, prednjači in to tako zelo, da odbija še svoje člane, nikjer nisem napisala, da se ostali ne reklamirajo, se pa včasih res vprašam na katero populacijo cilja Janša z svojimi pompoznimi govori!!! In ja pri ostalih mi še ne gre na bruhanje, še Jelinčiča veliko lažje prenašam!!!![/quote]
Tebi je antipatičen Janša, in za njega imaš drugačna merila kot za druge.